• Рецепти Птиці

    Рецепт Куряча грудка з овочами асорті

    Рецепт Куряча грудка з овочами асорті Читайте также: Космос Інгредієнти для «Куряча грудка з овочами асорті»: Для маринаду Грудка куряча (~ 400 г) — 1 шт Цибуля ріпчаста (велика цибулина) — 1 шт Часник — 2 зуб. Соєвий соус (натуральний) — 50 мл Для основної страви Оливкова олія — ​​2 ст. л. Кабачок — 1 шт Помідор (великий) — 1 шт Морква (велика) — 1 шт Перець болгарський (червоний) — 05 шт Картопля (великі бульби молодої картоплі) — 2 шт Сіль (за смаком, у мене морська) для подачі Листя салату / Салат Лайм Цибуля зелена Перець чорний (за смаком і бажанням мелений) Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Пастрома з індички

    Рецепт Пастрома з індички Інгредієнти для «Пастрома з індички»: Індичка — 1200 г Приправа (для птиці) — 1 ст. л. Олія — ​​1 ст. л. Сіль — 2 ст. л. Цукор — 1 ст. л. Вода — 1 л Рецепт «Пастрома з індички»: У воду додаємо сіль, цукор і перемішуємо до розчинення. Перекладаємо індичку в воду, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години. Потім дістаємо м’ясо з розсолу і насухо обтираємо. Змішуємо рослинне масло, приправи для птиці і трохи солі. Натираємо філе і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин. Перекладаємо м’ясо в форму для запікання і готуємо 20 хвилин при температурі 250 градусів. Потім духовку вимикаємо…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Фаршировані перці на вугіллі

    Рецепт Фаршировані перці на вугіллі Інгредієнти для «Фаршировані перці на вугіллі»: Перець болгарський — 2 шт Філе куряче — 300 г Оливкова олія — ​​2 ст. л. Гірчиця  — 1 ст. л. Помідори черрі — 8 шт Сіль — 0.25 год. Л. Рецепт «Фаршировані перці на вугіллі»: Куряче філе дрібно порізати, додати сіль, оливкову олію і гірчицю. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хв. Помідори черрі помити, розрізати на 4 частини. Додати до курячого філе, перемішати. Болгарські перці помити, розрізати навпіл, очистити від насіння. Нафарширувати перці курячим філе з помідорами. Кожен перчик щільно загорнути у фольгу і покласти на решітку. Готувати на розжареному вугіллі приблизно 30-40 хвилин, періодично перевертаючи перчики.

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові

    Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові Інгредієнти для «Курячі сердечка гостро-вершкові»: Сердечка курячі — 800 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Паприка солодка — 0.5 ч. Л. Сіль (За смаком, краще сванська попелиці адигейська) Сир плавлений (Вершковий плавлений сир) — 2 ст. л. Аджика — 1 ч. Л. Вода — 300 мл Часник — 1 зуб. Рецепт «Курячі сердечка гостро-вершкові»: У сердечок обрізати хвостики і поставити обсмажувати в олії на середньому вогні хвилин 20. За цей час вся рідина майже випарувалася. Додати сіль, паприку і цибулю нарізану кільцями. Дати цибулі підсмажитися разом з сердечками. Додати вершковий сир, аджику і зубчик часнику пропущений через прес. Швидко перемішати і влити кип’ячену воду. Потомити під…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Салат «Зоряна Валенсія»

    Рецепт Салат «Зоряна Валенсія» Інгредієнти для «Салат» Зоряна Валенсія «»: Філе куряче (Відварене) — 400 г Шинка — 250 г Яйце куряче — 6 шт Цибуля ріпчаста (Середня) — 1 шт Сир ковбасний (Подкопчений) — 200 г Сіль за смаком Майонез — 200 г Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Салат» Зоряна Валенсія «»: Куряче філе відварне і шинку нарізати кубиками. На великій тертці натерти окремо яйця і ковбасний сир. Цибулю ріпчасту нарізати дрібними кубиками. Щоб видалити гіркоту обдати окропом, відкинути на сито і промити холодною водою, а після дати стекти залишкам води. Можна промокнути паперовим рушником. Майнез використовувала магазинний. Збірка салату займає пару хвилин … 1 шар…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курячі котлети з грибами і сиром

    Рецепт Курячі котлети з грибами і сиром Читайте также: Дачный туалет своими руками Інгредієнти для «Курячі котлети з грибами і сиром»: Філе куряче — 1 кг Печериці — 300 г Сир твердий — 150 г Кріп — 1 Пуч. Хліб (для тостів) — 6 скибок. Сухарі панірувальні / Панірування — 100 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Вода — 300 мл Олія — ​​3 ст. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Курячі котлети з грибами і сиром»: Нарізаємо печериці і обсмажуємо. З хліба зрізаємо кірки і заливаємо водою. Філе пропускаємо через м’ясорубку разом з віджатим хлібом. Фарш солимо, перчимо і добре вимішуємо. Для начинки…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Оладки з індички

    Рецепт Оладки з індички Читайте также: Шапка в розовых тонах Інгредієнти для «Оладки з індички»: фарш Фарш індюшачий — 300 г Яйце куряче — 2 шт Крупа манна — 1 ст. л. Йогурт (або кефір) — 50 мл Сіль за смаком Перець червоний пекучий — за смаком Орегано — 1/2 ч. Л. Молоко — 50 мл соус Сир вершковий — 50 г Гірчиця (середньої міцності) — 1/4 ч. Л. Йогурт — 40 г Зелень — за смаком Кількість порцій: 6 Рецепт «Оладки з індички»: У фарш додати сіль, перець, орегано. Ретельно перемішати, вбити яйця. Добре перемішати, додати манну крупу, влити молоко з йогуртом. Перемішати і залишити на 20хв. (Можна і…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курячі нагетси в духовці

    Рецепт Курячі нагетси в духовці Інгредієнти для «Курячі нагетси в духовці»: Філе куряче — 500 г Борошно кокосове — 50 г Пармезан (натертий) — 20 г Яйце куряче — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Паприка солодка (копчена) — за смаком Час приготування: 40 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Курячі нагетси в духовці»: Збити яйце. Змішати кокосове борошно і пармезан, додати чорний перець і копчену паприку. Шматочки філе посолити. Філе вмочити в збите яйце, потім обваляти в панірувальній суміші. Викласти паніроване філе на деко і запекти при 180 С приблизно 30 хвилин

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Салат з куркою, авокадо і моцарелою

    Рецепт Салат з куркою, авокадо і моцарелою Інгредієнти для «Салат з куркою, авокадо і моцарелою»: для салату Грудка куряча (варена) — 1/2 шт Авокадо — 1 шт Моцарелла (у мене 3 кульки з волоський великий горіх) — 100 г Томати в’ялені (або 6 часникових половинок) — 3 шт Помідори черрі — 6 шт Капуста пекінська — 100 г Насіння гарбузове — 1 горст. Перець чорний (мелений) — за смаком Сіль за смаком Маслини (б / к) — 6 шт для соусу Сік лимонний — за смаком Гірчиця — 2 ст. л. Оцет (бальзамічний) — за смаком Оливкова олія (або часникове масло від в’ялених помідорів) — 2 ст. л. Перець чорний…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи

    Рецепт Печінка з овочами по-сінгапурськи Інгредієнти для «Печінка з овочами по-сінгапурськи»: Печінка куряча — 700 г Квасоля стручкова — 250 г Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Кетчуп ( «Чилі» ) — 3 ст. л. Соєвий соус — 3 ст. л. Сіль за смаком Перець чилі — за смаком Імбир — за смаком Часник — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Печінка з овочами по-сінгапурськи»: Печінку підготувати і розрізати на 2-3 частини. Обсмажити з усіх боків. Викласти на блюдо. На цьому ж маслі обсмажити цибулю. До цибулі додати моркву і обсмажити все разом 2-3 хвилини. Викласти квасолю і прогріти близько 3 хвилин. Повернути…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курка з гарбузом в молочному соусі

    Рецепт Курка з гарбузом в молочному соусі Інгредієнти для «Курка з гарбузом в молочному соусі»: Курка (або будь-які її частини) — 1200 г Гарбуз (м’якоть) — 800 г Молоко — 200 мл Цибуля ріпчаста (велика головка) — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Кориця Горіх мускатний Олія — ​​3 ст. л. Часник (за бажанням) — 2 зуб. Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Курка з гарбузом в молочному соусі»: Курку вимити і розрізати на порційні шматки. (У мене в цей раз тільки гомілки) Розігріти в сковороді 1 ст. л. масла і обсмажити курку з усіх боків, 8-10 хв. Посолити, поперчити Перекладаємо курку в каструлю…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі

    Рецепт Куряче філе, запечене в гарбузі Інгредієнти для «Куряче філе, запечене в гарбузі»: основа Гарбуз — 1940 г Олія — ​​1 ст. л. начинка Філе куряче — 700 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Яблуко — 1 шт Слива — 5 шт Спеції (для курки) — 1 ст. л. Приправа (прованські трави) — 1 ст. л. Сіль — 0.7 ч. Л. Перець чорний (мелений) — 0.5 ч. Л. для смаження Олія — ​​3 ст. л. Час приготування: 140 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Куряче філе, запечене в гарбузі»: Філе курки розділити на шматочки, ароматизувати спеціями і приправою, залишити на 30 хвилин. У гарбуза зрізати «кришечку», вичистити насіння. Підготувати яблуко і…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі

    Рецепт Курячі кебаби в гірчичній глазурі Інгредієнти для «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»: Кебаб Фарш курячий — 500 г Бекон — 150 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Крупа манна — 3 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Гірчиця (медова) — 2 ст. л. Яйце куряче — 1 шт Соус Соус — 2 ст. л. Гірчиця (медова) — 1 ч. Л. Час приготування: 70 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Курячі кебаби в гірчичній глазурі»: У фарс додати манну крупу, яйце, сіль, перець і гірчицю. Перемішати. Дати постояти протягом 20 хвилин, щоб манка набухла і зв’язала фарш. Сформувати котлетку і проткнути її шпажкою. Обгорнути заготовку беконом. Вчинити…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні

    Рецепт Курка тушкована в сметані та бульйоні Читайте также: Гороскоп на апрель 2019 года Овен Інгредієнти для «Курка тушкована в сметані та бульйоні»: Стегно куряче — 5 шт Сметана — 250 г Масло вершкове — 50 г Бульйон — 250 мл Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л. Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 3 зуб. Хмелі-сунелі — за смаком Перець чорний — за смаком Сіль за смаком Петрушка — за смаком Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Курка тушкована в сметані та бульйоні»: 1) Відварюємо м’ясо в не великій кількості води для того щоб бульйон вийшов наваристим. 2) В цей час цибулю обсмажуємо на вершковому…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Брізоль з філе індички

    Рецепт Брізоль з філе індички Інгредієнти для «Брізоль з філе індички»: Індичка (філе грудки, 3 стейка) — 500 г Яйце куряче (категорії С0) — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Олія — ​​1 ст. л. Молоко (може знадобитися трохи більше) — 150 мл Кількість порцій: 3 Рецепт «Брізоль з філе індички»: Індичку вимити, обсушити, відбити тупим боком ножа Посолити, поперчити, запанірувати в борошні. У сковороді розігріти олію. Стейки індички, запанірованнние в борошні, вмочити в яйце і викласти на сковорідку. Смажити з двох сторін до золотистої скоринки (приблизно по 3 хвилини з кожного боку) У сковороду до обсмаженої індичці…