• Рецепти Печива

    Рецепт Ягідні слойки

    Рецепт Ягідні слойки Інгредієнти для «Ягідні слойки»: Слойки Тісто листкове дріжджове — 300 г Творог — 250 г Яйце куряче (невеликі) — 2 шт Цукор — за смаком Ванільний цукор — 10 г Крохмаль кукурудзяний (з гіркою) — 1 ч. Л. Ягода Абрикос Мигдаль (пластинки) Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Посипання з базиліком Цукор коричневий — 1 ч. Л. Базилік (листочок) — 3 шт Посипання з корицею і бадьяном Цукор коричневий — 1 ч. Л. Кориця Бадьян — 1 шт Цукрова пудра — 1 ч. Л. Час приготування: 45 хвилин Кількість порцій: 16 Рецепт «Ягідні слойки»: Я робила слойки з ягодами (чорна і біла смородина, аґрус та…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Суфле з варення і м’яке печиво

    Рецепт Суфле з варення і м’яке печиво Інгредієнти для «Суфле з варення і м’яке печиво»: печиво Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Сметана (20%) — 250 мл Цукор — 100 г Яйце куряче — 1 шт Сода — 0.5 ч. Л. суфле Варення — 200 г Желатин (швидкорозчинний 1 пачка = 10 г) — 20 г Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 20   Рецепт «Суфле з варення і м’яке печиво»: Включаємо духовку розігріватися до 200 градусів. Якщо у Вас желатин швидкорозчинний, то спочатку готуємо печиво. Якщо немає, то перемішуємо желатин з розведеним варенням (див. Далі), щоб встиг настоятися. У мене перший варіант, готуємо печиво: З’єднуємо і перемішуємо яйце,…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Вівсяне печиво «American cookies»

    Рецепт Вівсяне печиво «American cookies» Інгредієнти для «Вівсяне печиво» American cookies «»: Масло вершкове — 180 г Цукор коричневий — 260 г Яйце куряче — 2 шт Пластівці вівсяні — 140 г Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Розпушувач тісту — 10 г Шоколад темний (Шоколадні краплі) — 50 г Час приготування: 40 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Вівсяне печиво» American cookies «»: 1. У глибоку чашку викласти тростинний цукор і м’яке вершкове масло і все добре перемішати 2. Додайте два яйця і продовжуйте вимішувати тісто. 3. Додайте вівсяні пластівці. Потім всю муку і розпушувач і перемішати 4. Додайте термостабільні шоколадні краплі. 5. Відщипуйте невеликий шматочок тісту за раз…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Медове печиво з горіхом і корицею

    Рецепт Медове печиво з горіхом і корицею Інгредієнти для «Медове печиво з горіхом і корицею»: Мед — 110 г Цукор — 40 г Масло вершкове — 60 г Розпушувач тесту  — 1 ч. Л. Борошно житнє — 60 г Борошно пшеничне / Борошно (+20 г ) — 70 г Ванільний цукор — 1 пакет. Кориця (мелена) — 0,5 ч. Л. Горіхи (очищені у мене мигдаль або кедрові) — 50 г Глазур (цукрова) — 90 г Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 40 Рецепт «Медове печиво з горіхом і корицею»: 1. Мед, цукор і масло доведіть до кипіння на слабкому вогні. 2. Борошно житнє і пшеничне з’єднайте з розпушувачем і просійте.…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Безглютенові імбирні пряники

    Рецепт Безглютенові імбирні пряники Інгредієнти для «Безглютенові імбирні пряники»: Борошно рисове (Безглютеновая суміш для випічки) — 300 г Цукор — 20 г Мед — 125 ст. л. Яйце куряче — 1 шт Масло вершкове — 50 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Кориця — 1 ч. Л. Імбир — 1 ч. Л. Горіх мускатний — 1 ч. Л. Перець чорний — 1 ч. Л. Час приготування: 90 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Безглютенові імбирні пряники»: Змішайте в чаші вершкове масло кімнатної температури з цукром до отримання однорідної маси. Розбийте туди яйце і влийте мед або цукровий сироп. Додайте прянощі (за смаком ви можете змінити їх кількість). Перемішайте. Борошно всипати…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Печиво з абрикосами

    Рецепт Печиво з абрикосами Читайте также: Обзор смартфона BQ 5206L Balance Інгредієнти для «Печиво з абрикосами»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Цукрова пудра — 1 ст. л. Сіль — 1 пучку. Масло вершкове (холодне) — 100 г Вода (крижана) — 3 ст. л. Яйце куряче (для змащування печива) — 1 шт начинка Абрикос — 7 шт Цукор — 3 ст. л. Кориця — 1.5 ч. Л. Рецепт «Печиво з абрикосами»: Борошно змішати з дрібкою солі і цукровою пудрою. Додати нарізане на шматочки холодне масло. Перетерти швидко руками в крихту. Влити крижану воду і зібрати тісто в кулю, трохи вимішати його. Якщо відчуваєте, що тісто не збирається в…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Печиво цукрове

    Рецепт Печиво цукрове Інгредієнти для «Печиво цукрове»: Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Ванільний цукор — 1/2 ч. Л. Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л. Масло вершкове — 100 г Молоко — 50 мл Цукор — 100 г Рецепт «Печиво цукрове»: У ємність просіюємо борошно, додаємо ванільний цукор і розпушувач. Додаємо м’яке вершкове масло і половину норми молока. Руками перетираємо тісто, перетворюючи його в крихту. Додаємо цукор і другу частину молока. Перемішуємо руками до однорідного тесту. З тіста формуємо кулю і прибираємо її в холодильник на 10-15 хвилин. На підпиленну борошном поверхню викладаємо тісто. Тонко розгортає. Я робила це на силіконовому килимку, тісто розділила на дві частини і розкачувала…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Яблучно-горіхове печиво

    Рецепт Яблучно-горіхове печиво Інгредієнти для «Яблучно-горіхове печиво»: Борошно пшеничне / Борошно — 450 г Масло вершкове — 100 г Олія — ​​30 г Яйце куряче — 3 шт Цукор (200 — 220 р ..) — 1 скл. Горіхи (мигдаль, арахіс) — 2/3 скл. Яблуко (велике) — 1 шт Сіль — 1/3 ч. Л. Розпушувач тесту — 15 г Час приготування: 50 хвилин Рецепт «Яблучно-горіхове печиво»: Яйця збити з цукром до освітлення маси. Цукор візьміть на свій смак і залежно від солодощі яблука. Горіхи посмажити, остудити, арахіс пошелушіть, подрібнити в ступці або порубати ножем. Вершкове масло розтопити і остудити. Яблуко натерти на крупній тертці. Влити обидва масла, злегка збити. Всипати просіяне…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Печиво на кефірі

    Рецепт Печиво на кефірі Інгредієнти для «Печиво на кефірі»: Кефір — 1 скл. Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 540 г Маргарин — 250 г Цукор — 230 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Читайте также: Свадебный гороскоп 2018 для всех знаков зодиака Рецепт «Печиво на кефірі»: Кефір змішуємо з 1 яйцем. Муку і розпушувач розтираємо з розм’якшеним маргарином. Потім в цю масу додаємо кефір з яйцем і замішуємо тісто. Прибираємо його в холодильник, щоб тісто було легше розгортати. Тісто дістаємо з холодильника і ділимо на дві частини. Беремо 1 частина тесту, розгортаємо тонко, посипаємо зверху цукром і маком. Вирізаємо кола, і складаємо в двоє.…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Шоколадне печиво з сюрпризом

    Рецепт Шоколадне печиво з сюрпризом Інгредієнти для «Шоколадне печиво з сюрпризом»: печиво Борошно пшеничне / Борошно (1 + 3/4 чашки) Какао-порошок (1/2 чашки) Сода — 1/2 ч. Л. Сіль — 1/2 ч. Л. Масло вершкове (кімнатної температури) — 100 г Цукор (1/2 чашки) Яйце куряче — 1 шт Молоко (1/2 чашки) Ванільний цукор — 1 пакет. Маршмеллоу — 12 шт глазур Цукрова пудра (1,5 чашки) Масло вершкове (кімнатної температури) — 100 г Какао-порошок (1/4 чашки + 1 ст.л.) Молоко (1/4 чашки + 2 ст.л.) Рецепт «Шоколадне печиво з сюрпризом»: Інгредієнти вимірюються чашкою 240 мл. Борошно, какао, соду і сіль просіяти в миску. Розігріти духовку до 190 градусів. В іншій збити…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Мутакі Шемахінські

    Рецепт Мутакі Шемахінські Інгредієнти для «Мутакі Шемахінські»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 500 г Яйце куряче — 2 шт Молоко (Тепле, 1 стакан 200 мл, може знадобитися ще 10 мл в тісто) — 200 мл Дріжджі (Сухі) — 10 г Сіль — 1 ч. Л. Ванілін (1 м, або 1/3 ч.л.) — 1 пакет. начинка Курага — 250 г вода Цукор — 3 ст. л. додатково Масло вершкове (Для змазування тесту перед начинкою) — 50 г Цукор (Для уварювання пюре кураги) — 100 г Цукрова пудра (Для посипання готових виробів) — 50 г Рецепт «Мутакі Шемахінські»: Розводимо дріжджі в невеликій кількості теплого молока. Просіваємо 500 грам борошна, всипаємо 1…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком

    Рецепт Біскотті з шоколадом і фундуком Інгредієнти для «Біскотті з шоколадом і фундуком»: Борошно пшеничне / Борошно — 170 г Борошно рисове — 100 г Какао-порошок — 30 г Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Фундук (цілий, підсушений, очищений) — 200 г Шоколад темний — 100 г Яйце куряче — 3 шт Цукор — 120 г Рецепт «Біскотті з шоколадом і фундуком»: Із загальної ваги горіхів, візьміть ~ жменю, порубати дрібно. Потім подрібніть шоколад, не дуже дрібно. Змішайте борошняну суміш: борошно пшеничне + борошно рисову + какао порошок + розпушувач + подрібнений шоколад + цілий фундук. Яйця розбийте в замесочную миску, відкладіть 1/3 жовтка (для змащування верху батончиків). Яйця збийте…

  • Рецепти Печива

    Рецепт Вівсяне печиво з сухофруктами

    Рецепт Вівсяне печиво з сухофруктами Інгредієнти для «Вівсяне печиво з сухофруктами»: Чорнослив — 30 г Яблуко (сушені) — 30 г Цукор — 2 ст. л. Пластівці вівсяні  — 3 ст. л. Олія — ​​5 ст. л. Борошно вівсяне — 3/4 скл. Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л. Читайте также: Рецепт Постное печенье «Ушки» Рецепт «Вівсяне печиво з сухофруктами»: Чорнослив вимити. Залити чорнослив і яблука водою, довести до кипіння і варити 3-4 хвилини до розм’якшення сухофруктів. Скинути відварені сухофрукти на друшляк. Ізмельчіть яблука і чорнослив в блендері. Додати цукор, вівсяні пластівці, рослинне масло. Вести просіяне борошно з розпушувачем. Замісити тісто (якщо тісто виходить занадто крутим-можна додати 1-2 ст. Л. відвару сухофруктів).…

  • Рецепти Печива

    Хрустке горіхове печиво

    Хрустке горіхове печиво Інгредієнти для «Хрустке горіхове печиво»: Жовток яєчний — 2 шт Цукрова пудра — 250 г Оцет — 1 ч. Л. Горіхи (у мене фундук, мигдаль, волоський горіх) — 100 г Рецепт «Хрустке горіхове печиво»: Горіхи для цього печива можна брати будь-які. Я взяла потроху фундука, мигдалю і волоського горіха. Горіхи подрібнюємо в блендері, не дуже дрібно. У ємності з’єднуємо жовтки, оцет і і половину цукрової пудри. Збиваємо міксером, поступово підсипаючи цукрову пудру. «Тісто» маємо отримати густим і тягучим. Всипаємо горіхи. Перемішуємо. Деко змащуємо рослинним маслом, або застилає пекарської папером, папір я теж рекомендую змастити маслом, щоб легше було відокремлювати печива. Викладаємо тісто ложкою (або кондитерським мішком з…

  • Рецепти Печива

    Медові пряники

    Медові пряники Інгредієнти для «Медові пряники»: Цукор коричневий (За рецептом 60 гр) — 1 ст. л. Мед (1/4 склянки) — 80 г Масло рослинне (1/4 склянки) — 60 мл ваніль Кориця — 1 ч. Л. Гвоздика (Мелена) — 1/4 ч. Л. Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне (11/2 склянки) — 210 г Сода — 1/4 ч. Л. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Цукрова пудра (Для глазурі) — 100 г Сік лимонний (Для глазурі. Можна замінити на молоко) — 1-2 ст. л. Рецепт «Медові пряники»: У каструлі змішати мед, цукор, ваніль, корицю, рослинне масло і мелену гвоздику. На невеликий вогонь, помішуючи, довести до кипіння. Зняти з вогню і додати…