-
Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром
Рецепт Закрита міні-піца з ковбасою і сиром Читайте также: Опис автомобіля Mercedes-Benz CLA 2019 Інгредієнти для «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»: Для тіста Борошно пшеничне / Борошно — 320 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Яйце куряче — 1 шт Кефір — 200 мл сіль Цукор — 1 ч. Л. Для начинки Ковбаса — 200 г Сир твердий — 200 г Для приготовлення Яйце куряче (для змащування піц, якщо будете запікати) — 1 шт Масло рослинне (для обсмажування, якщо будете смажити) — 1 ст. л. Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Закрита міні-піца з ковбасою і сиром»: Для тісту змішаємо розпушувач і борошно. У кефір додаємо…
-
Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою
Рецепт Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою Інгредієнти для «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»: Паста — 230 г Гарбуз (вже очищений) — 230 г Ковбаски (найближче — купати) — 100 г Цибуля ріпчаста — 100 г Рікотта — 100 г Пармезан — 70 г Оливкова олія — 2 ст. л. Час приготування: 35 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Паста з гарбузом, ковбасками і рікоттою»: Ставимо варити пасту і беремося за начинку. Лук півкільцями, гарбуз і ковбаску-кубиком. Обсмажуємо на оливковій олії, додаємо гарячої води з каструлі з пастою і закриваємо кришкою. Тепер займемося сиром. Пармезан висипати в глибоку ємність, додати пару ложок теплої води і перемішати. Якщо вода буде дуже…
-
Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами
Рецепт Паста з рікоттою і сушеними помідорами Інгредієнти для «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»: Паста — 230 г Рікотта — 150 г Томати в’ялені — 4 шт Пармезан — 1 ст. л. Каперси — 1 ч. Л. Анчоуси (факультативно) — 1 шт Мигдаль — 20 г Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Паста з рікоттою і сушеними помідорами»: Поки паста вариться занурювальним блендером пробити рикотту, пармезан, помідори, каперси, анчоус і базилік. На 2/3 готовності пасти (якщо на упаковці написано 13 хвилин вимикаємо вогонь на 9 хвилині) соус переміщаємо на сковорідку, додаємо ополоник води в якій варилася паста і саму пасту. Доводимо пасту залишилася 1/3 часу (4 хвилини)…
-
Рецепт Гостра піца з фрикадельками
Рецепт Гостра піца з фрикадельками Читайте также: Гороскоп на апрель 2019 года Телец Інгредієнти для «Гостра піца з фрикадельками»: Тісто прісне (будь-яке, яке ви використовуєте для піци) — 300 г Фарш курячий (готовий або приготувати самим з філе курячого) — 200 г Цибуля ріпчаста (невелика цибулина) — 1 шт Сіль за смаком) Перець чорний (мелений за смаком) Яйце куряче — 1 шт Петрушка (рубана) — 1 ст. л. Оливкова олія — 1 ст. л. Перець чилі (2 см від стручка) — 1 шт Базилік (дрібно порубаний) — 1 ст. л. Оливки зелені — 5 шт Сир твердий (вами улюблений) — 30 г Соус (гострий томатний) — 3 ст. л. Перець…
-
Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі
Рецепт Тальятелле під сиром в томатному соусі Інгредієнти для «Тальятелле під сиром в томатному соусі»: для фаршу Фарш курячий (зробити самим або використовувати готовий) — 200 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Яйце куряче — 1 шт Сіль за смаком) Перець чорний (за смаком) Пластівці вівсяні (за бажанням) — 1 ст. л. Для основної страви Паста (Тальятелле (гнізда) італійські) — 7 шт Фарш курячий (зроблений з усіма інгредієнтами) — 7 ст. л. Вода (250 мл для варіння гнізд і 250 мл розвести томатний соус) — 500 мл Лук-порей (біла і зелена частина ~ 7 см) — 1 шт Перець чилі (3 см від великого стручка, за бажанням) — 1 шт…
-
Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном
Рецепт Паста з мангольдом і пармезаном Читайте также: Туника в крупный зигзаг Інгредієнти для «Паста з мангольдом і пармезаном»: Паста (будь-які макарони твердих сортів) — 200 г Буряк кормовий (мангольд листя) — 3 шт Сіль за смаком) Сік лимонний — 1 ст. л. Оливкова олія — 1 ст. л. Пармезан — 30 г Перець чорний (за смаком і бажанням для подачі) Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Паста з мангольдом і пармезаном»: Листя Мангольд промила добре, обсушити і порізати. Ставимо варитися пасту аль-денте. Багатьом, звичайно, знайомий цей термін. Однак далеко не всі до кінця розуміють, що ж він означає. Буквально з італійської перекладається як «на зуб». Така назва…
-
Рецепт Паста з радіккіо і гранатом
Рецепт Паста з радіккіо і гранатом Читайте также: Прямой джемпер, связанный поперек Інгредієнти для «Паста з радіккіо і гранатом»: Паста — 400 г Листя салату / Салат (Радіккіо) — 1 вилок Гранат — 1 шт Песто (з волоського горіха) — 1 бан. Вино червоне сухе — 100 мл Оливкова олія — 2 ст. л. Сіль — 1 ч. Л. Часник — 1 зуб. Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Паста з радіккіо і гранатом»: Зерна граната звільнити від оболонки. Підготувати салат радіккіо: помити, видалити пошкоджені листочки. Салат порізати тонкою соломкою, як капусту. На сковороді розігріти оливкову олію з зубчиком часнику, додати порізаний салат. Обсмажити салат до м’якості, потім…
-
Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо
Рецепт Піца з соусом-чилі і карпаччо Інгредієнти для «Піца з соусом-чилі і карпаччо»: Для тесту Борошно пшеничне / Борошно (в залежності від борошна + 1-2 ст л) — 150 г Сіль — 1 ч. Л. Цукор — 0,5 ч. Л. Сода — 0,5 ч. Л. Кефір — 0,25 скл. Сметана (ложки зі сметаною з гіркою) — 2 ст. л. для піци Соус (томатний чилі) — 3 ст. л. Помідор — 1 шт Перець болгарський — 0,25 шт Лук червоний — 0,25 шт Індичка (карпаччо) — 50 г Оливки зелені — 10 шт Пармезан (можна більше) — 30 г Базилік — 1 веточ. Орегано (щіпка) — 0,25 ч. Л. Час приготування:…
-
Лазанья в перці
Лазанья в перці Інгредієнти для «Лазанья в перці»: Перець болгарський (великих) — 2 шт Фарш м’ясний — 250 г Моцарелла — 80 г Сир твердий (копчений) — 40 г Молоко — 300 мл Масло вершкове — 25 г Борошно пшеничне — 25 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Помідор — 2 шт Кетчуп — 1 ст. л. Олія — 2 ст. л. Соєвий соус (Kikkoman) — 2 ст. л. Морква — 1 шт Зелень (орегано) — 3 веточ. Лазанья — 2 шт сіль Перець чорний горіх мускатний Рецепт «Лазанья в перці»: Вершкове масло розтопити. Всипати борошно. Добре розмішати до об’єднання. Влити тепле молоко. Розмішати, щоб не було грудочок. Довести при…
-
Рецепт Паста по-італійськи
Рецепт Паста по-італійськи Інгредієнти для рецепта Паста по-італійськи Макаронні вироби — 400 г Бекон — 100 г Брокколі — 100 г Помідори черрі — 8 шт Часник — 2 зуб. Вершки — 200 мл зелень сіль суміш перців See also: Dream Protest, Psychic, Pulse Спочатку звичайно ж варимо макарони. У киплячу, підсолену воду кладемо макарони, варимо до стану аль-денте. За дві хвилини до готовності, за інструкцією на упаковці. Нарізаємо дрібно бекон і смажимо. Коли бекон уже майже готовий, додаємо брокколі. У мене заморожена, вийшла дуже ніжна і дуже смачна. Якщо у вас свіжа, просто розберіться суцвіття на менше шматочки. Обсмажуємо помішуючи, буквально 1, 2 хвилинки! Тепер додати помідори черрі нарізані…