• Рецепти в мультиварці

    Рецепт Курячі сердечка з гарніром в мультиварці

    Рецепт Курячі сердечка з гарніром в мультиварці Інгредієнти для «Курячі сердечка з гарніром в мультиварці»: Сердечка курячі — 900 г Печериці — 300 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Картопля — 6 шт Морква — 1 шт Сметана — 200 мл Соєвий соус — 1 ст. л. Сіль за смаком Базилік (за бажанням) — за смаком Часник — 2 зуб. Зелень (для подачі) — 1 Пуч. Олія соняшникова — 3 ст. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Курячі сердечка з гарніром в мультиварці»: Лук ріжемо і обсмажуємо на соняшниковій олії в мультиварці. Гриби чистимо і дрібно нарізаємо. Додаємо до цибулі гриби і сердечка. Нарізаємо моркву і картоплю.…

  • Рецепти в мультиварці

    Рецепт Манти в пароварці

    Рецепт Манти в пароварці Інгредієнти для рецепта Манти в пароварці Борошно пшеничне — 1000 г Свинина (краще шийна частина) — 1000 г Картопля (великих) — 2 шт Вода (тепла) — 500 мл Олія — ​​2 ст. л. Кмин — 2 ч. Л. Базилік — 2 ч. Л. Сіль за смаком) Сметана — 200 г Кінза — 0.5 Пуч. Кріп — 0.5 Пуч. Цибуля ріпчаста (середні) — 4 шт See also: Dream Safari, Salad, Sabotage Борошно, воду і рослинне масло замішуємо в круте тісто Тісто має бути еластичним. після того як замісили. відправляємо відпочивати на годину Поки тісто відпочиває готуємо начинку. свинину, картоплю і цибулю дрібно ріжемо. в ідеалі м’ясо і…

  • Рецепти в мультиварці

    Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці

    Рецепт Оссобуко з квасолею в мультиварці Інгредієнти для рецепта Оссобуко з квасолею в мультиварці Яловичина (шматочки гомілки) — 3 шт Квасоля — 1 скл. Помідор — 2 шт Сік томатний — 100 мл Вино червоне сухе — 100 мл Томати в’ялені — 2 шт Селера черешкова — 1 шт Маслини — 6 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Соус-маринад — 3 ст. л. суміш перців Перець червоний пекучий Шматочки яловичої гомілки замаринувати в суміші соусу-маринаду «Терріякі» від ТМ «Кіккоман» і червоного сухого вина, поперчити з одного боку сумішшю перців, а з іншого пластівцями червоного пекучого перцю. Прибрати в холодильник на строк від 4-х годин до 2 діб. Потім обсмажити на…