• Борщ

    Рецепт Борщ з ріпою

    Рецепт Борщ з ріпою Читайте также: Венерология Інгредієнти для «Борщ з ріпою»: Бульйон (овочевий, 2,5-3 л, в залежності від бажаної густоти супу) Морква — 100 г Селера коренева — 80 г Цибуля ріпчаста (велика) — 1 шт Ріпа — 350 г Буряк (стерилізований) — 160 г Капуста білокачанна / Капустa (свіжого врожаю, 400-450.) Часник (3-4 зуб.) Рецепт «Борщ з ріпою»: Зварити овочевий бульйон. Кладу в воду цибулину, моркву, черешки селери, стебла кропу і петрушки. Крім того, використовую всілякі залишки овочів, які ніколи не викидаю, наприклад, качани і т. д. Додаю також чорний перець горошком, духмяний перець, гвоздику. Варю 1 годину. Бульйон процідити, овочі віджати і викинути. Бульйон поки відставити. Свіжі…