• Рецепти Безалкогольні напої

    Рецепт Кавово-шоколадний кисіль

    Рецепт Кавово-шоколадний кисіль Інгредієнти для «Кавово-шоколадний кисіль»: Молоко — 500 мл Крохмаль — 2 ст. л. Кава розчинна (С гіркою) — 1 ч. Л. Цукор (С гіркою) — 2 ст. л. Какао-порошок — 2 ст. л. Рецепт «Кавово-шоколадний кисіль»: У 100 г молока розчинити крохмаль. Решту молока поставити на вогонь закипати. Після закипання додати цукор, какао і кави, перемішати. Тонкою цівкою влити молоко з крохмалем. Варити на невеликому вогні. Дати покипіти 3-4 хвилини. Можна пити і в гарячому, і в холодному вигляді. Кисіль коли охолоне, стає дуже густий, можна навіть їсти ложкою. Практично як десерт.

  • Рецепти Безалкогольні напої

    Рецепт Каркаде з лавандою

    Рецепт Каркаде з лавандою Інгредієнти для «Каркаде з лавандою»: Каркаде — 1,5 ст. л. Лаванда (сухі) — 1 ч. Л. Вода — 500 мл Цукор (або мед) — до смаку Рецепт «Каркаде з лавандою»: Відміряти 1,5 ст. л. гібіскуса. Відміряти 1 ч. Л. сухих квітів лаванди. Ви можете взяти більше або менше лаванди, т. як. вона буває різної якості. У будь-якому випадку, краще недоложіть цих ароматних квітів, ніж переборщити з ними. Висипати гібіскус і лаванду в чайник або глечик, додати цукор. Залити окропом, накрити кришкою і дати настоятися хвилин 10. Якщо використовуєте мед, то додайте його після того, як напій настоїться. Готовий чай остудити, процідити і подавати кімнатної температури або…

  • Напої

    Рецепт Кава «Шоколадний мохіто»

    Рецепт Кава «Шоколадний мохіто» Інгредієнти для «Кава» Шоколадний мохіто «»: Кава натуральна (зварена або розчинна) — 150 мл Шоколад темний (Відламати подушечки) — 3 … 4 шт Сироп м’ятний (Використовувала сироп «Мохіто») — 1 ч. Л. Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Кава» Шоколадний мохіто «»: Розтопимо шоколад в СВЧ або на водяній бані, додамо сироп Вливаємо грячу каву Зіб’ємо занурювальним міксером Ароматний, шоко-кава готовий !!! З тонким, м’ятним присмаком …

  • Рецепти Фруктові і Овочеві напої

    Гарячий шоколад з пряним гарбузовим сиропом

    Гарячий шоколад з пряним гарбузовим сиропом Інгредієнти для «Гарячий шоколад з пряним гарбузовим сиропом»: Гарячий шоколад на 1 порцію Сливки (10%) — 100 мл Вода — 100 мл Какао-порошок — 1 ч. Л. Цукор коричневий (цукор Демерара «Містраль») — 2 ч. Л. Шоколад молочний — 20 г Маршмеллоу (для подачі) Гарбузовий пряний сироп Гарбуз — 200 г Цукор коричневий — 100 г Вода — 150 мл Коріандр (мелений) — 1/2 ч. Л. Горіх мускатний (мелений) — 1 ч. Л. Імбир (порошок) — 1 ч. Л. Кориця — 1 ч. Л. Рецепт «Гарячий шоколад з пряним гарбузовим сиропом»: Гарбуз чистимо, ріжемо дрібними шматочками, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо на…

  • Рецепти Фруктові і Овочеві напої

    Рецепт Вітамінний мікс «Весняний»

    Рецепт Вітамінний мікс «Весняний» Інгредієнти для рецепта Вітамінний мікс «Весняний» Банан — 2 шт Морква — 1 шт Селера черешкова — 2 шт Мед — 3 ч. Л. Сік лимонний — 1,5 ст. л. Йогурт (натуральний або кефір) — 100 г кориця See also: Dream Pool, Pony, Popcorn З морквини віджати сік. З половини селери зробити сік. Половину селери і банани нарізати, покласти в блендер. Додати морквяний і лимонний соки, мед, йогурт і подрібнити до однорідної консистенції. Перелити в келих, присипати корицею і вжити з насолодою!

  • Рецепти Алкогольні напої

    Рецепт Цукровий самогон з запахом кави

    Рецепт Цукровий самогон з запахом кави Інгредієнти для рецепта Цукровий самогон з запахом кави Цукор (від 6 до 9 кг. Цукру) — 7 кг Дріжджі (Я використовую спиртові дріжджі Double Snake Turbo C48) — 130 г Вода — 25 л Кава натуральна (Мелена, грубого помелу, у мене сорт Кенія) — 2 ч. Л. 1 етап приготування браги: У бродильно ємність наливаємо воду (краще відстояну або відфільтровану температурою не більше 35 градусів засипаємо цукор, 6 кг., Ретельно розмішуємо до повного розчинення. Засипаємо дріжджі. Я використовую дріжджі Double Snake (Великобританія) — дуже мені вони подобаються, результат завжди стабільний. Працюють ці дріжджі без попереднього разбражіванія, з цього просто засипаємо вміст в ємність. Через…