• Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Аджика «Нічого зайвого»

    Рецепт Аджика «Нічого зайвого» Читайте также: Як і чим можна ізолювати підлогу своїми силами Інгредієнти для «Аджика» Нічого зайвого «»: Помідор (ідеально-сливки (овочі).) — 3 кг Перець болгарський — 1.5 кг Перець червоний пекучий (Оріетіруйтесь на гостроту самого перцю і на свій смак ) — 3-7 шт Часник — 300 г Зелень ((будь-яку, я брала петрушку)) — 1 Пуч. Сіль — 2 ст. л. Час приготування: 80 хвилин Рецепт «Аджика» Нічого зайвого «»: Чистимо, миємо, готуємо овочі. У гострого перцю прибираємо тільки плодоніжки (насіннєву коробку не чіпаємо!). Зважуємо. Перекручуємо томати на м’ясорубці і ставимо варити. Як закипіли-зменшуємо вогонь і варимо 40 хвилин (має загуснути) не забуваючи періодично помішувати. Поки вариться…

  • Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Помідори з червоною горобиною

    Рецепт Помідори з червоною горобиною Читайте также: Медиа группа «Two Group» — Контакты Інгредієнти для «Помідори з червоною горобиною»: Помідор — 2 кг Вода — 1 л Цукор — 100 г Сіль — 30 г Горобина червона (я взяла по пару грон в банку об’ємом 1,5 літра) — 500 г Час приготування: 60 хвилин Рецепт «Помідори з червоною горобиною»: 1. Помити горобину і помідори (помідори проткнути шпажкою) 2. Укласти овочі і ягоди по банкам. 3. Залити окропом на 15 хвилин (повторити цей крок 3 рази !!! Заливання зливаємо в каструлю, кип’ятимо і нею ж заливаємо знову) 4. Коли в третій раз зіллєте воду, в неї додаємо цукор і сіль. кип’ятимо…

  • Рецепти Консервація Помідорів

    Рецепт Помідори половинками на зиму

    Рецепт Помідори половинками на зиму Читайте также: Обзор смартфона Nokia 8110 4G Інгредієнти для «Помідори половинками на зиму»: Помідор — 1 кг Цибуля ріпчаста — 1/2 шт Часник — 2 зуб. Сіль — 1 ст. л. Цукор — 1/3 ст. л. Оцет — 1 ст. л. Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Помідори половинками на зиму»: На дно стерилізованої банки кладемо цибулю півкільцями, перець горошком 5 шт, часник і укладаємо половинки помідорів. Зверху насипаємо сіль і цукор і заливаємо окропом. Стерилізуємо 10-15 хвилин. І за пару хвилин до закінчення вливаємо неповну столову ложку 9 процентного оцту. Перевертаємо і вкутуємо! Смачного! Подробиці у відео!