• Рецепти Торів

    Рецепт Торт «Карпатка»

    Рецепт Торт «Карпатка» Інгредієнти для «Торт» Карпатка «»: Для тіста Вода — 200 мл Масло вершкове — 80 г Сіль — 2 г Борошно пшеничне / Борошно — 140 г Яйце куряче (середнє, категорія С1) — 4 шт Для крему Молоко — 600 мл Яйце куряче — 2 шт Цукор — 140 г Ванільний цукор — 10 г Сіль — 1 пучку. Крохмаль (кукурудзяний) — 50 г Масло вершкове — 200 г Для прикраси Цукрова пудра — 20 г Час приготування: 70 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Торт» Карпатка «»: Для тіста. Сотейник з водою поставити на плиту. Додати сіль і вершкове масло. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і додати…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Ягідні слойки

    Рецепт Ягідні слойки Інгредієнти для «Ягідні слойки»: Слойки Тісто листкове дріжджове — 300 г Творог — 250 г Яйце куряче (невеликі) — 2 шт Цукор — за смаком Ванільний цукор — 10 г Крохмаль кукурудзяний (з гіркою) — 1 ч. Л. Ягода Абрикос Мигдаль (пластинки) Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Посипання з базиліком Цукор коричневий — 1 ч. Л. Базилік (листочок) — 3 шт Посипання з корицею і бадьяном Цукор коричневий — 1 ч. Л. Кориця Бадьян — 1 шт Цукрова пудра — 1 ч. Л. Час приготування: 45 хвилин Кількість порцій: 16 Рецепт «Ягідні слойки»: Я робила слойки з ягодами (чорна і біла смородина, аґрус та…

  • Рецепти Пирогів

    Рецепт Пиріг «Сімейний»

    Рецепт Пиріг «Сімейний» Інгредієнти для «Пиріг» Сімейний «»: 1 шар Жовток яєчний — 3 шт Цукор — 3 ст. л. Ванільний цукор — 1 пакет. Розпушувач тісту — 1 пакет. Творог (Бажано від 9% жирності) — 180 г Молоко — 50 мл Олія — ​​50 мл Борошно пшеничне / Борошно — 4-6 ст. л. М’ята — 4-5 шт 2 шар Білок яєчний — 3 шт Цукор — 2 ст. л. Сіль — 1 пучку. Сік лимонний — 1 ч. Л. Какао-порошок — за смаком Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Пиріг» Сімейний «»: Насамперед відділимо білки від жовтків. Не розумію, чому деяких людей це заняття дратує? Мене воно…

  • Рецепти Запіканка

    Рецепт Запіканка з кольорової капусти з макаронами

    Рецепт Запіканка з кольорової капусти з макаронами Читайте также: Причёски на каждый день Інгредієнти для «Запіканка з кольорової капусти з макаронами»: Капуста цвітна — 900 г Ріжки ( макарони ) — 240 г Вершки — 200 мл Шинка — 100 г Вода — 800 мл Сіль за смаком Петрушка — за смаком Горіх мускатний — за смаком Перець чорний — за смаком Крохмаль (або борошно) — 2 ст. л. Сир твердий — 150 г Часник — 1 зуб. Час приготування: 80 хвилин Рецепт «Запіканка з кольорової капусти з макаронами»: Розібрати капусту на суцвіття і викласти в глибоке деко з високими бортами. Зверху насипати невідварені ріжки. Можна використовувати будь-які короткі макаронні…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Закусочні рогалики з печерицями та брокколі

    Рецепт Закусочні рогалики з печерицями та брокколі Читайте также: Консервирование Інгредієнти для «Закусочні рогалики з печерицями та брокколі»: Тісто Тісто листкове (4 листа) — 400 г Начинка Печериці — 125 г Брокколі — 125 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Білок яєчний — 1 шт Олія соняшникова — за смаком Мастило Жовток яєчний — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Кількість порцій: 12 Рецепт «Закусочні рогалики з печерицями та брокколі»: Печериці обтерла паперовими серветками і нарізала. Сковороду нагріла, налила соняшникове масло. Гриби поклала в киплячу олію і обсмажити їх з цибулею. Брокколі і гриби подрібнити в подрібнювачі. Додала сіль, перець,…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Булочки з черемшею і брокколі

    Рецепт Булочки з черемшею і брокколі Читайте также: Новости города Сумы Інгредієнти для «Булочки з черемшею і брокколі»: Тісто Тісто листкове — 400 г Начинка Черемша — 100 г Брокколі (сира) — 180 г Селера листова — 10 г Білок яєчний — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Мастило Жовток яєчний — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Кількість порцій: 8 Рецепт «Булочки з черемшею і брокколі»: Черемшу подрібнити в подрібнювачі з цибулею. Також подрібнити, селеру і брокколі. Додати масло, сіль, перець і білок. Начинку перемішати. Листкове тісто розморозила, трохи припудрила борошном…

  • Рецепти Торів

    Рецепт Торт «Для закоханих в життя»

    Рецепт Торт «Для закоханих в життя» Читайте также: Chevrolet Інгредієнти для «Торт« Для закоханих в життя »»: Бісквіт Яйце куряче — 4 шт Цукор — 4 ст. л. Борошно пшеничне / Борошно — 120 г Цедра мандарина (порошок) — 1 ст. л. Ванілін — 1.5 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Сода — 0.5 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Крем Йогурт (вишнево — шоколадний) — 300 г Сметана — 3 ст. л. Цукор — 70 г Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 45 г Ванілін — 1.5 г Масло вершкове (розм’якшене) — 150 г Додатково Олія — ​​1 ч. Л. Час приготування: 80 хвилин…

  • Рецепти Фруктові десерти

    Рецепт Йогурт полунично-шоколадний

    Рецепт Йогурт полунично-шоколадний Читайте также: Porshe Інгредієнти для «Йогурт полунично-шоколадний»: Молоко (пастеризоване 3,5%) — 850 мл Йогурт (натуральний 3,5%) — 250 г Шоколад білий (полуничний 120-150) — 150 г Полуниця — 300 г Кількість порцій: 5 Рецепт «Йогурт полунично-шоколадний»: Для сквашування йогурту використовуються два основні продукти: молоко і закваска. Через брак сухої молочної закваски, для сквашування молока цілком підійде баночка натурального йогурту (Довірчої торгової марки), жирністю не менше 3-х%. На 1 літр молока досить 150-200 г. готового йогурту. В даному рецепті буде готуватися десертний йогурт з шоколадом і полуницею, тому «стартова» закваска (готовий йогурт) взята в більшій кількості, щоб йогуртовий згусток витримав вагу додаткових добавок. Для приготування йогурту молоко повинно…

  • Рецепти Коржі

    Рецепт Коржі з сулугуні

    Рецепт Коржі з сулугуні Читайте также: Талісман тварина Лисиця Інгредієнти для «Коржики з сулугуні»: Борошно пшеничне / Борошно — 300 г Сіль — 1 ч. Л. Вода — 200 мл Олія — ​​20 мл Масло вершкове — 50 г Сир сулугуні — 200 г Рецепт «Коржики з сулугуні»: У глибокій мисці змішайте воду, рослинне масло, сіль. Перемішайте віночком. Потім потрібно додавати просіяне борошно в декілька заходів. Вимісити тісто, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин. Потім розпорошіть мукою стіл, щоб легко було працювати з тістом. Розділіть його на 8 рівних частин. Сформуйте кульки і розкачайте з кульки тонкий корж. Кожен коржик слід змастити розтопленим вершковим маслом. Потім зібрати край так,…

  • Рецепти Запіканка

    Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі

    Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі Читайте также: Талісман Лебідь Інгредієнти для «Запіканка з кабачків та картоплі»: Кабачок — 1 кг Картопля — 400 г Сир твердий — 200 г Часник — 1 зуб. Яйце куряче — 2 шт Орегано — за смаком Перець чорний — за смаком Сіль за смаком Час приготування: 60 хвилин Рецепт «Запіканка з кабачків та картоплі»: У мене був шматочок пармезану і твердий сир. Нарізати кабачок і картоплю однаковими кубиками. Відварити в солоній воді близько 15 хвилин і розтовкти в пюре. Як трохи охолоне, додати сіль, перець, орегано, дрібно нарізаний часник і яйця. Все добре перемішати, додати третю частину від натертого сиру і ще раз…

  • Рецепти Пирогів

    Рецепт Пиріг з шоколадною начинкою

    Рецепт Пиріг з шоколадною начинкою See also: Recipe Grilled Buttermilk Chicken Інгредієнти для «Пиріг з шоколадною начинкою»: Для пісочної основи Борошно пшеничне / Борошно — 300 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Ванільний цукор (0,5 ч.л.) — 0.5 ч. Л. Цукрова пудра — 80 г Масло вершкове (Охолоджене) — 130 г Яйце куряче (Категорія СО — 1 шт (але краще зважити) Категорія С1 — 1 шт + 1 жовток) — 75 г Для шоколадного крему Молоко — 500 мл Яйце куряче (С1) — 2 шт Борошно пшеничне / Борошно — 100 г Шоколад темний — 100 г Цукор — 100 г Час приготування: 90 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт…

  • Рецепти Тістечка

    Рецепт Творожний десерт «Журавлина з шоколадом»

    Рецепт Творожний десерт «Журавлина з шоколадом» Інгредієнти для «Творожний десерт» Журавлина з шоколадом «»: Творог — 400 г Сливки (10%) — 200 мл Желатин  — 20 г Цукор — 150 г Какао-порошок  — 2 ст. л. Журавлина (в’ялена) — 50 г Ванільний цукор  — 1 пакет. Посипка кондитерська Вода (для замочування желатину) — 100 мл Кількість порцій: 4 Рецепт «Творожний десерт» Журавлина з шоколадом «»: Беремо не сухий пастоподібний творог, у мене 9%, додаємо вершки, цукор і ванілін.Все ретельно пробиваємо блендером до однорідного стану. Желатин заливаємо водою відповідно до інструкції. Нагріваємо, помішуючи, до повного розчинення желатину, але не кип’ятимо. Даємо розчину желатину трохи охолонути і виливаємо в сирну масу, перемішуємо.…

  • Рецепти Торів

    Рецепт Простий шоколадний торт

    Рецепт Простий шоколадний торт Інгредієнти для «Простий шоколадний торт»: корж Яйце куряче — 1 шт Цукор — 200 г Сметана — 200 г Молоко згущене — 0.25 бан. Борошно пшеничне / Борошно — 180 г Розпушувач тіста  — 1 пакет. Какао-порошок  — 2 ст. л. крем Масло вершкове — 180 г Молоко згущене — 0.5 бан. Какао-порошок  — 2 ст. л. додатково Горіхи волоські — 30 г Ізюм — 3 г Молоко згущене — 0.25 бан. Посипка кондитерська Шоколад темний — 40 г Час приготування: 70 хвилин Рецепт «Простий шоколадний торт»: Яйце з цукром розтерти вінчиком протягом 2 хвилин. Додати сметану і 0.25 банки згущеного молока (3-4 ст. Л.), Збити…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Мурашиний кекс

    Рецепт Мурашиний кекс Інгредієнти для «Мурашиний кекс»: Борошно пшеничне / Борошно — 120 г Масло вершкове — 125 г Яйце куряче — 4 шт Цукор — 140 г Крохмаль — 20 г Розпушувач тіста Шоколад темний — 90 г Молоко — 4 ст. л. Олія — ​​1 ст. л. Ванільний цукор — 1 пакет. Сіль — 1 пучку. Рецепт «Мурашиний кекс»: Борошно просіяти разом з крохмалем і розпушувачем. Додати ванільний цукор і перемішати. Шоколадку розділити на дві частини. Одну частину натерти на дрібній тертці. Додати до сухих інгредієнтів. Яйця розділити на жовтки і білки. У білки додати дрібку солі і збивати до легких піків. Потім додати 1 \ 4 частину…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Дріжджові булочки

    Рецепт Дріжджові булочки Інгредієнти для «Дріжджові булочки»: Для тіста Яйце куряче (Попередньо вимити з милом і осушити) — 2 шт Цукор (близько 180 г) — 1 скл. Молоко — 250 мл Вода — 50 мл Ванілін — 1 пакет. Сіль — 1 пучку. Дріжджі (Приблизно 10 г) — 1 пакет. Масло вершкове — 70 г Борошно пшеничне / Борошно (Борошно добре просіяти. Може знадобитися більше або менше — залежно від інших інгредієнтів.) — 6 скл. Начинка Ізюм (Начинку можна вибрати іншу) — 2 горст. Для змазування форми Олія — ​​1 ст. л. Для змазування булочок Молоко — 2 ст. л. Цукрова пудра — 1 ч. Л. Рецепт «Дріжджові булочки»: Підготуйте…