-
Рецепт Творожний десерт «Журавлина з шоколадом»
Рецепт Творожний десерт «Журавлина з шоколадом» Інгредієнти для «Творожний десерт» Журавлина з шоколадом «»: Творог — 400 г Сливки (10%) — 200 мл Желатин — 20 г Цукор — 150 г Какао-порошок — 2 ст. л. Журавлина (в’ялена) — 50 г Ванільний цукор — 1 пакет. Посипка кондитерська Вода (для замочування желатину) — 100 мл Кількість порцій: 4 Рецепт «Творожний десерт» Журавлина з шоколадом «»: Беремо не сухий пастоподібний творог, у мене 9%, додаємо вершки, цукор і ванілін.Все ретельно пробиваємо блендером до однорідного стану. Желатин заливаємо водою відповідно до інструкції. Нагріваємо, помішуючи, до повного розчинення желатину, але не кип’ятимо. Даємо розчину желатину трохи охолонути і виливаємо в сирну масу, перемішуємо.…
-
Рецепт Шоколадно-горіхові тістечка
Рецепт Шоколадно-горіхові тістечка Інгредієнти для «Шоколадно-горіхові тістечка»: Тісто Яйце куряче — 3 шт Масло вершкове — 100 г Йогурт — 150 мл Вода (гаряча) — 100 мл Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Горіхи волоські ((мелені) + на прикрасу) — 100 г Екстракт (ванілі) — 1 ч. Л. Какао-порошок (+ на прикрасу) — 20 г Цукор (можна менше!) — 200 г Сіль — 0,25 ч. Л. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Сода — 1 ч. Л. Крем Рікотта — 250 г Вершки (від 33%) — 250 мл Мед — 50 г Цукрова пудра — 50 г Сік лимонний — 1 ч. Л. Желатин (лист або 3-5 грам порошкового)…
-
Рецепт Тістечка з джемом в глазурі
Рецепт Тістечка з джемом в глазурі Інгредієнти для «Тістечка з джемом в глазурі»: тісто Яйце куряче — 2 шт Масло вершкове — 130 г Цукор — 130 г Борошно пшеничне / Борошно — 220 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Вода — 80 мл начинка Джем — 7 ст. л. глазур Какао-порошок — 70 г Масло вершкове — 70 г Цукор — 70 г Молоко — 50 мл посипання Печиво (Пісочне) — 80 г Рецепт «Тістечка з джемом в глазурі»: Розтерти розм’якшене вершкове масло з цукром. Яйця добре збити в пишну білу масу. З’єднати яйця і масло з цукром, збити до однорідності. Додати борошно з розпушувачем, перемішати. Додати воду,…
-
Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом
Рецепт Персикові медальйони з ванільним кремом Читайте также: Безпомилкова теплоізоляція різних видів дверей своїми руками Інгредієнти для «Персікоовие медальйони з ванільним кремом»: тісто Творог (м’який) — 150 г Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 300 г Цукор — 75 г Масло рослинне (майже 50 мл, без запаху) — 40 г Сіль (щіпка) Ванільний цукор (8г) — 1 пакет. Розпушувач тесту (15г) — 1 пакет. крем Молоко — 250 мл Цукор — 50 г Творог (м’який) — 100 г Пудинг ванільний (37 г порошок) — 1 пач. начинка Персик (консервований) — 1 бан. Джем абрикосовий — 2 ч. Л. додатково Цукрова пудра — 1 ч. Л. Кількість…
-
Рецепт Бісквітне тістечко з варенням і малиновим желе
Рецепт Бісквітне тістечко з варенням і малиновим желе See also: Car Review Інгредієнти для «Бісквітне тістечко з варенням і малиновим желе»: тісто Яйце куряче — 4 шт Борошно пшеничне / Борошно — 1 скл. Сметана — 2 ст. л. Цукор — 1 скл. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Стружка кокосова — за смаком варення Пектин (Квіттін) — 0,5 пакет. Черешня — 500 г Цукор — 500 г желе Кисіль — 0,5 пакет. Вода — 300 мл Агар-агар — 1 ч. Л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Бісквітне тістечко з варенням і малиновим желе»: Готуємо бісквітне тісто. Добре збиваємо яйця з цукром, додаємо сметану. Насипаємо пшеничне борошно…
-
Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня»
Рецепт Желейне тістечко «Пані вишня» Інгредієнти для «Желейне тістечко» Пані вишня «»: основа Печиво (любе пісочне) — 200 г Масло вершкове — 60 г Читайте также: Благоприятные дни для свадьбы и венчания в 2018 году сирне желе творог (без крупинок, у мене знежирений) — 200 г Цукор — 50 г Ванілін (щіпка) Желатин — 7 г Сливки (10%) — 100 мл Вишневе желе Желе — 1 пач. Вода — 150 мл Вишня (Я використовувала заморожену) — 150 г Рецепт «Желейне тістечко» Пані вишня «»: Подрібнюємо прісне печиво до дрібної крихти. Після змішуємо його з вершковим маслом. У теплі вершки додаємо цукор, ванілін, потім желатин, набряклий у воді. Греєм вершки до…
-
Індійські тістечка з абрикосовим джемом
Індійські тістечка з абрикосовим джемом Інгредієнти для «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»: Для тесту Борошно пшеничне / Борошно (З невеликою гіркою) — 3 ст. л. Яйце куряче — 3 шт Цукрова пудра — 3 ст. л. Вершки (33% жирності) — 100 мл Сода (сода для випічки ) — 1 пакет. Для посипання готових тістечок і для начинки Джем абрикосовий Цукрова пудра — 2 ст. л. Рецепт «Індійські тістечка з абрикосовим джемом»: Відокремити яєчні білки (3 шт.) Від жовтків. Збити білки в легку піну. Додати до збитим білка 3 ст. ложки цукрової пудри. Продовжувати збивати білки до стійких піків. Збити жовтки, додати 1 пакет соди для випічки . Додати 100 мл.…
-
Лимонні тістечка
Лимонні тістечка Інгредієнти для «Лимонні тістечка»: тісто Масло вершкове — 150 г Жовток яєчний — 1 шт Цукрова пудра — 60 г Борошно пшеничне / Борошно — 200 г крем Сметана — 150 г Цукор — 90 г Сік лимонний — 50 мл Цедра лимона — 0,5 ст. л. Яйце куряче — 3 шт Рецепт «Лимонні тістечка»: У глибокій мисці змішати борошно, цукрову пудру, яєчний жовток, і вершкове масло кімнатної температури. Замісити тісто. Загорнути його в плівку і прибрати в холодильник на 20 хвилин. Поки тісто в холодильнику, приготуємо начинку. Сметану змішати з цукром і яйцями, додати сік одного лимона і лимонну цедру. Тісто розділити на 12 частин, і розкласти…
-
Рецепт Кошики «Смак весни»
Рецепт Кошики «Смак весни» Інгредієнти для рецепта Кошики «Смак весни» тісто Борошно пшеничне — 250 г Масло вершкове (охолоджене) — 100 г Цукор — 100 г Яйце куряче — 1 шт Розпушувач тесту — 0,5 ч. Л. сіль ванілін крем Білок яєчний — 2 шт Цукор — 100 г Вода — 50 мл Сироп фруктовий (у мене з тархуном) — 0,5 ст. л. додатково Джем (ваш улюблений) посипання кондитерська Читайте также: Гороскоп на 2018 год Рак Просіяти борошно. Додати сіль, ванілін, розпушувач і цукор, перемішати сухі інгредієнти. Натерти на крупній тертці масло і додати в суху суміш. Перетерти в дрібну крихту. Злегка збити яйце і додати в суміш, замішуємо тісто.…
-
Рецепт Міні-печиво «Мадлен» по-Прустовскі
Рецепт Міні-печиво «Мадлен» по-Прустовскі Складові Яйце куряче 2 штуки Пшеничне борошно 2 склянки Розпушувач 1 чайна ложка Замінник цукру 1 стакан Ваніль 1 чайна ложка Топлене масло 80 г Лимон 1 штука Інструкція приготування 10 хвилин 1. Розігріти духовку до 180-200 градусів. 2. Борошно змішати з розпушувачем. 3. Натерти на дрібній тертці цедру лимона. 4. Розтопити вершкове масло. 5. Яйця збити з цукром до білої маси. 6. Вмішати цедру лимона, розтоплене масло, ваніль, і все це влити в борошно з розпушувачем. 7. Форми для мадленок (в формі черепашки) або міні-кексів, або простих маффинов (тоді на дні форми) залити по низу тестом і відправити в духовку на 7-10 хвилин. Порада Не…