-
Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів
Рецепт Тонкий бісквіт для рулетів Читайте также: Жакет с поперечной резинкой Інгредієнти для «Тонкий бісквіт для рулетів»: бісквіт Борошно пшеничне / Борошно — 80 г Яйце куряче — 3 шт Цукор — 60 г Молоко — 60 мл Масло рослинне (без запаху) — 40 мл Сіль (щіпка) Ванільний цукор (8г) — 1 пакет. начинка Конфітюр (у мене чорничний, будь-який) — 4 ст. л. Мигдаль (крихта, будь-які горіхи) — 1 ст. л. додатково Цукрова пудра (частина для сиропу) — 2 ст. л. Вода (для сиропу) — 50 мл Кориця (для сиропу за бажанням) — 1/4 ч. Л. Рецепт «Тонкий бісквіт для рулетів»: Відокремити білки від жовтків дуже акуратно. У чаші міксера…
-
Рецепт Бісквітний заварний рулет
Рецепт Бісквітний заварний рулет Інгредієнти для «Бісквітний заварний рулет»: бісквіт Молоко — 50 мл Масло вершкове — 50 г Сіль — 2 г Борошно пшеничне / Борошно (3 ст.л. та + ще 2 ст.л.) — 125 г Жовток яєчний — 4 шт Білок яєчний — 4 шт Яйце куряче — 1 шт Какао-порошок — 2 ст. л. Цукор (3 ст.л.) — 90 г крем Вершки — 500 мл Ванільний цукор — 1 пакет. Цукрова пудра — 100 г Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Бісквітний заварний рулет»: Молоко з маслом і сіллю нагріваємо, додаємо борошно і, безперервно помішуючи, варимо до отримання однорідного тіста. У гаряче заварне тісто по…
-
Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око»
Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око» Читайте также: Алергія на укуси бджіл і користь отрути для людини Інгредієнти для «М’ясний рулет «Бичаче око»: Фарш м’ясний (можна взяти будь-який фарш) — 700 г Яйце куряче (залежить від розміру яєць. 4 шт в рулет і 1 яйце для змащування рулету) — 5 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Сіль (за смаком) — 1 ч. Л. Спеції (за смаком) — 1 ч. Л. Рецепт М’ясний рулет «Бичаче око» Підготувати фарш. Прокрутити, додати цибулю, сіль, спеції за смаком. Далі вологими руками викласти фарш на харчову плівку. Відварити яйця (в круту), почистити і викласти на середину фаршу уздовж один за одним. За допомогою плівки згорнути наш…
-
Рецепт Закусочні картопляні рулетики
Рецепт Закусочні картопляні рулетики Інгредієнти для «Закусочні картопляні рулетики»: Крупа манна — 2 ст. л. Картопля (велика) — 2 шт Олія — 4 ст. л. Розсіл — 100 мл Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Паприка солодка — 1 ч. Л. Базилік (сухий) — 1 ч. Л. Перець чилі (сухі пластівці) Порошок часниковий — 1/2 ч. Л. Кетчуп — 4 ст. л. Сіль — 1 ч. Л. Читайте также: Права на лодку от специалистов в своем деле Рецепт «Закусочні картопляні рулетики»: Картоплю чистимо, що не крупно ріжемо, відварюємо до готовності. З готової картоплі зливаємо воду, розминаємо товкачем і в гарячий засипаємо манну крупу.…
-
Рулет з листкового тіста з шоколадом
Рулет з листкового тіста з шоколадом Інгредієнти для «Рулет з листкового тіста з шоколадом»: Тісто листкове дріжджове (у мене упаковка 500г. Якщо упаковка 400 г, нічого страшного теж підійде) — 500 г Шоколад молочний / Шоколад (2 плитки будь-якого шоколаду, який любите. З наповнювачами підійде) — 200 г Арахіс (я посипаю тим що є горіхи, кунжут, мак. Що є під рукою) — 70 г Рецепт «Рулет з листкового тіста з шоколадом»: Найкраще брати листкове тісто, яке нарізано пластами. Тісто повністю розморозити і дати трохи «відпочити». Трохи розкачати тісто і покласти відкриту плитку шоколаду. Далі з обох сторін робимо надрізи як на відео і «заплітаємо косу». Також чинимо з другим шаром…
-
Запечені рулетики з лаваша з баклажаном
Запечені рулетики з лаваша з баклажаном Інгредієнти для «Запечені рулетики з лаваша з баклажаном»: Соєвий соус — 2 ст. л. Баклажан — 650 г Цибуля ріпчаста (чищений) — 200 г Помідор — 180 г Олія — 3 ст. л. Сир твердий — 150 г Часник (великі) — 3 зуб. Лаваш — 2 шт Рецепт «Запечені рулетики з лаваша з баклажаном»: Баклажани помити, скласти на деко, зробити голкою проколи. Поставити запікатися в розігріту до 230-250 градусів духовку хвилин на 20-30. Як тільки баклажани стануть м’якими вийняти їх з духовки, скласти в каструлю, накрити кришкою і залишити пропаритися хвилин на 10-15. Лук порубати, у помідорів видалити шкірку потримавши для цього в окропі…
-
М’ясний рулет з зеленими помідорами
М’ясний рулет з зеленими помідорами Інгредієнти для «М’ясний рулет з зеленими помідорами»: М’ясо (в даному випадку свинина) — 700 г Помідор (зелений) — 300 г Перець болгарський (зелений) — 200 г Соєвий соус (Kikkoman) — 3 ст. л. Перець чорний мелений) сіль Рецепт «М’ясний рулет з зеленими помідорами»: Відбиваємо м’ясо в тонкий пласт. Це краще робити в пластиковому мішечку: і бризки не летять, і м’ясо не рветься. Змащуємо м’ясо соєвим соусом Kikkoman Teriyaki і залишаємо маринуватися. У цей час нарізаємо дрібно помідори і перець. Потім викладаємо їх на відбите м’ясо. Перчимо, солимо до смаку. Звертаємо м’ясо в рулет. Зверху можете теж підсолити за смаком. Я не стала, тільки поперчити. Викладаємо…
-
Рецепт Рулет з вирізки «Ефектний»
Рецепт Рулет з вирізки «Ефектний» Інгредієнти для рецепта Рулет з вирізки «Ефектний» Свинина (вирізка) — 600 г Перець болгарський (червоний, можна взяти іншого кольору) — 1 шт Базилік (зелений, свіжий) — 3 веточ. Ананас (консервований) — 150 г сіль Масло рослинне Свинину помиємо, обсушити. Разрежем ножем так, щоб надати шматку щодо прямокутну форму. Трохи відбиваємо молотком. Солимо. Перець наріжемо кубиками, базилік вимиємо і дрібно нарубаємо. На м’ясо викладаємо перець, базилік і ананаси. Свинину щільно згортаємо рулетом і перев’яжемо ниткою. Не засмучуйтеся, якщо частина начинки під час згортання випала. Звернувши і перев’язавши рулет, можна випала начинку вкласти в «боки» рулету, також зафіксувавши їх ниткою. Кладемо рулет в форму, змащуємо його рослинним…
-
Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками
Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками Рецепт Рулет з рульки з язиком і оливками Рулька — 1 шт Язик свинячий — 2 шт Цибуля ріпчаста — 2 шт Оливки зелені — 100 г Лист лавровий — 3 шт Перець чорний (горошком) — 8 шт Перець духмяний (горошком) — 6 шт Паприка солодка (сушена шматочками) томати сушені розмарин базилік чебрець сіль Рульку і язик замочити в холодній воді, потім помити і очистити. Скласти у велику каструлю і залити холодною водою, вище рівня м’яса на 10 сантиметрів. Поставити на вогонь. Зняти піну і варити на повільному вогні рульку і мови 4 години. Через дві години варіння додати цибулю, перець, сіль,…
-
Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою
Рецепт Рулет з запеченого баклажана з рікоттою Інгредієнти для рецепта Рулет з запеченого баклажана з рікоттою Рікотта — 200 г Перець болгарський — 1 шт Мигдаль — 1 горст. Кінза — 1/2 Пуч. Майонез — 1 ч. Л. Часник — 1 зуб. Баклажан — 2 шт Це основний набір продуктів. Баклажан нарізати тонкими скибочками, змастити соєвим соусом і запекти в духовці до готовності. Готові баклажани викласти на харчову плівку трохи внахлест. Солодкий перець запекти в духовці і очистити. Мигдальні горіхи злегка обсмажити і подрібнити. Змішати з рікоттою, рубаною зеленню, часником і майонезом. На баклажани викласти шар перцю. Зверху рівномірно розподілити начинку. Згорнути рулет за допомогою плівки і охолодити. Якщо Ви…
-
Рецепт Рулет зі свинячої рульки з овочами
Рецепт Рулет зі свинячої рульки з овочами Інгредієнти для рецепта Рулет зі свинячої рульки з овочами Рулька (невеликі задні рульки приблизно кілограма на півтора) — 2 шт Гірчиця (зернова) — 3 ч. Л. Суміш перців — 1 ч. Л. Часник — 6 зуб. Розмарин — 1 пучку. Перець червоний пекучий — 1 пучку. сіль Картопля (молода) — 600 г Морква — 1 шт Цибуля ріпчаста (середній) — 2 шт Перець чорний — 1 пучку. Лист лавровий — 2 шт Ретельно вишкребти і промити рульки. Розрізати вздовж і видалити кістки, надрізати м’язи вздовж і злегка відбити м’якоть. Натерти м’ясо сіллю і зерновий гірчицею, посипати прянощами і гострим перцем, прокласти пластинками часнику.…