• Рецепти Консервація Огірків

    Рецепт Салат з огірків на зиму

    Рецепт Салат з огірків на зиму Інгредієнти для «Салат з огірків на зиму»: Огірок — 2 кг Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста — 2 шт Сіль (1,5 ст.л.) — за смаком Цукор — 3 ст. л. Оцет (9%) — 9 ст. л. Масло рослинне (без запаху) — 10 ст. л. Перець чорний (горошком) — 6 шт Часник — 4 зуб. Рецепт «Салат з огірків на зиму»: Огірки промиваємо, обрізаємо попки. Заливаємо водою і залишаємо на 1 годину. Очищаємо і промиваємо моркву, цибулю і часник. Моркву нарізаємо тонкими кружечками, цибулю тонкими півкільцями, огірки тонкими кружечками, часник слайсами. Пересипаємо нарізані овочі в казан, додаємо сіль, цукор, оцет, рослинну олію, чорний перець…

  • Рецепти Трави і спеції

    Рецепт Сушена цибуля в духовці

    Рецепт Сушена цибуля в духовці Інгредієнти для «Сушена цибуля в духовці»: Цибуля ріпчаста — 1 кг Сіль (За бажанням) — за смаком Час приготування: 240 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Сушена цибуля в духовці»: Цибулю нарізаємо на тонкі півкільця. Викладаємо на пергамент і ставимо в духовку на 80 градусів. Дверцята духовки залишаємо відкритими. На сушку йде приблизно 3-4 години. Залежить від кількості цибулі та особливостей вашої духовки. Лук періодично перемішуємо. Готовій цибулі даємо охолонути. На даному етапі можна відразу розмолоти її в блендері. Пересипаємо цибулю в суху баночку або мішок, і зберігаємо на полиці з приправами.

  • Рецепти Консервація Овочів

    Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем

    Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем Інгредієнти для «Маринований капуста з болгарським перцем»: Капуста білокачанна / Капустa (Без відходів) — 2 кг Перець болгарський (Почищений) — 1 кг Морква — 0.5 кг Сіль (Кам’яна) — 5 ст. л. Цукор — 200 г Олія — ​​1 скл. Часник (Середнього розміру. Для любителів погостріше можна трохи більше.) Оцет (9%) — 6 ст. л. Вода — 1 л Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Маринований капуста з болгарським перцем»: Вихід із зазначеної порції 3.5- 4 літри готового салату. Їсти можна відразу як охолоне або прибрати на зберігання. Поріжте капусту тонкими смужками шинковочним ножем. Перець, краще різних кольорів, очистивши від насіння, подрібніть…

  • Консервація

    Рецепт Зелень в маслі

    Рецепт Зелень в маслі Інгредієнти для «Зелень в маслі»: Зелень (будь-яка на Ваш смак) — 50 г Оливкова олія (і ще трохи для заливки) — 6 ст. л. Оцет (яблучний) — 3 ч. Л. Сіль (без гірки) — 1 ч. Л. Перець чорний Рецепт «Зелень в маслі»: Яку взяти зелень — справа смаку. Я роблю окремо базилік (у мене завжди його багато виростає), а ще суміш з петрушки і кропу. Кінзу не люблю, селера дуже специфічна. Одним словом, вибір за Вами. У зелені видалити жорсткі стебла, листя промити і добре висушити. З’єднати зелень, масло, сіль, оцет, мелений чорний перець (за смаком). Подрібнити блендером. Зручно використовувати маленькі баночки, у мене від…

  • Рецепти Консервація Овочів

    Рецепт Баклажани під гнітом

    Рецепт Баклажани під гнітом Інгредієнти для «Баклажани під гнітом»: Баклажан — 2 кг Перець болгарський — 3 шт Сіль (2 в воду і 1 в маринад) — 3 ст. л. Цукор — 1 ст. л. Оцет (9%) — 100 г Олія — ​​50 г Часник — 30 г Час приготування: 720 хвилин Кількість порцій: 10 Рецепт «Баклажани під гнітом»: Очищені від плодоніжки і вимиті баклажани надрізаємо уздовж не до кінця, як показано у відео. Відварюємо в підсоленій воді 5-7 хвилин після закипання. Поки вони трохи охолонуть готуємо маринад. Подрібніть часник і змішайте з сіллю, цукром, оцтом і рослинним маслом. Наріжте солодкий перець соломкою і додайте в маринад. Начиніть баклажани отриманою…

  • Рецепти Компотів

    Рецепт Компот «Домашня фанта»

    Рецепт Компот «Домашня фанта» Інгредієнти для «Компот« Домашня фанта »»: Яблуко — 4 шт Апельсин — 1/2 шт Лимон — 1/3 шт Цукор — 300 г Вода — 3 л Час приготування: 25 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Компот« Домашня фанта »»: Складаємо в 3 літрову банку яблука, лимон, ошпарений окропом апельсин і заливаємо окропом. Укутуємо на 20 хвилин. Через 20 хвилин зливаємо воду, додаємо в неї 250-300 гр цукру, кип’ятимо до повного розчинення цукру і знову заливаємо в банку. Закручуємо, перевертаємо і укриваємо. Пити потрібно охолодженим! Пригощайтеся! (Детальніше у відео).

  • Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Аджика «Нічого зайвого»

    Рецепт Аджика «Нічого зайвого» Читайте также: Як і чим можна ізолювати підлогу своїми силами Інгредієнти для «Аджика» Нічого зайвого «»: Помідор (ідеально-сливки (овочі).) — 3 кг Перець болгарський — 1.5 кг Перець червоний пекучий (Оріетіруйтесь на гостроту самого перцю і на свій смак ) — 3-7 шт Часник — 300 г Зелень ((будь-яку, я брала петрушку)) — 1 Пуч. Сіль — 2 ст. л. Час приготування: 80 хвилин Рецепт «Аджика» Нічого зайвого «»: Чистимо, миємо, готуємо овочі. У гострого перцю прибираємо тільки плодоніжки (насіннєву коробку не чіпаємо!). Зважуємо. Перекручуємо томати на м’ясорубці і ставимо варити. Як закипіли-зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин (має загуснути) не забуваючи періодично помішувати. Поки вариться…

  • Рецепти Варення

    Рецепт Грушеве варення з лимоном

    Рецепт Грушеве варення з лимоном Інгредієнти для «Грушеве варення з лимоном»: Груша — 1,5 кг Цукор — 1 кг Лимон — 1 шт Вода — 200 мл Рецепт «Грушеве варення з лимоном»: Груші вимити, дати стекти воді, нарізати часточками. Лимон ретельно вимити, обсушити, нарізати колясками. З цукру і води зварити сироп. У гарячий сироп акуратно викласти груші і лимон. Дати закипіти, прокип’ятити 2 хвилини, прибрати з вогню. Остудити повністю. Через 4-5 годин знову нагріти на середньому вогні, дати прокипіти 5 хвилин. Прибрати з вогню, остудити. Втретє знову нагріти до кипіння і прокип’ятити 5 хвилин. Акуратно ополоником набрати 200-300 мл. сиропу, він стане в нагоді для просочення коржів і т. п…

  • Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Помідори з червоною горобиною

    Рецепт Помідори з червоною горобиною Читайте также: Медиа группа «Two Group» — Контакты Інгредієнти для «Помідори з червоною горобиною»: Помідор — 2 кг Вода — 1 л Цукор — 100 г Сіль — 30 г Горобина червона (я взяла по пару грон в банку об’ємом 1,5 літра) — 500 г Час приготування: 60 хвилин Рецепт «Помідори з червоною горобиною»: 1. Помити горобину і помідори (помідори проткнути шпажкою) 2. Укласти овочі і ягоди по банкам. 3. Залити окропом на 15 хвилин (повторити цей крок 3 рази !!! Заливання зливаємо в каструлю, кип’ятимо і нею ж заливаємо знову) 4. Коли в третій раз зіллєте воду, в неї додаємо цукор і сіль. кип’ятимо…

  • Рецепти Варення

    Рецепт Томатний джем з пекучим перцем

    Рецепт Томатний джем з пекучим перцем See also: Regular Bugatti Veyron Maintenance Work Is Insanely Complex Інгредієнти для «Томатний джем з пекучим перцем»: Помідор — 1,8 кг Цукор — 1,5 кг Перець червоний пекучий — 2 шт Базилік — 1 Пуч. Сіль — 1 ч. Л. Оцет ((винний)) — 25 мл Коньяк — 25 мл Крохмаль ((кукурудзяний)) — 2 ст. л. Вода — 2 ст. л. Рецепт «Томатний джем з пекучим перцем»: Помідори порізати кубиками (з шкіркою і насінням). Засипати цукром і поставити на повільний вогонь. Помішувати до розчинення цукру. Додати сіль. Перець порізати дрібними кубиками. У мене перець пекучий, але зелений (незрілий). Додаємо оцет і продовжуємо варити. Дрібно ріжемо…

  • Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Помідори половинками на зиму

    Рецепт Помідори половинками на зиму Читайте также: Обзор смартфона Nokia 8110 4G Інгредієнти для «Помідори половинками на зиму»: Помідор — 1 кг Цибуля ріпчаста — 1/2 шт Часник — 2 зуб. Сіль — 1 ст. л. Цукор — 1/3 ст. л. Оцет — 1 ст. л. Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Помідори половинками на зиму»: На дно стерилізованої банки кладемо цибулю півкільцями, перець горошком 5 шт, часник і укладаємо половинки помідорів. Зверху насипаємо сіль і цукор і заливаємо окропом. Стерилізуємо 10-15 хвилин. І за пару хвилин до закінчення вливаємо неповну столову ложку 9 процентного оцту. Перевертаємо і вкутуємо! Смачного! Подробиці у відео!

  • Консервація

    Рецепт Варення з білої акації

    Рецепт Варення з білої акації Інгредієнти для «Варення з білої акації»: Квітки (білої акації) — 400 г Цукор — 1 кг Вода — 1 л Сік лимонний — 2 ст. л. Кислота лимонна — 0.5 ч. Л. Пектин (Квіттін ) — 1 пакет. Час приготування: 120 хвилин Рецепт «Варення з білої акації»: Грона повинні бути молоді, соковиті, на гілочках без листя. Квіточки обірвати з гілочок, залити холодною водою, в якій розчинити лимонну кислоту. Добре промити квіти і потім цю воду злити. Зварити цукровий сироп з 1 літра води і 1 кілограма цукру. Сироп повинен бути густим, добре тримати «краплю». Потім в гарячий сироп опустити квітки акації, дати закипіти, зменшити вогонь…

  • Консервація

    Рецепт Варення з лука і перцю чилі

    Рецепт Варення з лука і перцю чилі Інгредієнти для «Варення з лука і перцю чилі»: Лук червоний (очищений) — 1400 г Перець чилі (довжиною 15 см.) — 2 шт Масло рослинне (без запаху) — 50 мл Коріандр (мелений) — 1 ч. Л. Перець чорний (мелений) — 2 пучкою. Чебрець — 1/2 ч. Л. Гвоздика (мелена) — 1 пучку. Вино червоне напівсолодке — 150 мл Пектин (Квіттін ) — 1 пакет. Цукор — 250 г Рецепт «Варення з лука і перцю чилі»: Лук очистити і порізати кільцями чверть не надто тонко. Перець чилі почистити від насіння і нутрощів і нарізати дрібно. У сотейник налити 50 мл олії, додати приправи: коріандр, чебрець,…

  • Консервація

    Соус «італійські наспіви» для пасти і піци

    Соус «італійські наспіви» для пасти і піци Інгредієнти для «Соус» італійські наспіви «для пасти і піци»: Помідор (У мене тільки серединки, перемелені блендером) — 2 кг Кінза (кінза, кріп, базилік, петрушка) — 1/2 Пуч. Часник — 5 зуб. Перець червоний пекучий (ми любимо гостреньке, тому у мене повноцінний великий стручок, дивіться по собі) Кріп — 1/2 Пуч. Базилік — 1/2 Пуч. Петрушка — 1/2 Пуч. сіль суміш перців Рецепт «Соус» італійські наспіви «для пасти і піци»: Закипілої на дуже маленькому огонечкі сердцевінкі ( В’ялила помідори і поскупилася викидати сердцевінкі ) перемелює блендером до стану рідкої каші, додаємо спеції, які подобаються і які є. Те, що поклала я — перераховано в…

  • Консервація

    Перець «Сирий»

    Перець «Сирий» Інгредієнти для «Перець» Сирий «»: Перець болгарський (Очищений) — 300 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Перець чилі (Варіюється за смаком, для більш гострого можна трохи більше. Можна замінити меленим пекучим) — 1/3 шт Часник (Невеликих) — 5 зуб. Зелень (Невеликий пучок петрушки і кропу) — 1 Пуч. Лист лавровий — 2 шт Гвоздика — 2-3 шт Вода — 500 мл Цукор — 1,5 ст. л. Сіль — 1 ст. л. Оцтова есенція — 1 ч. Л. Олія — ​​1,5 ст. л. Рецепт «Перець» Сирий «»: Спочатку у перцю видаляємо плодоніжки і насіння, розрізаємо на 4 частини. Лук очищаємо, нарізаємо великими кільцями (у мене цибулина велика, тому я…