-
Рецепт Соус зі сметани, аджики і кінзи
Рецепт Соус зі сметани, аджики і кінзи Інгредієнти для «Соус зі сметани, аджики і кінзи»: Аджика (Червона) — 2 ст. л. Сметана — 200 г Кінза — 0.5 Пуч. Час приготування: 5 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Соус зі сметани, аджики і кінзи»: Поріжемо дрібно кінзу Додаємо до кінзи 2 столові ложки аджики Додаємо сметану, добре перемішуємо https://youtu.be/QUwAOqQgJwY
-
Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею
Рецепт Томатно-сметанний соус з цибулею Інгредієнти для «Томатно-сметанний соус з цибулею»: Сметана — 200 г Борошно пшеничне / Борошно — 2 ст. л. Вода — 40 мл Цибуля ріпчаста — 1 шт Томатна паста — 30 г Сіль за смаком Час приготування: 10 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Томатно-сметанний соус з цибулею»: На прогріту на слабкому вогні суху сковроду висипаємо борошно і обсмажуємо до легкого рум’яного кольору Додаємо на сковороду 20 мл води і сметану. Тушкуємо соус постійно помішуючи пару хвилин на слабкому вогні, поки він не загусне. Знімемо з вогню. Ріжемо дрібно цибулю. Смажимо до золотистого кольору з крапелькою рослинного масла, додаємо томатну пасту і воду (20 мл.), Тушкуємо…
-
Рецепт Бутербродная намазки з редьки і сиру
Рецепт Бутербродная намазки з редьки і сиру Інгредієнти для «Бутербродная намазки з редьки і сиру»: Творог Молоко — 1 л Закваска (Бактеріальна закваска ) — 1 шт Намазка Редька (біла середнього розміру) — 1 шт Перець болгарський — 0.5 шт Творог — 100 г Часник — 1 зуб. Сіль — 0.1 ч. л Масло рослинне (Бажано нерафіноване) — 1 ст. л. Зелень (Кріп, петрушка, зелена цибуля, кінза, крес …. будь-яка, яка є в наявності.) — 0.5 Пуч. Час приготування: 5 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Бутербродная намазки з редьки і сиру»: Редьку очистити, натерти на крупній тертці, віджати від надлишків соку. Солодкий перець очистити від насіння і перегородок, нарізати дрібними…
-
Рецепт Йогуртовий соус з фетою
Рецепт Йогуртовий соус з фетою Інгредієнти для «Йогуртовий соус з фетою»: соус Фета (або бринза) — 100 г Сир вершковий — 100 г Йогурт — 50 г Сік лимонний (1-2) — 1 ст. л. Оливкова олія — 2 ст. л. Базилік — 10 г Петрушка — 10 г М’ята — 5 г йогурт Молоко — 1 л Закваска (бактеріальна закваска для йогурта) — 1 пакет. Рецепт «Йогуртовий соус з фетою»: Спочатку необхідно приготувати йогурт. У пастеризоване молоко кімнатної температури всипати закваску для йогурту, добре перемішати до повного її розчинення. Розлити молоко з закваскою по чистим сухим баночках, накрити йогуртницю кришкою, включити її в мережу на 6-10 годин. Готовий йогурт прибрати…
-
Рецепт Соус-діп з фети
Рецепт Соус-діп з фети Інгредієнти для «Соус-діп з фети»: Перець болгарський (великий) — 1/2 шт Спеції (будь-які) — 1/2 ч. Л. Сіль за смаком Перець червоний пекучий (щіпка) Перець чорний (щіпка) Фета — 80 г Сир вершковий — 100 г Часник — 1 зуб. Час приготування: 5 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Соус-діп з фети»: У чашу для збивання вкласти червоний перець, часник, спеції, сіль. Збити. Додати фету і вершковий сир. Збити. Соус-діп з фети і вершкового сиру готовий. Можна додати зелень.
-
Соус з лисичками
Соус з лисичками Інгредієнти для «Соус з лисичками»: Гриби (лисички) — 650 г Морква — 80 г Лук-шалот — 40 г Сливки (35%) — 500 мл Молоко (3,5%) — 200 мл Крохмаль кукурудзяний — 1,5 ст. л. Соєвий соус (ТМ Кіккоман натурально зварений) — 2 ст. л. Соус (Солодкий Чилі) — 2 ст. л. Перець червоний пекучий (мелений) сіль Лист лавровий — 1 шт орегано Коріння (сушені — морква, пастернак, селера, петрушка) — 1 ч. Л. Рецепт «Соус з лисичками»: Лисички отварила і поклала в каструлю. Нарізала дрібно цибулю, на крупній тертці натерла морква, висипала все в каструлю і налила молоко. Каструлю поставила на плиту на середній вогонь і варила…
-
Рецепт Італійське лечо з перцю
Рецепт Італійське лечо з перцю Інгредієнти для рецепта Італійське лечо з перцю Перець болгарський (у мене 380г) — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Імбир — 10 г Базилік — 1 веточ. сіль Перець червоний пекучий — 1/2 ч. Л. Томати у власному соку — 130 г Коріандр — 1 ч. Л. Олія — 2 ст. л. Цукор (щіпка) В казанок або каструлю з товстим дном налити рослинне масло. Подрібнити цибулю і часник і злегка обсмажити. Імбир натерти на тертці і додати до цибулі, злегка обсмажити. Перець нарізати на середні кубики. Перець додати до цибулі в казанок, перемішати, продовжуємо обсмажувати коротко. Додати гострий червоний перець.…