• Рецепти Пиріжків

    Рецепт Горохові пиріжки «Від бабусі»

    Рецепт Горохові пиріжки «Від бабусі» Інгредієнти для «Горохові пиріжки» Від бабусі «»: пиріжки Горох — 150 г Борошно пшеничне / Борошно (- + 20 г) — 250 г Вода — 150 мл Сіль — 1 ч. Л. Цукор (без гірки) — 2 ч. Л. Олія кукурудзяна — 1 ст. л. Дріжджі (сухі швидкорозчинні, без гірки) — 1 ч. Л. Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт додатково Мак Борошно пшеничне / Борошно сіль Олія — ​​2 ст. л. Рецепт «Горохові пиріжки» Від бабусі «»: Горох ретельно промити під проточною водою до тих пір, поки вода не стане прозорою. Залити горох холодною водою в співвідношенні приблизно 1: 2 і…

  • Рецепти Пиріжків

    Рецепт Тюльпани до свята

    Рецепт Тюльпани до свята Інгредієнти для «Тюльпани до свята»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Вода — 150 мл Дріжджі (з верхом) — 1 ч. Л. Цукор — 1 ч. Л. Сіль — 0.5 ч. Л. Олія — ​​1 ст. л. Яйце куряче (для змащування) — 1 шт Читайте также: Митенки, связанные гладью фарш Фарш м’ясний (краще яловичий) — 400 г Цибуля ріпчаста (не великий) — 1 шт Сир твердий — 80 г Спеції (сіль, перець, паприка) Рецепт «Тюльпани до свята»: Відразу обмовлюся: перш ніж приступити, потрібно зробити дві речі. 1) Упевнитися в наявності всіх інгредієнтів. 2) Дочекатися, коли Ваша Улюблена Жінка засне в ніч з 7-го на…

  • Рецепти Пиріжків

    Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста

    Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста Інгредієнти для «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»: Яловичина — 500 г Тісто листкове — 600 г Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Томатна паста — 2 ст. л. Олія — ​​2 ст. л. петрушка сіль Перець чорний Читайте также: Сниться муж Рецепт «Відкриті пиріжки з м’ясом з листкового тіста»: Морква очистити, вимити і натерти на крупній тертці. Цибулину очистити і нарізати на кубики. Овочі обсмажити на сковороді на гарячому рослинному маслі до м’якості моркви. Додати подрібнений часник і обсмажити пару хвилин. Додати томатну пасту, трохи солі і перцю і зняти з вогню. Дати овочам…