• Рецепти Зефіра

    Рецепт Зефір мандариновий-пряний

    Рецепт Зефір мандариновий-пряний Інгредієнти для «Зефір мандариновий-пряний»: Яблуко (Середнього розміру. 230 гр. пюре повинно бути за рецептом.) — 5 шт Білок яєчний (38-40 гр.) — 1 шт Мандарин (Відокремити від плівок 20 гр пюре повинно бути за рецептом) — 1 шт Вода — 150 мл Агар-агар (3 ч.л. з гіркою) — 9 г Цедра лимона (2 чайні ложки) — 2 ч. Л. Імбир (Можна свіжий, можна порошок.) — 1.2 ч. Л. Гвоздика (Меленої гвоздики) — 1.4 ч. Л. Горіх мускатний — 1.4 ч. Л. Цукор — 500 г Сироп глюкози (сироп потрібен для уникнення кристалізації цукру і для більш тривалого зберігання.) — 1 ст. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість…