-
«Пухове» дріжджове тісто
«Пухове» дріжджове тісто Інгредієнти для «» Пухова «дріжджове тісто»: Борошно пшеничне (Приблизно) — 800 г Кефір — 500 мл Олія — 2 ст. л. Дріжджі — 11 г Сіль — 0.5 ч. Л. Яйце куряче — 2 шт Паприка солодка (Копчена) — 1 ст. л. Рецепт «» Пухове «дріжджове тісто»: Дріжджі з сіллю всипаємо в теплий кефір. Ми залишаємо до аетіваціі дріжджів. В дріжджі вводимо яйця, копчену паприку, яйця і масло, перемішуємо. Поступово вводимо борошно, замішуємо м’яке, (як мочка вуха) НЕ липнуче до рук тісто. Закриваємо посуд з тістом харчовою плівкою і ставимо в холодильник хвилин на 40. Формуючи вироби. Обсмажуємо в маслі або запікаємо в духовці.