-
Рецепт Торт «Карпатка»
Рецепт Торт «Карпатка» Інгредієнти для «Торт» Карпатка «»: Для тіста Вода — 200 мл Масло вершкове — 80 г Сіль — 2 г Борошно пшеничне / Борошно — 140 г Яйце куряче (середнє, категорія С1) — 4 шт Для крему Молоко — 600 мл Яйце куряче — 2 шт Цукор — 140 г Ванільний цукор — 10 г Сіль — 1 пучку. Крохмаль (кукурудзяний) — 50 г Масло вершкове — 200 г Для прикраси Цукрова пудра — 20 г Час приготування: 70 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Торт» Карпатка «»: Для тіста. Сотейник з водою поставити на плиту. Додати сіль і вершкове масло. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і додати…
-
Рецепт Торт «Для закоханих в життя»
Рецепт Торт «Для закоханих в життя» Читайте также: Chevrolet Інгредієнти для «Торт« Для закоханих в життя »»: Бісквіт Яйце куряче — 4 шт Цукор — 4 ст. л. Борошно пшеничне / Борошно — 120 г Цедра мандарина (порошок) — 1 ст. л. Ванілін — 1.5 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Сода — 0.5 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Крем Йогурт (вишнево — шоколадний) — 300 г Сметана — 3 ст. л. Цукор — 70 г Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 45 г Ванілін — 1.5 г Масло вершкове (розм’якшене) — 150 г Додатково Олія — 1 ч. Л. Час приготування: 80 хвилин…
-
Рецепт Простий шоколадний торт
Рецепт Простий шоколадний торт Інгредієнти для «Простий шоколадний торт»: корж Яйце куряче — 1 шт Цукор — 200 г Сметана — 200 г Молоко згущене — 0.25 бан. Борошно пшеничне / Борошно — 180 г Розпушувач тіста — 1 пакет. Какао-порошок — 2 ст. л. крем Масло вершкове — 180 г Молоко згущене — 0.5 бан. Какао-порошок — 2 ст. л. додатково Горіхи волоські — 30 г Ізюм — 3 г Молоко згущене — 0.25 бан. Посипка кондитерська Шоколад темний — 40 г Час приготування: 70 хвилин Рецепт «Простий шоколадний торт»: Яйце з цукром розтерти вінчиком протягом 2 хвилин. Додати сметану і 0.25 банки згущеного молока (3-4 ст. Л.), Збити…
-
Рецепт Торт з шоколадно-банановим кремом
Рецепт Торт з шоколадно-банановим кремом Інгредієнти для «Торт з шоколадно-банановим кремом»: шоколадний бісквіт Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Какао-порошок — 3 ст. л. Сіль — 1 пучку. Сода — 1 ч. Л. Вода — 210 мл Олія — 60 мл Оцет — 1 ст. л. Цукор — 180 г Кава розчинна — 1 ч. Л. світлий бісквіт Борошно пшеничне / Борошно — 130 г Цукор — 160 г Яйце куряче — 3 шт Сіль — 1 пучку. крем Масло вершкове (м’яке) — 140 г Молоко згущене — 240 г Банан (середнього розміру) — 2 шт Шоколад темний — 50 г глазур Цукор — 3 ст. л. Какао-порошок —…
-
Рецепт Торт млинцевий
Рецепт Торт млинцевий Інгредієнти для «Торт млинцевий»: Сироватка (сироватка сирна: скисле молоко ставимо при кімнатній температурі на пару днів, далі в ємності для мікрохвильовки ставимо на середній потужності до 10 хв, проціджують. Творог і сироватка готові.) — 300 г Яйце куряче — 1 шт Цукор — 1 ст. л. Сода — 1/3 ч. Л. Борошно вівсяне — 5 ст. л. Оливкова олія — 2 ст. л. Вишня — 300 г Сметана — 100 г Молоко згущене — 70 г Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Торт млинцевий»: Готуємо млинці на творожній сироватці з вівсяної муки. В сироватку додаємо 1/3 ч. Л соди, перемішуємо (щоб погасити). Додаємо яйце (1…
-
Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи
Рецепт Морквяний торт по-скандинавськи Інгредієнти для «Морквяний торт по-скандинавському»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 2,5 скл. Цукор — 200 г Яйце куряче — 3 шт Олія — 250 мл Морква — 200 г Сіль — 1 пучку. Горіхи (кедрові, арахіс, волоські) — 70 г Розпушувач тесту — 10 … 15 г Ванілін (ванільний цукор-пакетик) — 1 г Спеції (для пряників або пряників) — 1 ч. Л. крем Сир вершковий (або сирок дитячий) — 300 г Цукрова пудра — 100 г Масло вершкове (м’яке) — 50 г Цедра лимона — 1 ч. Л. Сік лимонний — 2 ст. л. прикраса Цукати — 50 г Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій:…
-
Різдвяний Стонський торт
Різдвяний Стонський торт Інгредієнти для «Різдвяний Стонський торт»: тісто Борошно пшеничне / Борошно (або трохи більше) — 400 г Яйце куряче — 2 шт Оливкова олія (або рослинне масло без запаху) — 3 ст. л. Вода (тепла) — 200 мл Сіль — 1 пучку. Розпушувач тесту — 1 ч. Л. начинка Макаронні вироби / Макарони (товсті трубочки) — 250 г Цукор — 150 г Шоколад темний — 80 г Мигдаль — 50 г Горіхи волоські — 150 г Масло вершкове — 70 г Яйце куряче — 4 шт Ванільний цукор — 1 ч. Л. Кориця — 1 ч. Л. Лимон (цедра і сік) — 1 шт Ром — 2 ст.…
-
Малакофф-торт
Малакофф-торт Інгредієнти для «Малакофф-торт»: основа Печиво (печиво Савоярді.) — 250 г Молоко — 100 мл Ванільний цукор — 1 пакет. Ром — 1 ст. л. крем Молоко — 225 мл Вершки — 150 мл Пудинг ванільний (38 гр ) — 1 пач. Цукор — 125 г Масло вершкове — 150 г Мигдаль (мелений ) — 100 г прикраса Вершки — 250 мл Цукор — 1 ст. л. Горіхи (горіхи смажені ) — 50 г Фісташки — 30 г Джем (полуничний) — 2 ст. л. Загущувач для вершків — 1 пакет. Ванільний цукор — 1 пакет. Рецепт «Малакофф-торт»: Отже, робимо спочатку крем. Для цього змішаємо вершки, молоко і цукор. Додамо пудинг.…
-
Вершково-кавовий торт з бананом
Вершково-кавовий торт з бананом Інгредієнти для «Сливочно-кавовий торт з бананом»: бісквіт Яйце куряче — 5 шт Цукор — 5 ст. л. Борошно пшеничне — 5 ст. л. Цукровий сироп Цукор — 4 ст. л. Вода — 4 ст. л. суфле Желатин — 40 г Вода — 120 мл Молоко — 250 мл Кава натуральна (зерна) — 25 шт Шоколад білий — 100 г Яйце куряче — 10 шт Борошно пшеничне — 1 ст. л. Цукор — 150 г Сливки (35%) — 500 г Банан — 2 шт Рецепт «Вершково-кавовий торт з бананом»: 1. Спечемо бісквіт. Білки збити до стійких пік. Жовтки збити з цукром до утворення густої білої маси. З’єднати…
-
Рецепт Торт «Люблю тебе»
Рецепт Торт «Люблю тебе» Інгредієнти для рецепта Торт «Люблю тебе!» тісто Яйце куряче (кімнатної температури) — 4 шт Цукор — 170 г Борошно пшеничне (просіяти) — 170 г Крем між коржами Сливки (жирністю від 33%) — 300 г Малина — 100 г Цукрова пудра — 80 г Полуниця — 100 г Крем для обмазки зверху Масло вершкове — 150 г Молоко згущене (краще варене) — 100 г Какао-порошок — 2 ст. л. 1. У глибоку миску розбиваємо 4 яйця кімнатної температури і насипаємо 170г цукру. Збиваємо блендером не менше 10 хвилин. Маса повинна збільшитися, стати густий, як тісто, і біліть. Далі просіяти 170г борошна і акуратно ложкою вмішати її в…
-
Рецепт Торт шоколадний «Ретро»
Рецепт Торт шоколадний «Ретро» Інгредієнти для рецепта Торт шоколадний «Ретро» корж Кефір (250 мл) — 1 скл. Цукор — 1 скл. Яйце куряче — 2 шт Борошно пшеничне — 1 скл. Какао-порошок — 3 ст. л. Розпушувач тіста — 2 ч. Л. крем Молоко — 250 мл Цукор — 4 ст. л. Жовток яєчний — 2 шт Крохмаль картопляний — 1 ст. л. Ванілін — 1 пучку. Масло вершкове — 50 г глазур Сметана — 3 ст. л. Цукор — 3 ст. л. Какао-порошок — 3 ст. л. Масло вершкове — 30 г Змішати яйця, цукор і кефір, все добре збити. Додати просіяне борошно, какао і розпушувач. Перемішати міксером до…
-
Рецепт Торт «Апельсини в хмарах»
Рецепт Торт «Апельсини в хмарах» Інгредієнти для рецепта Торт «Апельсини в хмарах» тісто Борошно пшеничне (2,5 чашки) — 325 г Цукор (2 чашки) — 400 г Розпушувач тесту — 3 ч. Л. Молоко — 240 мл Олія — 120 мл Яйце куряче (великих) — 2 шт Вода — 120 мл Екстракт (ванілі) — 1 ст. л. Сіль — 1 пучку. просочення Желе (апельсинове — 50г в упаковці) — 2 пач. Молоко згущене — 1 бан. Вода (для желе) — 1/3 скл. покриття Вершки — 500 мл Цукрова пудра — 100 г Екстракт (ванілі) — 2 ч. Л. Цукерки (мармеладні — за бажанням-для прикраси) — 12 шт Борошно, цукор, розпушувач і…
-
Рецепт Торт полуничний з сирним кремом
Рецепт Торт полуничний з сирним кремом Інгредієнти для рецепта Торт полуничний з сирним кремом Корж Яйце куряче — 3 шт Цукор — 3 ст. л. Сметана — 3 ст. л. Борошно пшеничне — 3 ст. л. Крохмаль кукурудзяний — 2 ст. л. Крупа манна — 1 ст. л. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Ванільна есенція — 1/2 ч. Л. Просочення Молоко згущене — 2 ст. л. Сік ягідний (полуничний) — 150 мл Крем Масло вершкове — 100 г Цукрова пудра — 4 … 5 ст. л. Сир (м’який в баночках) — 250 г Полуниця (у мене заморозка) — 200 г Сметана — 3 ст. л. Ванільна есенція — 1/2…