• Рецепти Баранина

    Рецепт Бараняча лопатка в соляній скоринці

    Рецепт Бараняча лопатка в соляній скоринці Інгредієнти для «Бараняча лопатка в соляній скоринці»: Основне Нога бараняча (1,2 кг., Лопатка) — 1 шт Сіль — 2 кг Аджика (суха) — 1 ст. л. Яйце куряче — 3 шт М’ята — 3 гілоч. Чебрець — 1 ч. Л. Барбарис — 2 гілоч. Лист виноградний — 7 шт подача Картопля (дрібна) — 10 шт Зелень (за смаком) — 1 Пуч. Часник — 10 зуб. Час приготування: 120 хвилин Рецепт «Бараняча лопатка в соляній скоринці»: Духовку включити на розігрів. Лопатку вимити, ретельно обсушити рушником. Натерти сухою аджикою. Зелень вимити й обсушити. На пергамент розкласти листя винограду, на нього викласти лопатку, посипати сухим чебрецем, розкласти…

  • Рецепти Баранина

    Баранина в духовці

    Баранина в духовці Інгредієнти для «Баранина в духовці»: Нога бараняча (2,4 кг.) — 1 шт Соєвий соус (для смаження ) — 3 ст. л. Селера листовий (сушений) — 1 ст. л. Базилік (сушений) — 1 ст. л. Петрушка (сушена) — 1 ч. Л. Паприка солодка — 1 ст. л. М’ята (сушена) — 1 ст. л. Сіль — 1 ч. Л. Рецепт «Баранина в духовці»: Баранячу ногу вимити, обсушити рушником. Зробити кілька прорізів ножем. Викласти в глибоку миску трави, паприку, сіль. Суміш трав змішати, влити соус для смаження. Перемішати. У прорізи помістити маринад з травами. Обмазати маринадом з усіх боків і залишити на 30-60 хвилин, пару раз перевернувши. Духовку включити на…

  • Рецепти Баранина

    Рецепт Баранячі ребра гриль

    Рецепт Баранячі ребра гриль Інгредієнти для рецепта Баранячі ребра гриль Баранина (ребра) — 1,5 кг Соєвий соус (Теріякі ТМ Кіккоман) — 100 мл Пиво темне (крижане) — 100 мл Паприка солодка (мелена) — 1 ч. Л. Перець чилі (мелений) — 1 ч. Л. Порошок часниковий — 1 ч. Л. Горіх мускатний — 0,5 ч. Л. Ребра баранчика промити, підсушити; З’єднати сухі спеції; Натерти спеціями м’ясо з усіх боків; Додати соєвий соус Теріякі, вмассіровать в м’ясо; Залити м’ясо пивом і залишити при кімнатній температурі на пару годин, іноді перевертаючи його в маринаді; Якщо планується маринувати довше, то прибрати в холодильник; Смажити на вугіллі з усіх боків до готовності, не пересмажувати і…