-
Рецепт Запіканка з кольорової капусти з макаронами
Рецепт Запіканка з кольорової капусти з макаронами Читайте также: Причёски на каждый день Інгредієнти для «Запіканка з кольорової капусти з макаронами»: Капуста цвітна — 900 г Ріжки ( макарони ) — 240 г Вершки — 200 мл Шинка — 100 г Вода — 800 мл Сіль за смаком Петрушка — за смаком Горіх мускатний — за смаком Перець чорний — за смаком Крохмаль (або борошно) — 2 ст. л. Сир твердий — 150 г Часник — 1 зуб. Час приготування: 80 хвилин Рецепт «Запіканка з кольорової капусти з макаронами»: Розібрати капусту на суцвіття і викласти в глибоке деко з високими бортами. Зверху насипати невідварені ріжки. Можна використовувати будь-які короткі макаронні…
-
Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі
Рецепт Запіканка з кабачків та картоплі Читайте также: Талісман Лебідь Інгредієнти для «Запіканка з кабачків та картоплі»: Кабачок — 1 кг Картопля — 400 г Сир твердий — 200 г Часник — 1 зуб. Яйце куряче — 2 шт Орегано — за смаком Перець чорний — за смаком Сіль за смаком Час приготування: 60 хвилин Рецепт «Запіканка з кабачків та картоплі»: У мене був шматочок пармезану і твердий сир. Нарізати кабачок і картоплю однаковими кубиками. Відварити в солоній воді близько 15 хвилин і розтовкти в пюре. Як трохи охолоне, додати сіль, перець, орегано, дрібно нарізаний часник і яйця. Все добре перемішати, додати третю частину від натертого сиру і ще раз…
-
Рецепт Запіканка з сочевиці
Рецепт Запіканка з сочевиці Читайте также: Два секрета молодой кожи японок: просто и гениально! Інгредієнти для «Запіканка з сочевиці»: Сочевиця (червона) — 120 г Рис — 100 г Морква (велика) — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 3 зуб. Печериці — 100 г Соус томатний — 200 г Орегано — 1 ч. Л. Петрушка — 1/2 Пуч. Яйце куряче — 2 шт Моцарелла — 150 г Помідори черрі — 15 шт Рецепт «Запіканка з сочевиці»: Сочевицю залити холодною водою на 2 години. В окремих мисках відварити сочевицю і рис до готовності. Цибулю і часник дрібно нарізати і обсмажити на олії Додати нарізану на шматочки моркву і нарізані…
-
Рецепт Запіканка з творогу і яблук
Рецепт Запіканка з творогу і яблук Інгредієнти для «Запіканка з творогу і яблук»: Творог (жирність будь-яка, головне не м’який) — 500 г Яблуко (великі, обов’язково солодкі, можна яблук і побільше) — 3 шт Яйце куряче — 3 шт Кориця (можна готові суміші кориці з іншими прянощами) — 1 ч. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Запіканка з творогу і яблук»: Заздалегідь включити духовку на 160 градусів. Творог пробити занурювальним блендером разом з яйцями, додати 2 яблука — одне яблуко натерти на тертці, друге порізати дрібними кубиками. Шкірку я не знімала. Отриману суміш перекласти в форму з пергаментом (якщо у вас силіконова — класти прям так). Зверху творожної…
-
Рецепт М’ясна запіканка з цукіні і помідорами
Рецепт М’ясна запіканка з цукіні і помідорами Інгредієнти для «М’ясна запіканка з цукіні і помідорами»: Фарш м’ясний — 400 г Гірчиця (з медом) — 2 ст. л. Цукіні (невеликий) — 1 шт Помідор (середні) — 2 шт Цибуля ріпчаста (невеликий) — 1 шт Морква (невелика) — 1 шт Часник — 2 зуб. Олія — 2 ст. л. Сметана — 2 ст. л. Сіль за смаком Суміш перців (свіжо-мелена) — за смаком Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «М’ясна запіканка з цукіні і помідорами»: Беремо цибулю, моркву, часник; чистимо, ріжемо маленькими кубиками. На рослинному маслі обсмажуємо овочі до золотистого кольору. Беремо фарш, у мене свинячий. Кладемо в фарш обсмажені…
-
Рецепт Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою
Рецепт Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою Інгредієнти для «Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою»: Кус-кус — 260 г Вода (окріп) — 300 мл Сіль за смаком Перець червоний пекучий — за смаком Петрушка — 6 гілочок. Яйце куряче — 2 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Кабачок (400 гр.) — 2 шт Печінка куряча — 600 г Сир твердий — 200 г Масло рослинне (для обсмажування і змащування форми) Рецепт «Запіканка з кус-кусом і курячою печінкою»: Кус-кус висипати в миску, залити окропом, накрити кришкою і залишити на 5-7 хвилин. Потім посолити і приправити червоним пекучим перцем за смаком. Додати дрібно нарізану петрушку. Перемішати. Дрібно нарізати…
-
Рецепт Запіканка з творогу і рікотти
Рецепт Запіканка з творогу і рікотти Читайте также: Обзор Bluetooth-наушников InterStep SBH-520 Інгредієнти для «Запіканка з творогу і рікотти»: Рікотта — 250 г Творог (м’який, у мене 40% жир.) — 250 г Пудинг ванільний (37 г) — 1 пач. Цукор — 70 г Яйце куряче — 2 шт Крупа манна — 35 г Сіль — 1 пучку. Рецепт «Запіканка з творогу і рікотти»: У чашу міксера вбити яйця, додати сіль, цукор, пудинг, манну крупу, творог і Рікотта. Збити міксером. Форму змастити маслом. Заповнити масою. Випікати в розігрітій духовці до 180 С 50-60 хв. до золотистого кольору (стежте за своєю духовкою). Остуджувати в формі 15-30 хв. Потім викласти на блюдо.
-
Картопляна запіканка з соусом «Бешамель»
Картопляна запіканка з соусом «Бешамель» Інгредієнти для «Картопляна запіканка з соусом» Бешамель «»: Запіканка Фарш м’ясний (свинина + яловичина) — 300 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Картопля (середні) — 4 шт Олія — 3 ст. л. Сир голландський — 200 г Сіль за смаком) Перець чорний (за смаком) Читайте также: Огляд автомобіля Isuzu Mu-X 2018 — 2019 Соус Масло вершкове — 30 г Борошно пшеничне / Борошно — 25 г Молоко — 300 мл Сир голландський (в оригінальному рецепті Чеддер) — 60 г Горіх мускатний — 1/5 ч. Л. Сіль за смаком) Рецепт «Картопляна запіканка з соусом» Бешамель «»: Сир тремо на крупній тертці. У мене два види сиру…
-
Сирна запіканка з заварним кремом
Сирна запіканка з заварним кремом Інгредієнти для «Сирна запіканка з заварним кремом»: основа Печиво — 200 г Яйце куряче — 1 шт Масло вершкове — 50 г сирний шар Сир — 400 г Яйце куряче — 2 шт Ванільний цукор — 2 пакет. Крупа манна — 2 ст. л. Ягода (заморожена) — 150 г Заварний крем Молоко — 300 мл Крем — 1 пакет. інше Цукрова пудра — 1 ст. л. Рецепт «Сирна запіканка з заварним кремом»: Печиво помістити в блендер Подрібнити в дрібну крихту. Додати розм’якшене вершкове масло і яйце. Ще раз подрібнити в блендері, поки маса не почне злипатися. Рознімну форму застелити папером для випічки, розподілити пісочну масу.…
-
Запіканка овочева з копченим сиром
Запіканка овочева з копченим сиром Інгредієнти для «Запіканка овочева з копченим сиром»: Баклажан (середніх) — 2 шт Картопля (середніх) — 3 шт Пармезан — 40 г Сир твердий (копчений ковбасний) — 150 г Базилік (кілька листочків) Соєвий соус (Kikkoman) — 1 ст. л. Олія — 2 ст. л. Шинка (копчено-варена) — 100 г сіль Перець чорний Рецепт «Запіканка овочева з копченим сиром»: Баклажани помити і нарізати кільцями товщиною близько сантиметра. Соєвий соус Kikkoman змішати з однією ложкою рослинного масла. Змастити сумішшю баклажани з двох сторін. Баклажани запекти на грилі до м’якості. Картоплю очистити, порізати кільцями товщиною близько сантиметра і проварити в підсоленій воді 7 хвилин. Витягнути і дати стекти воді.…
-
Овочева запіканка «KikkoМанія»
Овочева запіканка «KikkoМанія» Інгредієнти для «Овочева запіканка» KikkoМанія «»: Кабачок — 700 г Морква — 200 г Картопля — 800 г Соєвий соус (Kikkoman солодкий) — 9 ст. л. Сметана — 9 ст. л. Сир твердий — 70 г сіль спеції Цибуля зелена — 1 Пуч. Петрушка — 1 Пуч. Рецепт «Овочева запіканка» KikkoМанія «»: Кабачки ріжемо тонкими скибочками. Морквину ріжемо тонкими кільцями. Картоплю можна нарізати тонкими кружечками, а можна натерти на шатківниці. Я використовувала шатківницю, так скибочки виходять тонше. Змішуємо соєвий соус Kikkoman солодкий зі сметаною і соусом обмащуємо кабачки, морква, І картоплю. У глибоку форму викладаємо картоплю. Зверху посипаємо зеленою цибулею. Другий шар — морква. Зверху — петрушка.…
-
Рецепт Ледача запіканка з лаваша
Рецепт Ледача запіканка з лаваша Інгредієнти для рецепта Ледача запіканка з лаваша Лаваш — 2 шт Молоко — 200 мл Яйце куряче — 3 шт Цибуля зелена — 100 Пуч. Сир — 150 г Бринза — 150 г Масло вершкове — 50 г Пару листочків вірменського лаваша розстелила на ніч на столі на рушник, щоб посушити (залишилися після Пасхи, боялася, що запліснявіють). Утворені сухі листи на смак були як чіпси, вирішила зробити запіканку. Стакан молока, три яйця, 150 гр сиру і 150 гр бринзи змішала виделкою, бринзу просто розім’яти руками. Порубала дрібно зелену цибулю, покришити довільно сухі лавашікі, добре перемішала. Гарячу форму змастила вершковим маслом, вилила масу, запікала при максимумі…