• Рецепти Гуляшів

    Рецепт Гуляш з яловичини

    Рецепт Гуляш з яловичини Складові Цибуля ріпчаста 800 г Паприка 30 г Яловичі голяшки 800 г Часник 1 зубчик Томатна паста 1 столова ложка Мелений кумін (зіра) щіпка Бальзамічний оцет 1 столова ложка майоран щіпка Рослинна олія 30 мл Пшеничне борошно 1 столова ложка Червоне сухе вино 150 г Лимон 1 штука Лавровий лист 2 штуки Сіль за смаком Перець мелений чорний за смаком Інструкція приготування 3 години 1. Дрібно нарізати цибулю і обсмажити його на рослинному маслі на сковороді до появи золотистого кольору. 2. Потім в компанію до цибулі додати паприку, дрібно нарізаний часник, цедру одного лимона, ложку томатної пасти, кумін, майоран і лавровий лист. Перемішати. 3. Залити вином,…