• Рецепти Котлет

    Рецепт Курячі котлети в соусі

    Рецепт Курячі котлети в соусі Інгредієнти для «Курячі котлети в соусі»: Фарш Філе куряче — 520 г Печериці — 430 г Брокколі — 190 г Цибуля ріпчаста — 75 г Часник — 3 зуб. Яйце куряче — 2 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Борошно пшеничне / Борошно (для обвалки) — за смаком Олія соняшникова (для смаження) — за смаком Соус Бульйон (курячий) — 370 мл Сметана (20%) — 150 г Соус (солодкий Чилі) — 4 ст. л. Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л. Морква (середня) — 2 шт Лист лавровий — 2 шт Сіль за смаком Кількість порцій: 15 Рецепт «Курячі котлети в соусі»: Печериці обтерти…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети м’ясні «Оригінальні»

    Рецепт Котлети м’ясні «Оригінальні» Читайте также: Бытовка своими руками Інгредієнти для «Котлети м’ясні« Оригінальні »»: Фарш м’ясний (Свинячий-яловичий) — 700 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Спеції (За смаком сіль, мелений перець) Паприка солодка — 1.3 ч. Л. Сумах — 1.3 ч. л. Сухарі панірувальні / Панірування Рецепт «Котлети м’ясні« Оригінальні »»: До фаршу додати сіль, перець, сумах і паприку. Часник пропустити через прес, цибулю натерти на крупній тертці. Додати 70 мл холодної кип’яченої води. Фарш ретельно вимісити. Сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін на добре розігрітій сковороді під кришкою. Смачного!!!

  • Рецепти Рулетів

    Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів

    Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів Читайте также: Жакет с поперечной резинкой Інгредієнти для «Тонкий бісквіт для рулетів»: бісквіт Борошно пшеничне / Борошно — 80 г Яйце куряче — 3 шт Цукор — 60 г Молоко — 60 мл Масло рослинне (без запаху) — 40 мл Сіль (щіпка) Ванільний цукор (8г) — 1 пакет. начинка Конфітюр (у мене чорничний, будь-який) — 4 ст. л. Мигдаль (крихта, будь-які горіхи) — 1 ст. л. додатково Цукрова пудра (частина для сиропу) — 2 ст. л. Вода (для сиропу) — 50 мл Кориця (для сиропу за бажанням) — 1/4 ч. Л. Рецепт «Тонкий бісквіт для рулетів»: Відокремити білки від жовтків дуже акуратно. У чаші міксера…

  • Рецепти Овочеве рагу

    Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою

    Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою Інгредієнти для «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»: Свинина — 500 г Капуста білокачанна / Капустa — 500 г Капуста квашена — 300 г Цибуля ріпчаста — 100 г Морква — 100 г Сіль за смаком Цукор — 1 ст. л. Томатна паста — 2 ст. л. Пюре овочеве (з болгарського перцю) — 2 ст. л. Олія — ​​3 ст. л. Часник (великих) — 2 зуб. Кмин — 0.5 ч. Л. Кріп — 3 веточ. Лист лавровий — 3 шт Вода (приблизно) — 150 мл Шинка — 100 г Рецепт «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»: Свинину краще брати з жирком. Наріжте свинину…

  • Рецепти Каша

    Рецепт Манна каша без грудочок на молоці зі смородиною

    Рецепт Манна каша без грудочок на молоці зі смородиною Інгредієнти для «Манна каша без грудочок на молоці зі смородиною»: Молоко — 500 мл сіль Крупа манна — 4 ст. л. Цукор — 2 ст. л. Масло вершкове — 2 ч. Л. смородина чорна Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Манна каша без грудочок на молоці зі смородиною»: Молоко доводимо до кипіння. Солимо. Додаємо просіяну манну крупу і варимо 2-3 хвилин. Прибираємо з вогню і настоюємо 7-10 хвилин. Додаємо цукор, вершкове масло і смородину. Перемішуємо, а потім перебиваємо блендером. Отриману масу перетираємо через сито.

  • Рецепти Чебуреків

    Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци

    Рецепт «Чебупіцца» гібрид чебурека і піци Інгредієнти для «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»: Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл. Сіль — 1 ч. Л. Масло рослинне (І до обсмажування 200 гр) — 2 ст. л. Вода (Копатько) — 1 мл Ковбаса — 100 г Сир твердий — 100 г Моцарелла — 100 г Помідор — 2 шт Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «« Чебупіцца »гібрид чебурека і піци»: Готуємо тісто: У 3 склянки борошна додаємо 1 ч. ложку солі, 2 ст. ложки рослинної олії і 1 склянку окропу. Вимішуємо тісто і прибираємо його в пакет хв на 15. За цей час нарізаємо начинку: помідори кільцями,…

  • Рецепти Чебуреків

    Рецепт Чебуреки

    Рецепт Чебуреки Інгредієнти для «Чебуреки»: тісто Борошно пшеничне / Борошно (+ 100 р для підсипки) — 300 г Сіль — 1 ч. Л. Цукор — 1 ч. Л. Горілка — 1 ч. Л. Вода (Закип’ятити) — 250 мл фарш Фарш м’ясний (В силу місця проживання я беру суміш оленів і свинячого 50:50, але можна брати будь-який, головне, щоб у складі був свинячий або баранячий) — 500 г Цибуля зелена (Великий. Взимку можна замінити ріпчастою цибулею 2 шт.) — 1 Пуч. Зелень (Я беру кінзу, можна кріп, петрушку і т.д. по Вашому смаку. Взимку можна суху) — 1 Пуч. Спеції (Будь-, які Ви любите) — за смаком Сіль за смаком Вода…

  • Основні страви

    Рецепт Макарони з куркою і сиром

    Рецепт Макарони з куркою і сиром Інгредієнти для «Макарони з куркою і сиром»: Макаронні вироби / Макарони (пір’я) — 200 г Філе куряче — 200 г Вершки — 200 мл Бульйон (курячий) — 200 мл Сир твердий (наприклад Чедро) — 100 г Сир плавлений (для соусів і супів (1 шт)) — 50 г Перець солодкий (червоний і зелений) — 2 шт Цибуля ріпчаста (можна червоний) — 1 шт Часник — 2 зуб. Масло вершкове — 50 г Олія — ​​2 ст. л. Суміш перців — 1 ч. Л. Зелень (петрушка) — 1 Пуч. Сіль за смаком Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Макарони з куркою і сиром»: Відварити…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети «Лебедики»

    Рецепт Котлети «Лебедики» Інгредієнти для «Котлети» Лебедики «»: Фарш курячий — 1000 г Капуста білокачанна / Капустa — 400 г Морква — 1 шт Лук білий — 1 шт Яйце куряче — 1 шт Пластівці вівсяні — 0,5 скл. Стрілки часникові — 50 г Сіль — 3 ч. Л. Перець чорний — 1 ч. Л. Соус (нижче інгредієнти для соусу) — 2 скл. Лечо — 1,5 скл. Майонез — 2 ст. л. Вода (окріп теплий можна ) — 150 мл Масло рослинне (для смаження котлет) — 2 ст. л. Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 30 Рецепт «Котлети» Лебедики «»: В емальовану миску викладаємо курячий фарш, розбиваємо яйце. Цибулю, моркву,…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Курячі котлети «Новинка»

    Рецепт Курячі котлети «Новинка» Інгредієнти для «Курячі котлети» Новинка «»: Фарш курячий — 500 г Сир вершковий (Ковбасний сир ) — 300 г Капуста білокачанна / Капустa — 200 г Яйце куряче — 1 шт Спеції (сіль, перець) — за смаком Масло рослинне (для смаження) — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Курячі котлети» Новинка «»: Продукти. Друзі, фарш звичайно по можливості краще самим накрутити, бажано щоб він був особливо не рідким (. Найважливіше, прошу вибирати саме ковбасний сир хорошої якості! А не ковбасний синтетичний продукт Ковбасний сир і капусту пропускаємо через м’ясорубку В отриману масу додаємо курячий фарш, яйце, солимо, перчимо до смаку) з сіллю…

  • Рецепти Каша

    Рецепт Рис з фаршем і овочами

    Рецепт Рис з фаршем і овочами Інгредієнти для «Рис з фаршем і овочами»: Рис (довгозернистий пропарений) — 1 скл. Фарш м’ясний (Свинина + яловичина) — 300 г Морква — 1 шт Перець болгарський — 1 шт Капуста білокачанна / Капустa — 200 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Помідор — 2 шт Часник — 2-3 зуб. Лист лавровий — 2 шт Перець запашний — 6 шт Перець чорний — за смаком Сіль за смаком Петрушка — за смаком Олія — ​​2-3 ст. л. Рецепт «Рис з фаршем і овочами»: Моркву натераємо на крупну тертку, цибулю ріжемо невеликими шматочками. Капусту шаткуємо ножем. Перець нарізаємо невеликими кубиками. У розігрітій сковороді злегка обсмажуємо…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети з курки із зеленню

    Рецепт Котлети з курки із зеленню Читайте также: Вихровой (дедушка безрукий) Інгредієнти для «Котлети з курки із зеленню»: Філе куряче — 400 г Яйце куряче — 1 шт Цибуля зелена — 1/3 Пуч. Кріп — 1/3 Пуч. Часник — 1 зуб. Майонез — 1 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний (мелений) — за смаком Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Масло рослинне (для смаження) Рецепт «Котлети з курки із зеленню»: Куряче філе миємо, обсушуємо паперовим рушником. Ріжемо на дрібні шматочки. Дрібно нарізати зелений лук і кріп. Додати до нарізання курячого філе яйце, нарізані зелену цибулю і кріп. Так само борошно, сіль, перець, майонез і часник (через прес).…

  • Рецепти Шашлика

    Рецепт Шашлички з креветок і слив

    Рецепт Шашлички з креветок і слив Інгредієнти для «Шашлички з креветок і слив»: Креветки — 12 шт Слива — 2 шт Лайм — 1 шт Кінза — 1/2 Пуч. Оливкова олія — ​​2 ст. л. Перець чилі (пластівці) — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Шашлички з креветок і слив»: Для маринаду натерти цедру лайма. Лайм розрізати навпіл, з однієї половини вичавити сік. Кінзу порізати. Змішати сік і цедру лайма, кінзу, оливкова олія і перець чилі. Частину маринаду відокремте для подачі (це буде соус для шашличків). Креветки замаринувати (20 хвилин). Нанизуємо креветки і сливи на шампури, обсмажуємо на сковороді-гриль. Подаємо з соусом з кінзи і лайма.…

  • Рецепти Рулетів

    Рецепт Бісквітний заварний рулет

    Рецепт Бісквітний заварний рулет Інгредієнти для «Бісквітний заварний рулет»: бісквіт Молоко — 50 мл Масло вершкове — 50 г Сіль — 2 г Борошно пшеничне / Борошно (3 ст.л. та + ще 2 ст.л.) — 125 г Жовток яєчний — 4 шт Білок яєчний — 4 шт Яйце куряче — 1 шт Какао-порошок — 2 ст. л. Цукор (3 ст.л.) — 90 г крем Вершки — 500 мл Ванільний цукор — 1 пакет. Цукрова пудра — 100 г Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Бісквітний заварний рулет»: Молоко з маслом і сіллю нагріваємо, додаємо борошно і, безперервно помішуючи, варимо до отримання однорідного тіста. У гаряче заварне тісто по…

  • Рецепти Шашлика

    Рецепт Домашній шашлик

    Рецепт Домашній шашлик Інгредієнти для «Домашній шашлик»: Грудка куряча (брав великі) — 2 шт Помідор (середні) — 3 шт Цибуля зелена Цибуля ріпчаста (середня) — 2 шт Кетчуп — 5 ст. л. Часник — 5 зуб. Оцет (ЯБЛУЧНИЙ) — 4 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний (ДО СМАКУ) Олія соняшникова Час приготування: 25 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Домашній шашлик»: Грудки промиваємо. обрізаємо з них м’ясо і ріжемо на середні шматочки приблизно з сірникову коробку Складаємо м’ясо в пакет (Простий політеленовий пакет, бажано товстий) ріжемо часточками помідори. Ріжемо дрібно зелений лук. Ріжемо півкільцями ріпчасту цибулю. Дрібно ріжемо часник. Уксус і кетчуп туди ж. Все додаємо до м’яса. Беремо Уксус…