• Рецепти Лавашів

    Рецепт Ледачі хачапурі «Йока»

    Рецепт Ледачі хачапурі «Йока» See also: Chronic exertional compartment syndrome Інгредієнти для «ледачі хачапурі «Йока» Лаваш — 1 шт Яйце куряче — 1 шт Сир твердий — 50 г Зелень — 1 Пуч. Масло вершкове (для обсмажування) — 25 г Сіль за смаком Час приготування: 5 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «ледачі хачапурі «Йока»: Нарізаємо дрібно зелень Викладаємо лаваш в широку тарілку і розбиваємо туди яйце. Збовтуємо яйце виделкою Викладаємо туди ж зелень і тертий сир. Добре перемішуємо і солимо Звертаємо лаваш трикутником Викладаємо лаваш на розігріту сковорідку з вершковим маслом швом вниз Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки