• Рецепти Цукерок

    Рецепт Цукерки «Баунті»

    Рецепт Цукерки «Баунті» Інгредієнти для рецепта Цукерки «Баунті» Маршмеллоу — 200 г Сир — 200 г Молоко — 5 ст. л. цукор Стружка кокосова — 50 г Шоколад темний — 100 г Викласти в миску сир і розім’яти його або протерти через сито. У мене магазинний такої структури, що перетирати не треба було Нагріти молоко, додати маршмеллоу і продовжувати нагрівати, помішуючи, поки не отримаємо однорідну масу. При бажанні можна додати 20-30 г вершкового масла (в інгредієнтах немає). Змішуємо отриману масу з сиром і кокосовою стружкою, розмішуємо до однорідності. Відправляємо в холодильник хвилин на 30. Якщо ви противник кокосової стружки — прогрійте з нею молоко, а потім процідіть, аромат залишиться. З…

  • Рецепти Цукерок

    Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою»

    Рецепт Мигдальні цукерки «З родзинкою» Інгредієнти для рецепта Мигдальні цукерки «З родзинкою» Мигдаль — 1 скл. Виноград (Без кісточок) — 1 веточ. Цукор — 2/3 скл. Вода — 3 ст. л. Масло вершкове (Може і не стане в нагоді!) — 50 г Стружка кокосова (Для прикраси, не обов’язково) — 50 г Фісташки (Для прикраси, не обов’язково) — 20 г В першу чергу необхідно почистити мигдаль. У киплячу воду кидаємо мигдаль і варимо 5 хв. І після цього поливаємо його холодною водою. Тепер мигдаль добре чиститься. Далі необхідно підсушити мигдаль. Можна це зробити в мікрохвильовці або на сковорідці. Це займе не більше 5 хв. Подрібнюємо мигдаль за допомогою подрібнювача або м’ясорубки.…