• Рецепти Пасхи

    Рецепт Паска на батьківський день

    Рецепт Паска на батьківський день Інгредієнти для «Паска на батьківський день»: тісто Дріжджі (сухі) — 2.5 ч. Л. Борошно пшеничне / Борошно — 450 г Сіль — 0.5 ч. Л. Яйце куряче — 4 шт Жовток яєчний — 1 шт Цукор — 4 ст. л. Ваніль — 1 ч. Л. Цедра апельсина — 1 ч. Л. Масло вершкове — 100 г Сік — 50 мл Сухофрукти — 3 горст. Горіхи — 1 ст. л. Читайте также: Армопояс под мауэрлат своими руками мастило Білок яєчний — 1 шт Цукор — 1 ст. л. Рецепт «Паска на батьківський день»: В чашу хлібопічки кладемо дріжджі, просіяне борошно, сіль, цукор, ванілін, цедру апельсина. Збиваємо…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Куліч апельсиновий з шоколадом

    Рецепт Куліч апельсиновий з шоколадом Інгредієнти для «Куліч апельсиновий з шоколадом»: тісто Молоко — 150 мл Дріжджі (свіжих або 7 г сухих) — 20 г Апельсин — 1/2 шт Шоколад темний — 1 шт Масло вершкове — 80 г Яйце куряче — 2 шт Цукор — 100 г Борошно пшеничне / Борошно (350-400 г) Ванільний цукор глазур Цукрова пудра — 100 г Вода — 2 ст. л. Желатин — 1/2 ч. Л. Сік — 2 ст. л. Рецепт «Куліч апельсиновий з шоколадом»: Розкришити свіжі дріжджі, додаю 1-2 ч. Л цукру із загальної кількості, трохи теплого молока, приблизно 36-38 градусів і 2 ст. л з гіркою борошна, теж від загальної кількості,…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Паска без дріжджів

    Рецепт Паска без дріжджів Інгредієнти для «Паска без дріжджів»: Творог — 450 г Яйце куряче — 5 шт Борошно пшеничне / Борошно — 450 г Масло вершкове — 150 г Розпушувач тесту — 12 г Ізюм — 100 г Ванілін — 1,5 г Цукор — 400 г Цукрова пудра — 100 г Кислота лимонна — 1/4 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Рецепт «Паска без дріжджів»: У блендер викласти творог. Добре перемішати. У блюдо викладаємо творог, цукор, ванілін і сіль. В іншу миску розбиваємо 4 яйця, від п’ятого тільки жовток. Білок відкладаємо окремо. Він нам потрібен буде для глазурі. Яйця добре розмішати вінчиком. Вилити в творог, додати розтоплене вершкове масло.…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Пасха творожна на желатині

    Рецепт Пасха творожна на желатині Інгредієнти для «Пасха творожна на желатині»: Творог — 500 г Цукор — 65 г Сметана — 50 г Сіль (на кінчику ножа) — 1 г Масло вершкове — 50 г Ізюм — 50 г Цукати — 50 г Желатин — 10 г Вода (для замочування желатину) — 30 мл Ванілін (на кінчику ножа) — 1 г Рецепт «Пасха творожна на желатині»: Желатин залити водою, родзинки промити і замочити. Я взяла творог 9%. Творог протерти через сито, додати цукор, сіль, сметану, вершкове масло (кімнатної температури), все добре збити міксером. Замочений желатин нагріти до розчинення, процідити і додати до творогу. Також додати цукати і родзинки, перемішати. У…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Паска з лимонною глазур’ю

    Рецепт Паска з лимонною глазур’ю Інгредієнти для «Паска з лимонною глазур’ю»: Сир творожний  — 400 г Сливки (35%) — 150 мл Шоколад білий — 75 г Цедра лимона — 1 ч. Л. ваніль Борошно пшеничне / Борошно — 300 г Розпушувач тесту — 1 ст. л. Яйце куряче — 4 шт Цукрова пудра — 450 г Ізюм — 100 г Сік лимонний — 3 ст. л. Мигдаль — 40 г Рецепт «Паска з лимонною глазур’ю»: Творожний сир збийте з 100 мл вершків. Решта 50 мл вершків нагрійте в сотейнику і розтопіть в них білий шоколад. З’єднайте творожну масу, вершки з шоколадом, ваніль за смаком. Все добре збийте. У великій ємності…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Традиційна паска з творожним сиром

    Рецепт Традиційна паска з творожним сиром Інгредієнти для «Традиційна паска з творожним сиром»: Творог (9%) — 450 г Сир творожний- 250 г Сливки (35%) — 100 мл Цукрова пудра — 75 г Ванільний цукор — 1 ч. Л. Цукор — 2 ч. Л. Ізюм — 1 горст. Рецепт «Традиційна паска з творожним сиром»: Сир протріть через сито. Змішайте творог і творожний сир, все ретельно вимішайте. Ізюм промийте та висушіть. Додайте в творожну масу, цукор, цукрову пудру, ванільний цукор, родзинки. Все перемішайте. Охолоджені вершки збийте до піків. Акуратно вмішати вершки в сирну масу. Пасочніцу поставте в миску, переверніть верхівкою вниз і вистелити подвійний марлею. Щільно укладіть в неї сирну масу. Зверху…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Куліч творожний «Від мусульманки»

    Рецепт Куліч творожний «Від мусульманки» Інгредієнти для «Куліч творожний «Від мусульманки»: опара Молоко — 30 мл Цукор — 1 ч. Л. Дріжджі — 0,5 ч. Л. Борошно пшеничне / Борошно — 1 ч. Л. тісто Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно (це 1 стакан + 1 ст.л.) — 175 г Цукор — 75 г Сир — 125 г Масло вершкове — 25 г Ваніль — 1/3 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Ізюм — 50 г додатково Зефір (для помадки) — 1 шт Сік лимонний (для помадки) — 1 ст. л. Масло рослинне (для змащування рук і форми) Посипання кондитерська (кількість на свій розсуд) Рецепт «Куліч творожний…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Куліч Пасхальний

    Рецепт Куліч Пасхальний Інгредієнти для «Куліч Пасхальний»: опара Дріжджі — 20 г Цукор — 1 ст. л. Молоко — 60 мл Заварене борошно Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Молоко — 160 мл Масло вершкове — 50 г тісто Яйце куряче — 1 шт Жовток яєчний — 2 шт Цукор — 200 г Сіль — 1/4 ч. Л. Олія — ​​2 ст. л. Лимон — 1/2 шт Масло вершкове — 50 г Коньяк — 25 мл Борошно пшеничне / Борошно — 750-800 г глазур Цукрова пудра — 100 г Молоко — 4 ч. Л. Рецепт «Куліч Пасхальний»: Змішайте 20 г живих дріжджів з 1 ст л цукру і…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Пасха «Творожна»

    Рецепт Пасха «Творожна» Інгредієнти для «Пасха «Творожна»: опара Молоко — 250 мл Цукор — 50 г Борошно пшеничне / Борошно — 100 г Дріжджі (пресовані) — 50 г тісто Жовток яєчний — 3 шт Яйце куряче — 1 шт Цукор — 150 г Ванільний цукор — 1/2 ч. Л. Масло вершкове — 100 г Творог- 200 г Борошно пшеничне / Борошно — 750 г Ізюм — 200 г глазур Білок яєчний — 3 шт Цукрова пудра — 200 г Ванільний цукор — 1/2 ч. Л. Кислота лимонна — 1/4 ч. Л. Рецепт «Пасха «Творожна»: Для опари. Розчинити дріжджі в теплому молоці. Додати цукор і пшеничне борошно, перемішати і залишити для…

  • Рецепти Пасхи

    Рецепт Пасха з цукерками «Корівка»

    Рецепт Пасха з цукерками «Корівка» Інгредієнти для «Пасха з цукерками «Корівка»: Цукерки (Корівка) — 100 г Творог — 200 г Цукрова пудра  смаком ванілі) — 1 ст. л. Масло вершкове — 25 г Курага — 60 г Рецепт «Пасха з цукерками «Корівка»: Цукерки поламайте на шматочки. Додайте цукрову пудру. Розтопіть в мікрохвильовій печі або в каструлі до розчинення пудри. Гарячу масу додайте до протертого творогу. Додайте розм’якшене вершкове масло, попередньо замочену і нарізану курагу. Перемішайте. Викладіть форму тканиною або марлею. Потім покладіть творожну масу, накрийте краями тканини і поставте вантаж. Через 4 години приберіть в холодильник. Світлого Вам Великодня!