-
Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою
Рецепт Капуста, тушкована з свининою та шинкою Інгредієнти для «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»: Свинина — 500 г Капуста білокачанна / Капустa — 500 г Капуста квашена — 300 г Цибуля ріпчаста — 100 г Морква — 100 г Сіль за смаком Цукор — 1 ст. л. Томатна паста — 2 ст. л. Пюре овочеве (з болгарського перцю) — 2 ст. л. Олія — 3 ст. л. Часник (великих) — 2 зуб. Кмин — 0.5 ч. Л. Кріп — 3 веточ. Лист лавровий — 3 шт Вода (приблизно) — 150 мл Шинка — 100 г Рецепт «Капуста, тушкована з свининою та шинкою»: Свинину краще брати з жирком. Наріжте свинину…
-
Рагу з гарбуза з овочами
Рагу з гарбуза з овочами Інгредієнти для «Рагу з гарбуза з овочами»: Гарбуз (Вага вказана для неочищеного гарбуза) — 1500 г Цукіні — 600 г Перець солодкий червоний — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 4 зуб. Спеції ( італійські, але можна брати прованські трави або будь-яку комбінацію за смаком) — 2 ст. л. Кумин — 2 ч. Л. Перець білий — 1 ч. Л. сіль цукор Перець червоний пекучий (сушений перець пластівцями) — 1 ч. Л. Оливкова олія (я беру оливкову олію для смаження — гарячого віджимання, рафінована, яке не горить — Extra Light Tasting) — 100 мл Читайте также: Абсцес зуба Рецепт «Рагу з гарбуза…
-
Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами
Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами Інгредієнти для «Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами»: Морква — 2 шт Петрушка (корінь) — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Помідори черрі — 10 шт Соус томатний — 300 г Соєвий соус (соєвий соус Кіккоман) — 4 ст. л. Часник — 2 зуб. Вино червоне напівсолодке — 250 мл Баклажан (великий) — 1 шт Олія соняшникова — 5 ст. л. Сир твердий (будь-який) — 120 г Фарш індюшачий — 600 г Чебрець — 2 пучкою. Орегано — 2 пучкою. Рецепт «Овочеве рагу з м’ясом і баклажанами»: Морква і корінь петрушки нарізати на шматочки. Цибулю нарізати півкільцями. На соняшниковій олії (2 ст. Ложки)…
-
Рецепт Гарбуз на гарнір
Рецепт Гарбуз на гарнір Інгредієнти для рецепта Гарбуз на гарнір Гарбуз — 600 г Олія соняшникова — 4 ст. л. Цукор — 1 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Хмелі-сунелі — 1 ч. Л. Гарбуз порізати на дольки, очистити від шкірки і насіння. Нарізати кубиками стороною приблизно 2-3 см. Викласти в скляний лист в один шар, додати олію без запаху, цукор, сіль, хмелі-сунелі. Все ретельно перемішати і поставити в духовку. Запікати 30-40 хвилин при температурі 200 градусів. Приблизно в середині запікання можна перемішати. Гарбуз готова! Можна подавати як гарнір з моченої брусницею.