• Рецепти Овочеві Закуски

    Рецепт Домашня сільська страва на столі

    Рецепт Домашня сільська страва на столі Інгредієнти для «Домашня сільська страва на столі»: Картопля (400 гр.) — 2 шт Цибуля ріпчаста (середня) — 2 шт Помідор (300 гр.) — 1 шт Яйце куряче — 4 шт Олія — ​​4 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Перець червоний пекучий — за смаком Петрушка — за смаком Час приготування: 45 хвилин Рецепт «Домашня сільська страва на столі»: У мене був ще шматочок цукіні і він теж пішов в справу. У літній сезон беруть свіжі помідори, а взимку консервовані у власному соку. Картоплю нарізати кубиком. Розігріти масло і обсмажити картоплю до золотистого кольору. Додати нарізану кубиком цибулю. Смажити все…

  • Рецепти Овочеві Закуски

    Рецепт Салат зі сироїжок

    Рецепт Салат зі сироїжок Інгредієнти для «Салат зі сироїжок»: Гриби (тільки сироїжки) — 200 г Вода (орієнтовно) — 1 л Сіль — 1 ст. л. Цибуля ріпчаста (і зелений можна додати) Кріп Часник Помідор — 1 шт Масло рослинне (для заправки салату) — 3 ст. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Салат зі сироїжок»: Свіжозібрані сироїжки залити холодною водою і поставити ненадовго відмокнути. Грибочки почистити, добре промити (намагатися не кришити їх дрібно), порізати на шматочки і залити водою. Посолити. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Варити на повільному вогні 40 хвилин. Після закінчення часу, злити воду з грибів через друшляк. Можна трохи промити кип’яченою водою. Дати…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Куряча грудка з овочами асорті

    Рецепт Куряча грудка з овочами асорті Читайте также: Космос Інгредієнти для «Куряча грудка з овочами асорті»: Для маринаду Грудка куряча (~ 400 г) — 1 шт Цибуля ріпчаста (велика цибулина) — 1 шт Часник — 2 зуб. Соєвий соус (натуральний) — 50 мл Для основної страви Оливкова олія — ​​2 ст. л. Кабачок — 1 шт Помідор (великий) — 1 шт Морква (велика) — 1 шт Перець болгарський (червоний) — 05 шт Картопля (великі бульби молодої картоплі) — 2 шт Сіль (за смаком, у мене морська) для подачі Листя салату / Салат Лайм Цибуля зелена Перець чорний (за смаком і бажанням мелений) Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт…

  • Закуска

    Рецепт Долма

    Рецепт Долма Інгредієнти для «Долма»: Фарш м’ясний — 300 г Рис (200 гр. Відвареного рису.) — 200 г Зелень (кріп, листочки базиліку.) — 1 Пуч. Лист виноградний — 50 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Вода (3 літри окропу для отримання ошпарювання виноградного листя.) — 5 л Цибуля ріпчаста (в фарш.) — 2 шт Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Долма»: 1. Готуємо фарш: пропускаємо через м’ясорубку м’ясо свинини, яловичини (в рівних пропорціях) і дві головки ріпчастої цибулі. Зелень дрібно рубаємо і додаємо в фарш не забуваємо солити і перчити за смаком. 3. Потім додаємо в фарш 200 гр. відвареного рису. 4. Виноградне листя покласти…

  • Рецепти Овочеві Закуски

    Рецепт Кабачки в духовці

    Рецепт Кабачки в духовці Читайте также: Renault Інгредієнти для «Кабачки в духовці»: Кабачок — 3 шт Борошно пшеничне / Борошно — 100 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Олія — ​​за смаком Сметана (можна взяти майонез або нейтральний йогурт) — 5 ст. л. Часник — за смаком Зелень — 1 Пуч. Сік лимонний — 1 ст. л. Рецепт «Кабачки в духовці»: Деко застілаємо пергаментним папером і змастіть соняшниковою олією. Кабачки помити і наріжемо кільцями приблизно 1 см завтовшки. Обваляти кабачок в борошні і викладаємо на деко. Коли все виклали, добре посипаємо сіллю і скроплюємо олією. Запікаємо в духовці до золотистої скоринки приблизно 20-25 хвилин, при тому ж…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Паштет з тунця

    Рецепт Паштет з тунця Читайте также: Rolls Royce Інгредієнти для «Паштет з тунця»: Тунець — 2 бан. Яйце куряче — 4 шт Сметана — 2 ст. л. Гірчиця — 1 ч. Л. Сік лимонний — 1 ст. л. Час приготування: 10 хвилин Рецепт «Паштет з тунця»: З тунця злити всю рідину. Яйця довільно нарізати. Змішати всі інгредієнти і подрібнити за допомогою блендера до однорідного стану. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!

  • Рецепти Риби

    Рецепт Макрурус в клярі

    Рецепт Макрурус в клярі Інгредієнти для «Макрурус в клярі»: Основні Риба (філе малоглазого макруруса після розморожування потримайте 1 годину в друшляку, щоб зайва рідина зійшла) — 100 г Лимон (знадобиться сік) — 0.5 шт Масло рослинне (для смаження) — за смаком Сіль за смаком Рідкий кляр Кляр (сухий корейський) — 100 г Яйце куряче — 1 шт Вода — 100 мл Сир твердий (тертий) — 1 ч. Л. Соус Оливки чорні — 4 шт Корнішони — 1 шт Майонез — 100 г Вино біле сухе — 2 ст. л. Сік лимонний — 1 ч. Л. Петрушка — 3 веточ. Перець чорний — за смаком Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій:…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Пастрома з індички

    Рецепт Пастрома з індички Інгредієнти для «Пастрома з індички»: Індичка — 1200 г Приправа (для птиці) — 1 ст. л. Олія — ​​1 ст. л. Сіль — 2 ст. л. Цукор — 1 ст. л. Вода — 1 л Рецепт «Пастрома з індички»: У воду додаємо сіль, цукор і перемішуємо до розчинення. Перекладаємо індичку в воду, накриваємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 2-3 години. Потім дістаємо м’ясо з розсолу і насухо обтираємо. Змішуємо рослинне масло, приправи для птиці і трохи солі. Натираємо філе і залишаємо при кімнатній температурі на 30 хвилин. Перекладаємо м’ясо в форму для запікання і готуємо 20 хвилин при температурі 250 градусів. Потім духовку вимикаємо…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Лосось з тахини і кунжутом

    Рецепт Лосось з тахини і кунжутом Читайте также: Канализация Інгредієнти для «Лосось з тахини і кунжутом»: Лосось (3 філе по 125 г) — 375 г Кунжут — 20 г Паста кунжутове — 2 ст. л. Олія кунжутна — 2 ст. л. Оцет (рисовий) — 1 ст. л. Сіль за смаком Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Лосось з тахини і кунжутом»: Рибне філе посолити. Для соусу змішуємо кунжутну пасту, кунжутне масло і рисовий оцет. Змащуємо філе соусом. Частина соусу повинна залишитися, в неї додаємо кунжутне насіння і перемішуємо. Тепер покриваємо верхню частину риби соусом з насінням і ставимо запікати в духовку до готовності риби і легкої рум’яності скоринки…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Фаршировані перці на вугіллі

    Рецепт Фаршировані перці на вугіллі Інгредієнти для «Фаршировані перці на вугіллі»: Перець болгарський — 2 шт Філе куряче — 300 г Оливкова олія — ​​2 ст. л. Гірчиця  — 1 ст. л. Помідори черрі — 8 шт Сіль — 0.25 год. Л. Рецепт «Фаршировані перці на вугіллі»: Куряче філе дрібно порізати, додати сіль, оливкову олію і гірчицю. Добре перемішати, залишити маринуватися на 30 хв. Помідори черрі помити, розрізати на 4 частини. Додати до курячого філе, перемішати. Болгарські перці помити, розрізати навпіл, очистити від насіння. Нафарширувати перці курячим філе з помідорами. Кожен перчик щільно загорнути у фольгу і покласти на решітку. Готувати на розжареному вугіллі приблизно 30-40 хвилин, періодично перевертаючи перчики.

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

    Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля Читайте также: Талісман Кажан Інгредієнти для «Гострі ковбаски для мангала або гриля»: Свинина — 2 кг Цибуля ріпчаста — 3 шт Паприка солодка — 4 ч. Л. Перець Кайєн — 3 ч. Л. Сіль — 2 ст. л. Перець чорний — 1 ч. Л. Часник — 4 зуб. Вода — 150 мл Соус (Гострий типу табаско) — 3 крапля. Кишки (Свинячі солоні) Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Гострі ковбаски для мангала або гриля»: Кишки беремо на ринку в м’ясному відділі. Вони просолені і заморожені. У мисці з водою замочуємо їх на 1-2 години. Потім добре промиваємо їх від солі під…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові

    Рецепт Курячі сердечка гостро-вершкові Інгредієнти для «Курячі сердечка гостро-вершкові»: Сердечка курячі — 800 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Паприка солодка — 0.5 ч. Л. Сіль (За смаком, краще сванська попелиці адигейська) Сир плавлений (Вершковий плавлений сир) — 2 ст. л. Аджика — 1 ч. Л. Вода — 300 мл Часник — 1 зуб. Рецепт «Курячі сердечка гостро-вершкові»: У сердечок обрізати хвостики і поставити обсмажувати в олії на середньому вогні хвилин 20. За цей час вся рідина майже випарувалася. Додати сіль, паприку і цибулю нарізану кільцями. Дати цибулі підсмажитися разом з сердечками. Додати вершковий сир, аджику і зубчик часнику пропущений через прес. Швидко перемішати і влити кип’ячену воду. Потомити під…

  • Рецепти Птиці

    Рецепт Салат «Зоряна Валенсія»

    Рецепт Салат «Зоряна Валенсія» Інгредієнти для «Салат» Зоряна Валенсія «»: Філе куряче (Відварене) — 400 г Шинка — 250 г Яйце куряче — 6 шт Цибуля ріпчаста (Середня) — 1 шт Сир ковбасний (Подкопчений) — 200 г Сіль за смаком Майонез — 200 г Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Салат» Зоряна Валенсія «»: Куряче філе відварне і шинку нарізати кубиками. На великій тертці натерти окремо яйця і ковбасний сир. Цибулю ріпчасту нарізати дрібними кубиками. Щоб видалити гіркоту обдати окропом, відкинути на сито і промити холодною водою, а після дати стекти залишкам води. Можна промокнути паперовим рушником. Майнез використовувала магазинний. Збірка салату займає пару хвилин … 1 шар…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Салат з тунцем і квасолею

    Рецепт Салат з тунцем і квасолею Інгредієнти для «Салат з тунцем і квасолею»: Тунець — 1 бан. Шпинат — за смаком Огірок — 2 шт Квасоля консервована (біла) — 1 бан. Гірчиця (зерниста) — 1 ст. л. Олія — ​​4 ст. л. Соєвий соус — 2 ст. л. Сік лимонний — 2 ч. Л. Часник — 1 зуб. Зелень (кріп, петрушка) — за смаком Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Салат з тунцем і квасолею»: Огірки нарізати соломкою. Додати квасолю. Якщо у вас консервована — злити рідину. Я використовувала відварну. Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім’яти. Додати в загальну масу. Додати зелень, листя шпинату. Приготувати…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Горбуша в рисовій шубі

    Рецепт Горбуша в рисовій шубі Читайте также: Чем опасна бактерия хеликобактер ? Інгредієнти для «Горбуша в рисовій шубі»: Горбуша — 700 г Рис — 300 г Цибуля ріпчаста — 2 шт Майонез — 3 ст. л. Сир твердий — 100 г Сіль — 2 ч. Л. Перець чорний Спеції (Для риби) Олія — ​​2 ст. л. вода Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Горбуша в рисовій шубі»: Філе горбуші (можна морського окуня) злегка маринуємо, посипавши сіллю і спеціями для риби. В цей час до готовності відварюємо рис. Обсмажуємо 2 цибулини до золотистого кольору. Тепер викладаємо шари в форму: трохи рису, доливаємо 1/3 склянки окропу на дно форми, потім…