• Рецепти Котлет

    Рецепт Курячі котлети в соусі

    Рецепт Курячі котлети в соусі Інгредієнти для «Курячі котлети в соусі»: Фарш Філе куряче — 520 г Печериці — 430 г Брокколі — 190 г Цибуля ріпчаста — 75 г Часник — 3 зуб. Яйце куряче — 2 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Борошно пшеничне / Борошно (для обвалки) — за смаком Олія соняшникова (для смаження) — за смаком Соус Бульйон (курячий) — 370 мл Сметана (20%) — 150 г Соус (солодкий Чилі) — 4 ст. л. Крохмаль кукурудзяний — 1 ст. л. Морква (середня) — 2 шт Лист лавровий — 2 шт Сіль за смаком Кількість порцій: 15 Рецепт «Курячі котлети в соусі»: Печериці обтерти…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети м’ясні «Оригінальні»

    Рецепт Котлети м’ясні «Оригінальні» Читайте также: Бытовка своими руками Інгредієнти для «Котлети м’ясні« Оригінальні »»: Фарш м’ясний (Свинячий-яловичий) — 700 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Спеції (За смаком сіль, мелений перець) Паприка солодка — 1.3 ч. Л. Сумах — 1.3 ч. л. Сухарі панірувальні / Панірування Рецепт «Котлети м’ясні« Оригінальні »»: До фаршу додати сіль, перець, сумах і паприку. Часник пропустити через прес, цибулю натерти на крупній тертці. Додати 70 мл холодної кип’яченої води. Фарш ретельно вимісити. Сформувати котлети, обваляти їх в панірувальних сухарях і обсмажити на рослинному маслі з двох сторін на добре розігрітій сковороді під кришкою. Смачного!!!

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети «Лебедики»

    Рецепт Котлети «Лебедики» Інгредієнти для «Котлети» Лебедики «»: Фарш курячий — 1000 г Капуста білокачанна / Капустa — 400 г Морква — 1 шт Лук білий — 1 шт Яйце куряче — 1 шт Пластівці вівсяні — 0,5 скл. Стрілки часникові — 50 г Сіль — 3 ч. Л. Перець чорний — 1 ч. Л. Соус (нижче інгредієнти для соусу) — 2 скл. Лечо — 1,5 скл. Майонез — 2 ст. л. Вода (окріп теплий можна ) — 150 мл Масло рослинне (для смаження котлет) — 2 ст. л. Час приготування: 120 хвилин Кількість порцій: 30 Рецепт «Котлети» Лебедики «»: В емальовану миску викладаємо курячий фарш, розбиваємо яйце. Цибулю, моркву,…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Курячі котлети «Новинка»

    Рецепт Курячі котлети «Новинка» Інгредієнти для «Курячі котлети» Новинка «»: Фарш курячий — 500 г Сир вершковий (Ковбасний сир ) — 300 г Капуста білокачанна / Капустa — 200 г Яйце куряче — 1 шт Спеції (сіль, перець) — за смаком Масло рослинне (для смаження) — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Курячі котлети» Новинка «»: Продукти. Друзі, фарш звичайно по можливості краще самим накрутити, бажано щоб він був особливо не рідким (. Найважливіше, прошу вибирати саме ковбасний сир хорошої якості! А не ковбасний синтетичний продукт Ковбасний сир і капусту пропускаємо через м’ясорубку В отриману масу додаємо курячий фарш, яйце, солимо, перчимо до смаку) з сіллю…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети з курки із зеленню

    Рецепт Котлети з курки із зеленню Читайте также: Вихровой (дедушка безрукий) Інгредієнти для «Котлети з курки із зеленню»: Філе куряче — 400 г Яйце куряче — 1 шт Цибуля зелена — 1/3 Пуч. Кріп — 1/3 Пуч. Часник — 1 зуб. Майонез — 1 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний (мелений) — за смаком Борошно пшеничне / Борошно — 1 ст. л. Масло рослинне (для смаження) Рецепт «Котлети з курки із зеленню»: Куряче філе миємо, обсушуємо паперовим рушником. Ріжемо на дрібні шматочки. Дрібно нарізати зелений лук і кріп. Додати до нарізання курячого філе яйце, нарізані зелену цибулю і кріп. Так само борошно, сіль, перець, майонез і часник (через прес).…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети «Сонце сходу»

    Рецепт Котлети «Сонце сходу» Інгредієнти для «Котлети» Сонце сходу «»: Фарш м’ясний (свинячого-яловичий) — 900 г Петрушка — 1 Пуч. Вода — 150 мл Сіль за смаком) Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 3 зуб. Аджика (Сухий) — 2 ч. Л. М’ята (Сухий) — 0,5 ч. Л. Зіра (Мелена) — 1 ч. Л. Перець чилі (Пластівці) — 1 ст. л. Сухарі панірувальні / Панірування Читайте также: Кладка стен из керамзитобетонных блоков Рецепт «Котлети» Сонце сходу «»: У фарш додати часник пропущений через прес і цибулю натертий на крупній тертці. Влити холодну кип’ячену воду і вимісити фарш. Додати всі спеції. Петрушку дрібно нашаткувати і додати до фаршу. Добре вимісити фарш.…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти

    Рецепт Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти Інгредієнти для «Котлети квасолеві в паніровці з морської капусти»: Гарбуз (дрібно тертий) — 150 г Квасоля (відварна, стакан — 250 мл) — 2 скл. Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник (половина головки часнику) — 1/2 шт Капуста морська (чіпси з морської капусти) — 5 г Горіх мускатний (мелений) — 1/2 ч. Л. Сіль — 1 ч. Л. Крупа манна  — 2 ст. л. Борошно пшеничне / Борошно (для панірування) — 1 … 2 ст. л. Масло рослинне (в фарш, для обсмажування — скільки візьме) — 1 ст. л. Сік гранатовий Читайте также: Асимметричная туника и топ Рецепт «Котлети квасолеві в паніровці з…

  • Рецепти Котлет

    Котлети рибні «Смачні»

    Котлети рибні «Смачні» Інгредієнти для «Котлети рибні» Смачні «»: Філе рибне (У мене минтай) — 1 кг Цибуля ріпчаста — 1 шт Шафран (Імеретинський) — 1/3 ч. Л. М’ята (Сушена) — 1/3 ч. Л. Спеції (За смаком: сіль, чорний мелений перець) Яйце куряче — 1 шт Сир — 2 ст. л. Крупа манна — 3 ст. л. Сухарі панірувальні / Панірування Рецепт «Котлети рибні» Смачні «»: Рибне філе розморозити, промити і нарізати невеликими шматочками як і цибуля. Пробити занурювальним блендером рибку з цибулею до однорідного стану. Додати сіль, перець, шафран, м’яту. Перемішати фарш. Додати манну крупу, яйце і сир (краще брати м’який і сухий сир). Вимісити фарш (можна ще раз…

  • Рецепти Котлет

    Курячі котлети з креветками

    Курячі котлети з креветками Інгредієнти для «Курячі котлети з креветками»: Грудка куряча (без шкіри, без кісточки) — 300 г Стегно куряче (без шкіри, без кісточки, шкірку можна «утилізувати» окремо, для любителів) — 300 г Креветки (Можна брати відразу чищення, салатні, мені найбільше до смаку 60-90 або 70-120) — 300 г Жовток яєчний (При дуже сухому фарші ,. може знадобиться 2 жовтки. Білки не використовую, від них фарш жорсткіше стає) — 1 шт Хліб (для сухарів панірувальних) — 3 скибки. Сіль за смаком) Перець білий (за смаком і бажанням) Масло вершкове (при необхідності, якщо фарш дуже сухий) Часник (за бажанням) Рецепт «Курячі котлети з креветками»: Прокручуємо через м’ясорубку курку, креветки, залишивши…

  • Рецепти Котлет

    Котлети «Для задоволення»

    Котлети «Для задоволення» Інгредієнти для «Котлети» Для задоволення «: Фарш м’ясний (яловичина + свинина (можна 3 види м’яса)) — 1 кг Пластівці вівсяні (з гіркою (вівсяні пластівці швидкого приготування)) — 4 ст. л. Сметана (густа) — 3 ст. л. Яйце куряче — 1 шт Цибуля ріпчаста — 1 шт Спеції (сіль, перець за смаком) Сухарі панірувальні (для панірування) Масло рослинне (для смаження) Рецепт «Котлети» Для задоволення «: М’ясо пропустити через м’ясорубку (краще з дрібною сіткою). Додати вівсянку, сметану, натерти на дрібній тертці цибулину, вбити яйце, посолити і поперчити за смаком Все ретельно вимісити протягом 7-10 хв. Фарш поставити в холод мінімум на 30 хв. (Можна краще на 2-3 години).  Сформувати…

  • Рецепти Котлет

    Котлети з сиром моцарелла

    Котлети з сиром моцарелла Інгредієнти для «Котлети з сиром моцарелла»: Фарш м’ясний (свинина і яловичина навпіл) — 600 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 4 зуб. Яйце куряче — 1 шт Батон — 1/2 шт Молоко — 100 мл Моцарелла (кульки) — 15 шт Олія — ​​1 ст. л. сіль Перець чорний Рецепт «Котлети з сиром моцарелла»: З батона або білого хліба зрізати скоринку, м’якуш дрібно порвати і замочити в молоці. Цибулю порізати дрібно. Часник розчавити чеснокодавку. У фарш вбити яйце, додати цибулю, часник, розмочений в молоці батон, посолити, поперчити. Ретельно вимісити. Викладати на долоню корж з фаршу, в центр поміщати кульку моцарелли, ретельно заліплювати, щоб не залишалося…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Зрази з грибами під соусом бешамель

    Рецепт Зрази з грибами під соусом бешамель Інгредієнти для рецепта Зрази з грибами під соусом бешамель для котлет Фарш м’ясний (свинячий і яловичий навпіл) — 1 кг Яйце куряче — 1 шт Цибуля ріпчаста (у мене — білий і червоний) — 2 шт Батон — 1/2 шт Молоко — 150 мл сіль Перець чорний Для начинки Маслюки (якщо немає, можна замінити будь-якими іншими грибами) — 800 г Масло вершкове — 70 г сіль Перець чорний для соусу Масло вершкове — 70 г Борошно пшеничне — 3 ст. л. Сливки (нежирні — 10-15%) — 500 мл Молоко — 100 мл Горіх мускатний — 1 ч. Л. Естрагон — 2 ч. Л.…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Швидкі котлетки з риби-локшини

    Рецепт Швидкі котлетки з риби-локшини Інгредієнти для рецепта Швидкі котлетки з риби-локшини Риба — 1 кг Борошно пшеничне — 4 ст. л. Яйце куряче — 1 шт Цибуля ріпчаста — 2 шт Часник — 3 зуб. Перець чорний — 0.5 ч. Л. Масло рослинне 1) Беремо нашу рибку добре моєму під краном, воду зливаємо. 2) Дрібно ріжемо цибулю, часник пропускаємо через прес. 3) Беремо нашу промиту рибку, і додаємо в неї цибулю, часник, перець, яйце, борошно і замішуємо як тісто. 4) Нагріваємо в сковороді рослинне масло, робимо міні котлетки і смажимо до готовності, до смаку навіть не скажеш що риба, швидше за на кальмар схоже. Всім смачного!

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Тефтелі в пряному соусі

    Рецепт Тефтелі в пряному соусі Інгредієнти для рецепта Тефтелі в пряному соусі тефтелі Фарш м’ясний — 500 г Цибуля зелена — 1/2 Пуч. Сухарі (пшеничні) — 2 ст. л. Соус томатний — 2 ст. л. Гірчиця — 1 ч. Л. Перець зелений (горошок) Цукор — 1 ч. Л. сіль Перець чорний соус Цибуля ріпчаста — 1 шт Морква — 1 шт Томати в’ялені — 4 шт Сливки (10%) — 200 мл Гірчиця — 1 ч. Л. Соєвий соус — 1 ст. л. Оцет (білий винний) — 1 ст. л. Насіння гірчиці — 1 ч. Л. Фарш (в мене домашній класичний) змішати з рубаним зеленою цибулею, меленими сухарями, спеціями і перцем.…

  • Рецепти Котлет

    Рецепт Котлети з яловичої печінки

    Рецепт Котлети з яловичої печінки Інгредієнти для рецепта Котлети з яловичої печінки Пластівці вівсяні — 3 ст. л. Сметана — 200 г Вода — 100 мл Зелень (будь-яка ваша улюблена. У мене базилік) Лист лавровий — 1 шт Борошно пшеничне — 1 ст. л. сіль Перець чорний Масло рослинне (для смаження) Беремо 3 ст. л вівсяних пластівців і заливаємо окропом так щоб злегка покрила. Ми залишаємо набухати на 15 хвилин. Печінку промиваємо, ріжемо на невеликі шматочки і подрібнюємо в блендері. У печінку додаємо вівсянку для смакоти і корисності і добре перемішуємо. Беремо дві цибулини і дрібно ріжемо. Автор рецепта пропонує взяти одну велику і одну трохи менше, але як відомо…