• Рецепти Омлет

    Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою

    Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою Читайте также: Лечение хеликобактер пилори: подробная схема лечения Інгредієнти для «Запечене яйце з помідором і ковбасою»: Помідор — 2 шт Ковбаса — за смаком Яйце куряче — 4 шт Сметана (у мене 18% жирності) — 3 ст. л. Сир твердий — 50 г Сіль — по смаку Приправа — за смаком Перець чорний — за смаком Зелень — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Запечене яйце з помідором і ковбасою»: Змастити форми (у мене кокотніци) вершковим маслом. Першими укласти нарізані помідори, по 3-4 скибочки на порцію. Присипати сіллю, перцем або улюбленими приправами. На помідори укласти м’ясні інгредієнти, нарізані невеликими…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Кабачковий омлет з сиром і помідором

    Рецепт Кабачковий омлет з сиром і помідором Читайте также: Описание автомобиля Geely SX11 2019 Інгредієнти для «Кабачковий омлет з сиром і помідором»: Яйце куряче — 2 шт Кабачок (краще цукіні) — 150 г Сир твердий — 20 г Помідор — 1 шт Зелень (у мене зелений лук) — 3 веточ. Сіль за смаком Олія — ​​1 ст. л. Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Кабачковий омлет з сиром і помідором»: Кабачок вимити, обсушити, натерти на тертці. Сир також натерти на тертці. Яйце збити виделкою з сіллю. У збите яйце вмішати сир і кабачок. У сковороді розігріти олію, вилити яєчну масу. Смажити з двох боків до утворення скоринки. Помідор…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт «Сніданок по-італійськи»

    Рецепт «Сніданок по-італійськи» Інгредієнти для «« Сніданок по-італійськи »»: омлет: Яйце куряче (великі, якщо дрібні 3 шт.) — 2 шт Йогурт (несолодкий або сметана) — 1 ст. л. Масло вершкове — 10 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком начинка: Помідор (70г. Невеликий) — 1 шт Пармезан — 30 г Базилік (кілька листочків) — за смаком Час приготування: 10 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «« Сніданок по-італійськи »»: Збити яйця з йогуртом, посолити і поперчити трохи (сир теж солоний). Помідор порізати кубиком, сир натерти на тертці. Сковороду (діаметром 24 см) змастити вершковим маслом. Вилити яєчну суміш, закрити кришкою. Вогонь включити на середній. Коли омлет підсмажиться знизу, широкої лопаткою…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Омлет з часниковими стрілами

    Рецепт Омлет з часниковими стрілами Читайте также: Топ с ажурной кокеткой Інгредієнти для «Омлет з часниковими стрілами»: Яйце куряче (велике або 4 шт дрібних) — 3 шт Молоко (добірне) — 100 мл Сіль за смаком) Масло вершкове — 20 г Стрілки часникові (в залежності від довжини, у мене були ~ по 20 см або за смаком) — 4 шт Перець чорний (за смаком для подачі) Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Омлет з часниковими стрілами»: Стрілки нарізаємо ~ по 2-2,5 см. Щоб омлет вийшов пишним, його бажано робити в невеликому по діаметру і високому сотейнику з товстим дном і добре, щоб він був антипригарний. Звичайно можна зробити і…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Омлет з бананом і сиром

    Рецепт Омлет з бананом і сиром Читайте также: Огляд автомобіля Geely Vision X6 2018 Інгредієнти для «Омлет з бананом і сиром»: Яйце куряче — 4 шт Банан ((якщо великий, якщо ж банани середні, то 1,5-2)) — 1 шт Сир твердий — 10 скибочок Молоко — 100 мл Сіль — 1 пучку. Рецепт «Омлет з бананом і сиром»: Банан повинен бути стиглим, щоб у нього був солодкий, характерний смак. Банан нарізати тонкими кружечками, сир — тонкими скибочками (чим тонше скибочки сиру, тим легше і швидше він розплавиться). Яйця збити з молоком, трохи присолити — вистачить невеликої щіпки, щоб сіль не заважала смаку основних інгредієнтів. На розігріту сковороду з краплею олії вилити…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Баклажановий омлет

    Рецепт Баклажановий омлет Інгредієнти для рецепта Баклажановий омлет Баклажан — 1 шт Морква (середні) — 2 шт Борошно пшеничне — 100 г Вершки — 100 мл Яйце куряче — 5 шт Сіль — 1 ч. Л. Чебрець — 1 ч. Л. Перець чорний — 1/2 ч. Л. Сир твердий — 50 г Баклажан нарізати на шматочки. Посолити злегка і залишити на 15 хвилин. Спітнілий баклажан промити під проточною водою і обсушити на серветці. Моркву натерти на крупній тертці. У мисці змішати вершки, борошно, сіль, перець, чебрець і яйця. Збити віночком. Додати до суміші баклажан і моркву. Перемішати ложкою. Форму для запікання 26см змастити соняшниковою олією. Викладаємо підготовлену суміш. Випікаємо в…