• Рецепти Яловичина

    Рецепт Бефстроганов

     Рецепт Бефстроганов Інгредієнти для «Бефстроганов»: Телятина (у мене вирізка) — 700 г Лук-порей (або ріпчастий) — 1 шт Гриби — 300 г Сметана (20%) — 2 ст. л. Гірчиця — 1 ст. л. Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Вода — 200 мл сіль Перець чорний Базилік (сушений, за бажанням) Часник (за бажанням) — 3 зуб. Чебрець (за бажанням) — 4 веточ. масло топлене Читайте также: Армопояс для газобетона своими руками Рецепт «Бефстроганов»: М’ясо нарізаємо невеликими брусочками. Цибулю — кільцями (півкільцями). Гриби — невеликими шматочками або пластинами. У невеликій кількості масла обсмажуємо цибулю до м’якості. Додаємо гриби і обсмажуємо до випаровування рідини. Додаємо сметану, гірчицю, сіль, перець, сушений…

  • Рецепти Яловичина

    Рецепт Фейєтон запечений

    Рецепт Фейєтон запечений Інгредієнти для рецепта Фейєтон запечений Яловичина (або телятина, або пісна свинина) — 700 г Грудка куряча (філе, або будь-яке інше м’ясо) — 500 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 2 зуб. Яйце куряче — 1 шт Бекон (сирокопчений) — 10 скибками. Вино біле сухе — 100 мл Бульйон (м’ясний або курячий) — 100 мл сіль Перець чорний мелений) Масло вершкове — 20 г Прокрутити яловичину через м’ясорубку з дрібною насадкою. Філе курячої грудки порізати на тонкі скибочки, скільки вийде, але не менше 10-12 штук. Відбити кожен шматок в тонкий пласт і натерти невеликою кількістю солі і перцю. Цибулю і часник подрібнити і обсмажити на вершковому…

  • Рецепти Яловичина

    Рецепт Бичачі яйця по-арабськи

    Рецепт Бичачі яйця по-арабськи Інгредієнти для рецепта Бичачі яйця по-арабськи Субпродукти (бичачі яйця, насінники) — 2 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Перець солодкий (бажано різного кольору) — 2 шт Оливкова олія — ​​4 ст. л. сіль Перець чорний перець білий майоран Читайте также: толкование снов и их значение Принісши насінники додому викладіть їх на обробну дошку і залиште підсохнути на 5 хвилин. Так легше знімати шкірку. Поставте на вогонь каструльку з підсоленою водою. Коли яйця обвітрилася зробіть надріз вздовж яйця і акуратно підчепивши пальцями і вхопившись за шкірку, відокремте і зніміть її з усією поверхні яйця. Нарізати їх часточками як апельсин. Розрізати спочатку уздовж навпіл,…

  • Рецепти Яловичина

    Рецепт Запечене м’ясо в вершковому соусі

    Рецепт Запечене м’ясо в вершковому соусі Інгредієнти для рецепта Запечене м’ясо в вершковому соусі Яловичина (запечена вага готового м’яса) — 250 г Вершки (30% жирності для гарячих страв) — 200 мл Лук червоний — 1 шт Кунжут (+ 1ч.л.черного кмину) — 2 ст. л. Сухарі панірувальні — 2 ст. л. Масло топлене — 2 ст. л. Масло рослинне (будь-яке масло спрей) — 1 ст. л. Сіль (з пряними травами) Оскільки шматок м’яса спочатку був 1300г, то вистачило і на гаряче і на бутерброди в холодному вигляді і на це блюдо теж залишилося. Отже, нарізати охолоджену запечену яловичину досить тонкими скибочками. Близько 1мм. Очистити і дрібно порізати червоний лук. Можна взяти…