• Борщ

    Рецепт Борщ з ріпою

    Рецепт Борщ з ріпою Читайте также: Венерология Інгредієнти для «Борщ з ріпою»: Бульйон (овочевий, 2,5-3 л, в залежності від бажаної густоти супу) Морква — 100 г Селера коренева — 80 г Цибуля ріпчаста (велика) — 1 шт Ріпа — 350 г Буряк (стерилізований) — 160 г Капуста білокачанна / Капустa (свіжого врожаю, 400-450.) Часник (3-4 зуб.) Рецепт «Борщ з ріпою»: Зварити овочевий бульйон. Кладу в воду цибулину, моркву, черешки селери, стебла кропу і петрушки. Крім того, використовую всілякі залишки овочів, які ніколи не викидаю, наприклад, качани і т. д. Додаю також чорний перець горошком, духмяний перець, гвоздику. Варю 1 годину. Бульйон процідити, овочі віджати і викинути. Бульйон поки відставити. Свіжі…

  • Рецепти Супів

    Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем

    Рецепт Грибний суп-пюре з фенхелем Читайте также : Календарь Інгредієнти для «Грибний суп-пюре з фенхелем»: Фенхель (невеликі цибулини) — 2 шт Лимон (цедра і сік) — 0.5 шт Цибуля ріпчаста (велика) — 1 шт Картопля (приблизно) — 800 г Печериці — 300 г Херес (сухий або сухе біле вино) — 100 мл Бульйон (овочевий) — 500 мл Сливки (нежирні або молоко) — 300 мл Сир твердий — 170 г Олія — ​​1 ст. л. Рецепт «Грибний суп-пюре з фенхелем»: Підготувати продукти. Овочі вимити і очистити. Цибулю подрібнити. Зрізати перисті верхівки фенхеля і залишити для прикраси супу. Розрізати цибулини на 4 частини. Одну четвертинку нарізати дуже дрібно і покласти в миску…

  • Рецепти Супів

    Рецепт Харчо легкий

    Рецепт Харчо легкий Читайте также: Опис автомобіля Toyota Supra 2019 — 2020 Інгредієнти для «Харчо легкий»: Яловичина  — 300 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Лист лавровий — 2 шт Масло вершкове — 15 г Помідор — 3 шт Томатна паста — 1 ст. л. Рис (У мене басматі.) — 80 г Кінза (свіжа, грам 20-25) — 1 Пуч. Часник — 3 зуб. Хмелі-сунелі (1/2 ч.л.) — 0.5 ч. Л. Базилік (1/3 ч.л.) — 0.3 ч. Л. Перець чорний (Мелений) — 1 пучку. Сіль (За смаком) — 1 ч. Л. Час приготування: 160 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Харчо легкий»: Найдовший етап приготування харчо — це…

  • Рецепти Супів

    Рецепт Гарбузовий крем-суп

    Рецепт Гарбузовий крем-суп Читайте также: Медіа-група «Our Ua» Інгредієнти для «Гарбузовий крем-суп»: Гарбуз — 800 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Часник — 5 зуб. Сметана — 3 ст. л. Томатна паста — 1 ст. л. Олія — ​​50 мл Каррі Горіх мускатний — 0.5 ч. Л. Сіль — 1 ч. Л. Перець червоний пекучий Вода Час приготування: 40 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Гарбузовий крем-суп»: На розігріту каструлю влити олію. Додати дрібно порізаний часник. І цибуля півкільцями. Обсмажуємо до золотистого кольору. Додаємо моркву і обсмажуємо ще пару хвилин. Гарбуз ріжемо шматочками по 2-3 см. І відправляємо до цибулі з морквою. Заливаємо окропом так, щоб вона…

  • Рецепти Супів

    Рецепт Буряковий суп-пюре з песто

    Рецепт Буряковий суп-пюре з песто Інгредієнти для «Буряковий суп-пюре з песто»: ряжанка Молоко Закваска (бактеріальна закваска для ряжанки ) суп Буряк (середній, запекти або відварити до готовності) — 2 шт Огірок (невеликий) — 4 шт Ряжанка — 400 мл Сік лимонний (або за смаком) — 1 ст. л. Сіль за смаком песто Базилік (зелений) — 50 г Часник — 2 зуб. Сіль за смаком Оливкова олія — ​​100 ст. л. Горіхи кедрові — 2 ст. л. Рецепт «Буряковий суп-пюре з песто»: Спочатку необхідно приготувати ряжанку. У пастеризоване молоко кімнатної температури всипати закваску, добре перемішати до повного її розчинення. Влити молоко з закваскою в йогуртницю-термос, закрити кришкою і залишити на 6-10…

  • Рецепти Супів

    Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем

    Рецепт Суп-пюре з кабачками і солодким перцем Інгредієнти для «Суп-пюре з кабачками і солодким перцем»: Вода (/ бульйон) — 1.5 л Кабачок (550 г) — 3 шт Перець солодкий (великий) — 4 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Масло рослинне (для обсмажування овочів) — 2 ст. л. Масло вершкове (для обсмажування овочів) — 20 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Паприка солодка — 1.5 ч. Л. Лист лавровий — 1 шт Зелень (кріп, петрушка) — 6 веточ. Сметана — 1 ст. л. Рецепт «Суп-пюре з кабачками і солодким перцем»: Кабачок нарізати шматочками і відправити в каструльку з водою і лавровим листочком варитися. Нарізати…

  • Рецепти Окрошка

    Рецепт Окрошка з кабачком

    Рецепт Окрошка з кабачком See also: Has The Lamborghini Aventador SVJ Already Set A New Nurburgring Record? Інгредієнти для «Окрошка з кабачком»: Кабачок (середній (200гр)) — 1 шт Яйце куряче — 3 шт Ковбаса (або відварне м’ясо) — 300 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Зелень (На Ваш смак (петрушка, кріп)) — 1 Пуч. Гірчиця (За смаком) — 2-3 ч. Л. Кефір — 1 л Вода (Кип’ячена) — 800 мл Сіль за смаком Перець духмяний (- За смаком) Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Окрошка з кабачком»: Кабачок миємо й натераємо на крупній тертці. Якщо кабачок вже не молодий, то очистити від шкірки. Ковбасу або м’ясо (на Ваш…

  • Рецепти Супів

    Курячий суп з рисово-сирними галушками

    Курячий суп з рисово-сирними галушками Інгредієнти для «Курячий суп з рисово-сирними галушками»: Курка — 500 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Рис ((вареного потрібно 4 столові ложки) галушки) — 0.5 скл. Сир твердий (галушки) — 100 г Зелень (за смаком в галушки) — 0.5 Пуч. Яйце куряче (галушки) — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно (галушки) — 2 ст. л. Вода — 2 л Читайте также: Снится Рак (болезнь) Рецепт «Курячий суп з рисово-сирними галушками»: Рис відварити в підсоленій воді. На мою порцію супу, мені було досить 4 столових ложок з гіркою звареного рису. Відварити курку, в середині варіння покласти цибулину і варити її до готовності,…

  • Рецепти Супів

    Томатний суп з рибними фрикадельками

    Томатний суп з рибними фрикадельками Інгредієнти для «Томатний суп з рибними фрикадельками»: Фарш рибний (В даному рецепті використовувалося філе без шкіри і кісток горбуші і макруруса, приблизно 150 гр. Філе макруруса і 50 гр. Філе горбуші.) — 200 г Картопля (Великий картопля) — 1 шт Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Томати протерті (з невеликою гіркою) — 1 ст. л. Жовток яєчний — 1 шт Крупа перлова — 2 ст. л. Перець чорний сіль Прянощі (суміш пряних трав (кріп, петрушка, базилік)) Селера черешкова (1 стебло черешкові селери) — 1 шт Вода — 2 л Олія — ​​3 ст. л. Лист лавровий — 1 шт Перець духмяний (5-6…

  • Рецепти Супів

    Суп-пюре квасолевий з грибами

    Суп-пюре квасолевий з грибами Інгредієнти для «Суп-пюре квасолевий з грибами»: Квасоля — 150 г Цибуля ріпчаста (130 м) — 1 шт Морква (60 р) — 1/2 шт Селера кореневої (100 м) — 1/4 г Олія — ​​4 ст. л. Сіль — 1,5 ч. Л. Суміш перців (щіпка) Лист лавровий — 1 шт Сливки (20%) — 200 мл Печериці — 250 г Кінза (або петрушка) — 1/2 Пуч. Читайте также: Обзор ноутбука Acer Predator Triton Рецепт «Суп-пюре квасолевий з грибами»: Квасолю промийте, замочіть в холодній воді на 6 годин. Набряклу квасоля знову промийте, покладіть в каструлю, влийте холодну воду (1 літр), доведіть до кипіння, зніміть піну, додайте половину цибулини, морква і…

  • Рецепти Супів

    Юшка»за мотивами поморської кухні»

    Юшка»за мотивами поморської кухні» Інгредієнти для «Юшка» за мотивами поморської кухні «»: Тріска (рибу брала б / г, потрошеную, дрібну) — 1 кг Картопля (середні) — 6 шт Морква (середня) — 1 шт Цибуля ріпчаста (велика) — 1 шт Масло вершкове (для обсмажування риби) — 50 г Спеції (за смаком, лаврове листя, перець, приправа для риби перечно-лимонна, сіль) Сливки (за смаком, додаємо прямо в тарілку при подачі) Зелень (за бажанням, у мене — подрібнений кріп) Борошно пшеничне / Борошно (для пасерування овочів) — 2 ч. Л. Соняшникова олія (для пасерування овочів і обсмажування риби) — 2 ст. л. Рецепт «Юшка» за мотивами поморської кухні «»: Рибку обробила на філе, відправила…

  • Рецепти Супів

    Густий суп «Нохутли аш»

    Густий суп «Нохутли аш» Інгредієнти для «Густий суп» Нохутли аш «»: Нут — 150 г Яловичина (м’якоть) — 350 г Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Соєвий соус  — 1 ст. л. Томатна паста — 1 ст. л. Перець чорний мелений Олія — ​​2 ст. л. сіль Рецепт «Густий суп» Нохутли аш «»: Нут замочити в холодній воді як мінімум на 4 години, а краще на ніч. Потім воду злити і залити новою, відварити нут у воді близько 2-2,5 годин, потім посолити і зняти з плити. Після варіння нут залишити у відварі, в якому він варився (його повинно бути близько 500-700 мл). Яловичину промити, зачистити від плівок…

  • Рецепти Супів

    Суп з кукурудзою

    Суп з кукурудзою Інгредієнти для «Суп з кукурудзою»: Бекон — 150 г Цибуля ріпчаста (невеликий) — 1 шт Чебрець (сушений) — 2 пучкою. Часник — 1 зуб. Картопля — 2 шт Бульйон (м’ясний або овочевий) — 500 мл Сливки (11% або молоко) — 250 мл Кукурудза (заморожена) — 250 г Олія соняшникова — 2 ст. л. Лист лавровий — 1 шт сіль зелень Перець чорний Рецепт «Суп з кукурудзою»: Лук і бекон дрібно порізати. У каструлі розігріти олію і підсмажити на ньому бекон разом з цибулею. В кінці додати чебрець і перець.  Картоплю порізати маленькими кубиками, часник дрібно порубати.  Як тільки цибуля почне набувати золотистий колір, додати часник, перемішати і…

  • Рецепти Супів

    Морквяний суп «Помаранчеве літо»

    Морквяний суп «Помаранчеве літо» Інгредієнти для «Морквяний суп» Помаранчеве літо «»: Морква — 400 г Апельсин — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Ізюм — 1 горст. Олія — ​​1 ст. л. Коріандр (мелений) — 1 пучку. Вода — 400 мл Соєвий соус (Kikkoman солодкий) — 1 ст. л. Перець чорний мелений) Горіхи волоські (для подачі) — 2 горст. Рецепт «Морквяний суп» Помаранчеве літо «»: Морква потерти на крупній тертці. З апельсина зняти цедру, вичавити сік. Порізати цибулю і часник довільно. Потомити на рослинній олії до м’якості. Додати моркву і апельсинову цедру. Долити апельсиновий сік і воду так, щоб морква була лише злегка покрита рідиною…

  • Рецепти Окрошка

    Смачна окрошка з незвичайною заправкою

    Смачна окрошка з незвичайною заправкою Інгредієнти для «Смачна окрошка з незвичайною заправкою»: Картопля — 1 шт Яловичина — 50 г Яйце куряче — 1 шт Редис — 2 шт Огірок солоний (Малосольний) — 1 шт Квас — 0,5 л Оцет (Червоний, винний) — 2 ст. л. Соєвий соус — 1 ст. л. Гірчиця сіль Перець чорний Цибуля зелена кінза кріп Рецепт «Смачна окрошка з незвичайною заправкою»: Відварюємо картоплю і робимо з неї пюре з ложкою рослинного масла і чорним перцем. Тонко нарізати яловичину і обсмажити до готовності (сіль, перець — за смаком). Варимо яйця круто. Чистимо і розминаємо виделкою. Редис і малосольний огірок нарізати кубиком. Лук, кріп і кинзу нарізати.…