• Рецепти Фруктові десерти

    Рецепт Йогурт полунично-шоколадний

    Рецепт Йогурт полунично-шоколадний Читайте также: Porshe Інгредієнти для «Йогурт полунично-шоколадний»: Молоко (пастеризоване 3,5%) — 850 мл Йогурт (натуральний 3,5%) — 250 г Шоколад білий (полуничний 120-150) — 150 г Полуниця — 300 г Кількість порцій: 5 Рецепт «Йогурт полунично-шоколадний»: Для сквашування йогурту використовуються два основні продукти: молоко і закваска. Через брак сухої молочної закваски, для сквашування молока цілком підійде баночка натурального йогурту (Довірчої торгової марки), жирністю не менше 3-х%. На 1 літр молока досить 150-200 г. готового йогурту. В даному рецепті буде готуватися десертний йогурт з шоколадом і полуницею, тому «стартова» закваска (готовий йогурт) взята в більшій кількості, щоб йогуртовий згусток витримав вагу додаткових добавок. Для приготування йогурту молоко повинно…

  • Рецепти Фруктові десерти

    Гарбуз з фруктами і ягодами

    Гарбуз з фруктами і ягодами Інгредієнти для «Гарбуз з фруктами і ягодами»: Гарбуз — 300 г Яблуко — 1 шт Смородина чорна — 1 горст. Агрус — 1 горст. Малина (У мене перетерта з цукром) — 1 горст. кориця Масло вершкове — 1 ст. л. Читайте также: Обзор портативной акустики Nyne Edge Рецепт «Гарбуз з фруктами і ягодами»: Порізати соломкою гарбуз і яблуко, присипати корицею. Змастити форму вершковим маслом, викласти гарбуз, яблука і ягоди. Запікати при 200 * С 20 хвилин. (Для малюків остудити і перемолоти блендером в пюре, корицю краще не класти.) Приємного апетиту!

  • Рецепти Фруктові десерти

    Яблука з начинкою «туфахія»

    Яблука з начинкою «туфахія» Інгредієнти для «Яблука з начинкою» туфахія «: підготовка яблук Яблуко — 2 шт Лимон — 1/2 шт Вода — 1 л Цукор — 100 г начинка Білок яєчний — 1 шт Цукор — 2 ст. л. Горіхи ( подрібнені.) — 3 ст. л. Збиті вершки Рецепт «Яблука з начинкою» туфахія «: У воду покласти цукор і лимон, закип’ятити. Яблука очистити від шкірки, видалити середину. Покласти їх в киплячу воду. Варити до м’якості, але не переварити! Вийняти, остудити. Білок збити з цукром до стійких піків. Додати перетерті в крихту горіхи. Заповнити білкової сумішшю яблука. Вершки збити (за бажанням можна додати до них цукор, але буде сильно нудотно).…