• Рецепти Алкогольні напої

    Рецепт Цукровий самогон з запахом кави

    Рецепт Цукровий самогон з запахом кави Інгредієнти для рецепта Цукровий самогон з запахом кави Цукор (від 6 до 9 кг. Цукру) — 7 кг Дріжджі (Я використовую спиртові дріжджі Double Snake Turbo C48) — 130 г Вода — 25 л Кава натуральна (Мелена, грубого помелу, у мене сорт Кенія) — 2 ч. Л. 1 етап приготування браги: У бродильно ємність наливаємо воду (краще відстояну або відфільтровану температурою не більше 35 градусів засипаємо цукор, 6 кг., Ретельно розмішуємо до повного розчинення. Засипаємо дріжджі. Я використовую дріжджі Double Snake (Великобританія) — дуже мені вони подобаються, результат завжди стабільний. Працюють ці дріжджі без попереднього разбражіванія, з цього просто засипаємо вміст в ємність. Через…