• Рецепти Консервація Овочів

    Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем

    Рецепт Маринована капуста з болгарським перцем Інгредієнти для «Маринований капуста з болгарським перцем»: Капуста білокачанна / Капустa (Без відходів) — 2 кг Перець болгарський (Почищений) — 1 кг Морква — 0.5 кг Сіль (Кам’яна) — 5 ст. л. Цукор — 200 г Олія — ​​1 скл. Часник (Середнього розміру. Для любителів погостріше можна трохи більше.) Оцет (9%) — 6 ст. л. Вода — 1 л Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Маринований капуста з болгарським перцем»: Вихід із зазначеної порції 3.5- 4 літри готового салату. Їсти можна відразу як охолоне або прибрати на зберігання. Поріжте капусту тонкими смужками шинковочним ножем. Перець, краще різних кольорів, очистивши від насіння, подрібніть…

  • Рецепти Консервація Овочів

    Рецепт Баклажани під гнітом

    Рецепт Баклажани під гнітом Інгредієнти для «Баклажани під гнітом»: Баклажан — 2 кг Перець болгарський — 3 шт Сіль (2 в воду і 1 в маринад) — 3 ст. л. Цукор — 1 ст. л. Оцет (9%) — 100 г Олія — ​​50 г Часник — 30 г Час приготування: 720 хвилин Кількість порцій: 10 Рецепт «Баклажани під гнітом»: Очищені від плодоніжки і вимиті баклажани надрізаємо уздовж не до кінця, як показано у відео. Відварюємо в підсоленій воді 5-7 хвилин після закипання. Поки вони трохи охолонуть готуємо маринад. Подрібніть часник і змішайте з сіллю, цукром, оцтом і рослинним маслом. Наріжте солодкий перець соломкою і додайте в маринад. Начиніть баклажани отриманою…