• Рецепти Риби

    Рецепт Паштет з тунця

    Рецепт Паштет з тунця Читайте также: Rolls Royce Інгредієнти для «Паштет з тунця»: Тунець — 2 бан. Яйце куряче — 4 шт Сметана — 2 ст. л. Гірчиця — 1 ч. Л. Сік лимонний — 1 ст. л. Час приготування: 10 хвилин Рецепт «Паштет з тунця»: З тунця злити всю рідину. Яйця довільно нарізати. Змішати всі інгредієнти і подрібнити за допомогою блендера до однорідного стану. При подачі можна прикрасити зеленню. Смачного!

  • Рецепти Риби

    Рецепт Макрурус в клярі

    Рецепт Макрурус в клярі Інгредієнти для «Макрурус в клярі»: Основні Риба (філе малоглазого макруруса після розморожування потримайте 1 годину в друшляку, щоб зайва рідина зійшла) — 100 г Лимон (знадобиться сік) — 0.5 шт Масло рослинне (для смаження) — за смаком Сіль за смаком Рідкий кляр Кляр (сухий корейський) — 100 г Яйце куряче — 1 шт Вода — 100 мл Сир твердий (тертий) — 1 ч. Л. Соус Оливки чорні — 4 шт Корнішони — 1 шт Майонез — 100 г Вино біле сухе — 2 ст. л. Сік лимонний — 1 ч. Л. Петрушка — 3 веточ. Перець чорний — за смаком Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій:…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Лосось з тахини і кунжутом

    Рецепт Лосось з тахини і кунжутом Читайте также: Канализация Інгредієнти для «Лосось з тахини і кунжутом»: Лосось (3 філе по 125 г) — 375 г Кунжут — 20 г Паста кунжутове — 2 ст. л. Олія кунжутна — 2 ст. л. Оцет (рисовий) — 1 ст. л. Сіль за смаком Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Лосось з тахини і кунжутом»: Рибне філе посолити. Для соусу змішуємо кунжутну пасту, кунжутне масло і рисовий оцет. Змащуємо філе соусом. Частина соусу повинна залишитися, в неї додаємо кунжутне насіння і перемішуємо. Тепер покриваємо верхню частину риби соусом з насінням і ставимо запікати в духовку до готовності риби і легкої рум’яності скоринки…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Салат з тунцем і квасолею

    Рецепт Салат з тунцем і квасолею Інгредієнти для «Салат з тунцем і квасолею»: Тунець — 1 бан. Шпинат — за смаком Огірок — 2 шт Квасоля консервована (біла) — 1 бан. Гірчиця (зерниста) — 1 ст. л. Олія — ​​4 ст. л. Соєвий соус — 2 ст. л. Сік лимонний — 2 ч. Л. Часник — 1 зуб. Зелень (кріп, петрушка) — за смаком Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Салат з тунцем і квасолею»: Огірки нарізати соломкою. Додати квасолю. Якщо у вас консервована — злити рідину. Я використовувала відварну. Злити зайве масло з рибної консерви і рибу розім’яти. Додати в загальну масу. Додати зелень, листя шпинату. Приготувати…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Горбуша в рисовій шубі

    Рецепт Горбуша в рисовій шубі Читайте также: Чем опасна бактерия хеликобактер ? Інгредієнти для «Горбуша в рисовій шубі»: Горбуша — 700 г Рис — 300 г Цибуля ріпчаста — 2 шт Майонез — 3 ст. л. Сир твердий — 100 г Сіль — 2 ч. Л. Перець чорний Спеції (Для риби) Олія — ​​2 ст. л. вода Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Горбуша в рисовій шубі»: Філе горбуші (можна морського окуня) злегка маринуємо, посипавши сіллю і спеціями для риби. В цей час до готовності відварюємо рис. Обсмажуємо 2 цибулини до золотистого кольору. Тепер викладаємо шари в форму: трохи рису, доливаємо 1/3 склянки окропу на дно форми, потім…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Сметанне різотто з рибою

    Рецепт Сметанне різотто з рибою Інгредієнти для «Сметанне різотто з рибою»: Рис (вага сухого стану) — 200 г Філе рибне (наприклад тріска) — 400 г Олія — ​​4 ст. л. Спеції (для риби ) — за смаком Шніт-цибуля — 1 Пуч. Яйце куряче — 4 шт Куркума — 0.5 ч. Л. Каррі — 0.5 ч. Л. Сіль за смаком Перець чорний (мелений) — за смаком Сметана — 400 г Сік лимонний — 1 ст. л. Час приготування: 40 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Сметанне різотто з рибою»: Рис варимо 20-25 хвилин (в залежності вказівок на упаковці). Ми залишаємо його остигати в мисці. Якщо ваше філе в замороженому стані, то ретельно…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Короп в сметані

    Рецепт Короп в сметані Інгредієнти для «Короп в сметані»: Короп — 1 шт Цибуля ріпчаста — 2 шт Часник — 3 зуб. Сметана — 500 мл Лист лавровий — 4 шт Розмарин — 1 веточ. Олія — ​​30 мл Масло вершкове — 50 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Рецепт «Короп в сметані»: Карпа обробити і порізати на шматки. Натерти сіллю і перцем, улюбленими травами. Залишити маринуватися. Ріпчасту цибулю нарізати, часник подрібнити. Лук обсмажити в олії, додати вершкове масло і часник. Обсмажити рибу з двох сторін і залити сметаною. Додати лавровий лист і розмарин. Готувати на невеликому вогні 20-30 хвилин (до готовності). Смачного!

  • Рецепти Риби

    Рецепт Маринована Скумбрія

    Рецепт Маринована Скумбрія See also: Andalusian Black Cattle Breed Information Інгредієнти для «Маринований Скумбрія»: Скумбрія — 2 шт Цибуля ріпчаста — 3 шт Вода — 270 мл Перець духмяний — 3 шт Перець чорний (Горошком) — 4 шт Коріандр — 3 шт Лист лавровий — 1 шт Сіль — 1 ст. л. Цукор — 2 ст. л. Олія — ​​50 мл Оцет — 70 мл Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 12 Рецепт «Маринований Скумбрія»: Лук очистити і нарізати півкільцями. У скумбрії очистити черевце від нутрощів і ретельно прибрати чорну плівку, добре промити і нарізати шматочками по 1,5-2 см. Поставити каструлю на вогонь, налити воду, додати сіль, цукор і інші…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Запечена скумбрія «Пікантна»

    Рецепт Запечена скумбрія «Пікантна» Інгредієнти для «Запечена скумбрія» Пікантна «»: Скумбрія (велика або 2 невеликі) — 1 шт Майонез  — 2 ст. л. Хрін  — 2 ст. л. Гірчиця  — 1 ст. л. Сіль за смаком Час приготування: 45 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Запечена скумбрія» Пікантна «»: Рибу очистіть і наріжте на порційні шматочки. У мисці змішайте всі інгредієнти для соусу (Майонез, Хрін, Гірчиця ) Форму для запікання змастіть рослинною олією. Керамічну я не змащувала. Рибу викладіть у форму, посоліть за смаком. За допомогою кулінарної кисті змастіть з усіх боків соусом. Соус не шкодуйте, вийде дуже смачно. Поставте запікатися в розігріту до 190 градусів духовку на 30-35 хвилин. Наша…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Салат з минтая з квасолею

    Рецепт Салат з минтая з квасолею Інгредієнти для «Салат з минтая з квасолею»: Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт Морква (середня) — 1 шт Яйце куряче — 2 шт Квасоля консервована (можна вареної грам 150) — 0.5 бан. Гриби (солоні грузді) — 100 г Масло рослинне (для смаження) — 2 ст. л. Майонез — 80 г Перець чорний — 0.5 ч. Л. Зелень (трохи для прикраси) Минтай — 1 шт Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Салат з минтая з квасолею»: На плиту ставимо каструлю з водою, коли закипить опускаємо туди очищену від нутрощів і помиту тушку минтая. Після закипання варимо 5 хвилин в підсоленій воді, зливаємо воду,…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Рійет з горбуші з творогом

    Рецепт Рійет з горбуші з творогом Інгредієнти для «Рійет з горбуші з творогом»: Молоко — 1 л Закваска (закваска для творогу) — 1 пакет. Горбуша (копчена або солона. Підійде будь-яка червона риба, копчена або солона.) — 100 г Огірок маринований (великий) — 1 шт Часник (за бажанням) — 1 зуб. Сіль — 1 пучку. Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Рійет з горбуші з творогом»: Творог ( можна купити готовий ) приготуємо самі за допомогою термоса-йогуртниці і закваски для приготування творогу. У чашу термоса засипте пакетик закваски для приготування творогу, потім налийте молоко кімнатної температури. Добре перемішайте. Накрийте кришкою. У термос налийте гарячої, 100 градусів, води. Поставте в…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Горбуша в цибульному клярі

    Рецепт Горбуша в цибульному клярі Інгредієнти для «Горбуша в цибульному клярі»: Йогурт Молоко — 1000 мл Закваска (закваска для йогурта ) — 1 пакет. Риба в клярі Горбуша — 500 г Йогурт — 100 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Яйце куряче — 1 шт Часник — 2 зуб. Борошно пшеничне / Борошно — 3 ст. л. Олія — ​​4 ст. л. Сіль — 1 ч. л. Суміш перців (свіжо-мелена) — 1/4 ч. Л. Зелень (для подачі) Кількість порцій: 4 Рецепт «Горбуша в цибульному клярі»: Готуємо йогурт з закваски. Беремо пастеризоване молоко, у мене 2,5%, додаємо закваску. Молочну суміш після внесення закваски ретельно перемішуємо чистою сухою ложкою протягом 2-3 хвилин…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Горбуша з картоплею «На бережку»

    Рецепт Горбуша з картоплею «На бережку» Інгредієнти для «Горбуша з картоплею» На бережку «»: Йогурт Молоко — 1 л Закваска — 1 пакет. Основне блюдо Горбуша — 800 г Картопля — 800 г Цибуля ріпчаста — 400 г Йогурт — 300 мл Олія — ​​2 ст. л. Масло вершкове — 20 г Перець чорний — за смаком Зелень (сушена петрушка) — за смаком Сіль за смаком Час приготування: 50 хвилин Рецепт «Горбуша з картоплею» На бережку «»: Йогурт. Час вказано без урахування на приготування йогурту. А приготувати його нам допоможе чудова техніка, наприклад термос — йогуртниця і бактеріальна закваска для йогурту. І дуже зручно зробити це пізно ввечері, а вранці…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Запечена скумбрія з лимоном

    Рецепт Запечена скумбрія з лимоном See also: Recipes for your table Інгредієнти для «Запечена скумбрія з лимоном»: Скумбрія — 1 шт Цибуля ріпчаста — 0.5 шт Лимон — 0.5 шт Кріп (гілочок) — 5 шт Ялівець — 3 шт Перець запашний — 2 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Рецепт «Запечена скумбрія з лимоном»: Скумбрію випатрати, помити і висушити паперовим рушником. Голову залишити. Зробити по 3-4 розрізу з обох сторін. Цибулю нарізати. У черевце риби закладаємо нарізану цибулю. Ягоди ялівцю розрізати на половинки І додати до цибулі. Горошки перцю запашного розчавити. Кріп дрібно нарізати. Додаємо його до цибулі в черевце. Скумбрію посолити. Посипати чорним перцем і запашним.…

  • Рецепти Риби

    Рецепт Креветки в клярі

    Рецепт Креветки в клярі Інгредієнти для «Креветки в клярі»: Основне блюдо Креветки (великі (тигрові і т.д)) — 500 г Сік лимонний — 2 ст. л. Перець чорний — за смаком Сіль за смаком Масло рослинне (для сотейника (або фритюр)) — 200 мл Кляр Молоко — 100 мл Білок яєчний — 2 шт Порошок часниковий — 1/2 ч. Л. Перець червоний пекучий (Чилі сушений) — 1/2 ч. Л. Паприка солодка — 1 ч. Л. Сіль (зовсім трохи) Борошно пшеничне / Борошно — 3/4 скл. Час приготування: 20 хвилин Рецепт «Креветки в клярі»: Креветки розморожуємо Розморожені креветки очищаємо від панцира і кишкової вени. Збризгуємо лимонним соком, солимо і перчимо. Борошно змішати з…