• Рецепти Морозива

    Рецепт Абрикосова морозиво (джелато)

    Рецепт Абрикосова морозиво (джелато) Інгредієнти для «Абрикосова морозиво (джелато)»: Молоко (З.5%) — 440 мл Цукор — 165 г Мед — 20 г Сливки (33%) — 150 г Молоко сухе (Знежирене) — 60 г Желатин — 6 г Абрикос (Без кісточок) — 300 г Сік лимонний (С м’ятою (можна використовувати лимонний сік без м’яти)) — 1 ст. л. Рецепт «Абрикосова морозиво (джелато)»: Желатин заздалегідь замочити в 30гр молока із загальної кількості. Змішати цукор і сухе молоко (якщо у Вас НЕ знежирене сухе молоко, то незбиране молоко візьміть НЕ 3.2%, а 2.5 або 1.5.) Молоко збивати, поступово всипаючи суху суміш. Додати вершки і ще раз пробити. Нагріти трохи — трохи масу, додати…