• Рецепти Омлет

    Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою

    Рецепт Запечене яйце з помідором і ковбасою Читайте также: Лечение хеликобактер пилори: подробная схема лечения Інгредієнти для «Запечене яйце з помідором і ковбасою»: Помідор — 2 шт Ковбаса — за смаком Яйце куряче — 4 шт Сметана (у мене 18% жирності) — 3 ст. л. Сир твердий — 50 г Сіль — по смаку Приправа — за смаком Перець чорний — за смаком Зелень — за смаком Час приготування: 30 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Запечене яйце з помідором і ковбасою»: Змастити форми (у мене кокотніци) вершковим маслом. Першими укласти нарізані помідори, по 3-4 скибочки на порцію. Присипати сіллю, перцем або улюбленими приправами. На помідори укласти м’ясні інгредієнти, нарізані невеликими…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Кабачковий омлет з сиром і помідором

    Рецепт Кабачковий омлет з сиром і помідором Читайте также: Описание автомобиля Geely SX11 2019 Інгредієнти для «Кабачковий омлет з сиром і помідором»: Яйце куряче — 2 шт Кабачок (краще цукіні) — 150 г Сир твердий — 20 г Помідор — 1 шт Зелень (у мене зелений лук) — 3 веточ. Сіль за смаком Олія — ​​1 ст. л. Час приготування: 15 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «Кабачковий омлет з сиром і помідором»: Кабачок вимити, обсушити, натерти на тертці. Сир також натерти на тертці. Яйце збити виделкою з сіллю. У збите яйце вмішати сир і кабачок. У сковороді розігріти олію, вилити яєчну масу. Смажити з двох боків до утворення скоринки. Помідор…

  • Рецепти Яєчні

    Рецепт Яєчня в окропі «Яєчна революція»

    Рецепт Яєчня в окропі «Яєчна революція» Інгредієнти для «Яєчня в окропі» Яєчна революція «»: Яйце куряче — 4 шт Спеції (сіль, перець) — за смаком Масло вершкове (розтоплене, для подачі (можна замінити на рослинне)) — за смаком Час приготування: 1 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Яєчня в окропі» Яєчна революція «»: Беремо свіжі яйця. В мисці збиваємо 4 яйця (близько 30 секунд) для більш ніжної консистенції можна розбити кожне яйце над ситом, щоб стік зайвий білок. З рекомендацій повара- якщо посолити яйця при збовтуванні, консистенція яєчні вийде більш пухкої (так що рекомендовано не солити) Наливаємо в сотейник води, висота повинна бути 10-12см! Доводимо воду до кипіння на середньому вогні. Ложкою…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт «Сніданок по-італійськи»

    Рецепт «Сніданок по-італійськи» Інгредієнти для «« Сніданок по-італійськи »»: омлет: Яйце куряче (великі, якщо дрібні 3 шт.) — 2 шт Йогурт (несолодкий або сметана) — 1 ст. л. Масло вершкове — 10 г Сіль за смаком Перець чорний — за смаком начинка: Помідор (70г. Невеликий) — 1 шт Пармезан — 30 г Базилік (кілька листочків) — за смаком Час приготування: 10 хвилин Кількість порцій: 1 Рецепт «« Сніданок по-італійськи »»: Збити яйця з йогуртом, посолити і поперчити трохи (сир теж солоний). Помідор порізати кубиком, сир натерти на тертці. Сковороду (діаметром 24 см) змастити вершковим маслом. Вилити яєчну суміш, закрити кришкою. Вогонь включити на середній. Коли омлет підсмажиться знизу, широкої лопаткою…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Омлет з часниковими стрілами

    Рецепт Омлет з часниковими стрілами Читайте также: Топ с ажурной кокеткой Інгредієнти для «Омлет з часниковими стрілами»: Яйце куряче (велике або 4 шт дрібних) — 3 шт Молоко (добірне) — 100 мл Сіль за смаком) Масло вершкове — 20 г Стрілки часникові (в залежності від довжини, у мене були ~ по 20 см або за смаком) — 4 шт Перець чорний (за смаком для подачі) Час приготування: 20 хвилин Кількість порцій: 2 Рецепт «Омлет з часниковими стрілами»: Стрілки нарізаємо ~ по 2-2,5 см. Щоб омлет вийшов пишним, його бажано робити в невеликому по діаметру і високому сотейнику з товстим дном і добре, щоб він був антипригарний. Звичайно можна зробити і…

  • Сніданки

    Рецепт Оладки з зеленню до сніданку

    Рецепт Оладки з зеленню до сніданку Читайте также: Місячний календар стрижок на Травень 2020 Інгредієнти для «Оладки з зеленню до сніданку»: Кефір (ємністю 250 мл) — 1 скл. Сода — 0,5 ч. Л. Цукор — 1 ст. л. Сіль (0,25 ч л в тісто і 0,75 ч л відварити капусту) — 1 ч. Л. Яйце куряче — 1 шт Крупа манна — 2 ст. л. Борошно пшеничне / Борошно — 150 г Масло вершкове (в тісто 10 г і обсмажити оладки) — 30 г Капуста цвітна (суцвіття) — 100 г Кріп — 2 веточ. Цибуля зелена (пір’я) — 1 шт Пармезан (або будь-який твердий сир натертий) — 30 г Час…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Омлет з бананом і сиром

    Рецепт Омлет з бананом і сиром Читайте также: Огляд автомобіля Geely Vision X6 2018 Інгредієнти для «Омлет з бананом і сиром»: Яйце куряче — 4 шт Банан ((якщо великий, якщо ж банани середні, то 1,5-2)) — 1 шт Сир твердий — 10 скибочок Молоко — 100 мл Сіль — 1 пучку. Рецепт «Омлет з бананом і сиром»: Банан повинен бути стиглим, щоб у нього був солодкий, характерний смак. Банан нарізати тонкими кружечками, сир — тонкими скибочками (чим тонше скибочки сиру, тим легше і швидше він розплавиться). Яйця збити з молоком, трохи присолити — вистачить невеликої щіпки, щоб сіль не заважала смаку основних інгредієнтів. На розігріту сковороду з краплею олії вилити…

  • Рецепти Яєчні

    Яєчня-бутерброд «Хмарка»

    Яєчня-бутерброд «Хмарка» Інгредієнти для «Яєчня-бутерброд» Хмарка «»: Хліб (хліб краще брати для тостів, квадратний. Цього разу у мене був батон і чорний хліб з насінням) — 4 скибки. Яйце куряче — 2 шт Ковбаса — 4 скибки. Помідор — 4 скибки. Сир твердий — 4 скибки. сіль Читайте также: Як усунути засмічення в унітазі — інструкція та практичні поради Рецепт «Яєчня-бутерброд» Хмарка «»: Підготуємо всі інгредієнти. Їх можна змінювати в залежності від ваших смаків і уподобань. Викладаємо хліб в ємність для запікання. Зверху кладемо ковбасу і помідори. Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки перемішуємо, а білки збиваємо з сіллю до утворення стійких піків. Якщо ви хочете використовувати цілі жовтки, то яєць…

  • Рецепти Яєчні

    Омлет з рисовими пластівцями

    Омлет з рисовими пластівцями Інгредієнти для «Омлет з рисовими пластівцями»: Яйце куряче — 1 шт Молоко — 150 мл Бекон — 1 скибками. Пластівці рисові — 3 ст. л. Зелень — 1 веточ. сіль Рецепт «Омлет з рисовими пластівцями»: У ємність для збивання розбиваємо яйце.  Додаємо молоко, сіль і перемішуємо.  Додаємо рисові пластівці і перемішуємо. У порційну форму для запікання на дно викласти бекон, нарізаний кубиком, залити сумішшю і додати дрібно нарізану зелень.  Випікати в розігрітій духовці до готовності. Готовий омлет викласти на тарілку. Приємного апетиту!

  • Рецепти Круасанів

    Завитки «Доброго ранку»

    Завитки «Доброго ранку» Інгредієнти для «завитки» Доброго ранку «»: Тісто листкове дріжджове (упаковка з двох пластин) — 500 г Пластівці гречані (ТМ «Містраль») — 1/2 скл. Опеньки (обсмажені) — 1 скл. Яйце куряче (в начинку і для змазування завитків) — 2 шт Сметана — 2 ст. л. Сир твердий — 100 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Рецепт «завитки» Доброго ранку «»:  Для начинки завитків гречані пластівці залити склянкою окропу, залишити на 3 хвилини. Гриби обсмажити на олії з цибулею і дрібно порубати.  Гречку змішати з грибами. Додати сметану, яйце, натертий сир. Така начинка не тече, не розсипається і дуже смачна!  Тісто розморозити. Кожен пласт розкачати до збільшення площі вдвічі.…

  • Рецепти Круасанів

    Булочки мультизлакові з мікрохвильовки до сніданку

    Булочки мультизлакові з мікрохвильовки до сніданку Інгредієнти для «Булочки мультизлакові з мікрохвильовки до сніданку»: Пластівці злакові ((250 мл обсяг склянки) пластівці «5 злаків» ТМ «Містраль») — 1/2 скл. Борошно пшеничне — 1 скл. Цукор — 1 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Сметана — 3 ст. л. Жовток яєчний — 1 шт Олія — ​​1 ст. л. Сливки (10%) — 1 … 2 ст. л. Молоко сухе (натуральне) — 2 ст. л. Кунжут — 1 ст. л. Насіння льону — 1 ст. л. Рецепт «Булочки мультизлаковий з мікрохвильовки до сніданку»: Просіяти в миску борошно з розпушувачем і додати сухе молоко. Перемішати і всипати пластівці…

  • Сніданки

    Гострі такос до сніданку

    Гострі такос до сніданку Інгредієнти для «Гострі такос до сніданку»: Коржик — 4 шт Картопля (невеликого розміру) — 2 шт Цукіні (невеликого розміру) — 1 шт Лук червоний (невеликого розміру) — 1 шт Оливкова олія — ​​1 ст. л. Соєвий соус (ТМ Kikkoman) — 1 ст. л. Перець чилі — 1/2 ч. Л. Порошок часниковий — 1/2 ч. Л. Кмин — 1/2 ч. Л. Орегано — 1/2 ч. Л. Яйце куряче — 4 шт Молоко — 12 ст. л. сіль кетчуп Петрушка — 1 Пуч. Рецепт «Гострі такос до сніданку»: Картоплю нарізаємо кубиками зі стороною в 1 см. До картоплі додаємо половину оливкової олії, соєвий соус, чилі, часник, кмин і…

  • Рецепти Яєчні

    Яєчня з баклажанами

    Яєчня з баклажанами Інгредієнти для «Яєчня з баклажанами»: Баклажан (маленький або 1/2 середнього) — 1 шт Цибуля ріпчаста (маленька цибулина) — 1 шт Яйце куряче — 2 шт Соєвий соус (ТМ «Кіккоман») — 1.5 ст. л. Сіль (за смаком) — 1/8 ч. Л. Перець чорний (за смаком) — 1/8 ч. Л. Олія — ​​1.5 ст. л. Рецепт «Яєчня з баклажанами»: Якщо у баклажана шкірка груба, зрізати її. Баклажан і цибулю нарізати кубиком. Викласти овочі в розігріту з рослинним маслом сковороду. Смажити до м’якості і легкого золотистого кольору. Влити соєвий соус, посолити і поперчити. Готувати, помішуючи, ще пару хвилин. Зменшити вогонь, вбити яйця і готувати під кришкою до бажаної готовності яєць.…

  • Рецепти Омлет

    Рецепт Баклажановий омлет

    Рецепт Баклажановий омлет Інгредієнти для рецепта Баклажановий омлет Баклажан — 1 шт Морква (середні) — 2 шт Борошно пшеничне — 100 г Вершки — 100 мл Яйце куряче — 5 шт Сіль — 1 ч. Л. Чебрець — 1 ч. Л. Перець чорний — 1/2 ч. Л. Сир твердий — 50 г Баклажан нарізати на шматочки. Посолити злегка і залишити на 15 хвилин. Спітнілий баклажан промити під проточною водою і обсушити на серветці. Моркву натерти на крупній тертці. У мисці змішати вершки, борошно, сіль, перець, чебрець і яйця. Збити віночком. Додати до суміші баклажан і моркву. Перемішати ложкою. Форму для запікання 26см змастити соняшниковою олією. Викладаємо підготовлену суміш. Випікаємо в…

  • Рецепти Круасанів

    Рецепт Цільнозернові круасани із закваскою

    Рецепт Цільнозернові круасани із закваскою Інгредієнти для рецепта Цільнозернові круасани з закваскою опара Закваска (пшеничне) — 20 г Вода (кип’ячена, кімнатної температури) — 150 мл Борошно пшеничне (вищий сорт) — 100 г Борошно цільнозернове — 50 г тісто Молоко — 140 мл Цукор — 90 г Ванільний цукор — 1 пакет. Сіль (без верху) — 1 ч. Л. Дріжджі (сухі) — 1 ч. Л. Масло вершкове (м’яке) — 20 г Борошно пшеничне — 170 г Борошно цільнозернове — 200 г Опара — 320 г шарування Масло вершкове (холодну) — 300 г яєчна мастило Яйце куряче — 1 шт Вода — 1 ст. л. Підготуйте опару. Змішайте інгредієнти, накрийте й залишіть…