• Рецепти Кексів

    Рецепт Мурашиний кекс

    Рецепт Мурашиний кекс Інгредієнти для «Мурашиний кекс»: Борошно пшеничне / Борошно — 120 г Масло вершкове — 125 г Яйце куряче — 4 шт Цукор — 140 г Крохмаль — 20 г Розпушувач тіста Шоколад темний — 90 г Молоко — 4 ст. л. Олія — ​​1 ст. л. Ванільний цукор — 1 пакет. Сіль — 1 пучку. Рецепт «Мурашиний кекс»: Борошно просіяти разом з крохмалем і розпушувачем. Додати ванільний цукор і перемішати. Шоколадку розділити на дві частини. Одну частину натерти на дрібній тертці. Додати до сухих інгредієнтів. Яйця розділити на жовтки і білки. У білки додати дрібку солі і збивати до легких піків. Потім додати 1 \ 4 частину…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Пряний кекс «Зимовий»

    Рецепт Пряний кекс «Зимовий» Інгредієнти для «Пряний кекс» Зимовий «»: Для тіста Масло вершкове (+ шматочок обмазати форму) — 100 г Цукор — 100 г Яйце куряче — 2 шт Сухофрукти (курага, родзинки, чорнослив) — 3 ст. л. Стружка шоколадна (шоколадна посипка) — 1 пакет. Борошно пшеничне / Борошно — 100 г Розпушувач тіста (з шафраном) — 1 ч. Л. Прянощі (по 1 ч л кожної: імбир, кардамон, кориця або за смаком) — 3 ч. Л. Для прикраси Глазур ( шоколадна, скільки піде) — 1 пакет. Посипання кондитерська  — 1 пакет. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Пряний кекс» Зимовий «»: Форма у мене прямокутна для кексів зі…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Німецький святковий кекс «Штоллен»

    Рецепт Німецький святковий кекс «Штоллен» Інгредієнти для «Німецький святковий кекс» Штоллен «»: для кексу Яйце куряче — 2 шт Молоко — 200 мл Борошно пшеничне / Борошно — 500 г Масло вершкове — 150 г Цукор — 150 г Дріжджі (Сухі) — 1 ч. Л. Ванільний цукор — 1 ст. л. Імбир (Мелений) — 1.5 ч. Л. Кориця (Мелена) — 1.5 ч. Л. Горіх мускатний — 0.5 ч. Л. Сухофрукти — 250 г Горіхи — 100 г Ром — 50 г Цедра мандарина — 1 ч. Л. Сіль — 0.5 ч. Л. Для прикраси Масло вершкове — 50 г Цукрова пудра — 100 г Час приготування: 150 хвилин Кількість порцій:…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Безглютенові капкейкі

    Рецепт Безглютенові капкейкі Інгредієнти для «Безглютенові капкейкі»: Яйце куряче — 3 шт Масло вершкове — 70 г Борошно рисове — 110 г Сметана — 50 г Розпушувач тіста — 2 ч. Л. Какао-порошок — 40 г Ванілін — 10 г Цукор — 125 г Вишня — 70 г Вершки — 140 мл Сир творожний — 280 г Цукрова пудра — 10 г Час приготування: 90 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Безглютенові капкейкі»: Масло кімнатної температури збити з цукром. Далі, продовжуючи збивати, додати по одному яйця і збивати суміш до однорідності. Додати сметану (можна замінити на вершки). Перемішати. ⠀ Тим часом всі сухі інгредієнти (борошняну суміш, какао, ванільний цукор, розпушувач) просіяти…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Кекс з ягодами

    Рецепт Кекс з ягодами Інгредієнти для «Кекс з ягодами»: Борошно пшеничне / Борошно — 450 г Цукор — 220 г Молоко — 220 мл Масло вершкове — 45 г Яйце куряче — 5 шт Розпушувач тісту — 10 г Сіль — 1 пучку. Брусниця — 150 г Чорниця — 150 г Рецепт «Кекс з ягодами»: Збиваємо яйця. Додаємо цукор і ще раз збиваємо. Додаємо молоко і продовжуємо збивати. Додаємо м’яке вершкове масло. У борошно додаємо розпушувач і сіль. Добре перемішуємо. Поступово додаємо борошно і збиваємо на малих обертах. У тісто додаємо будь-які ягоди за бажанням. У мене брусниця і чорниця. Тісто викладаємо у форму, змащену маслом і присипану борошном. Випікаємо…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Кекс «Ф’южн»

    Рецепт Кекс «Ф’южн» Інгредієнти для «Кекс» Ф’южн «»: Тісто з сухої готової сумішшю Суміш порошкова (Кекс з ароматом ванілі) — 300 г Яйце куряче — 3 шт Масло вершкове — 80 г Молоко — 80 мл Горіхи (подрібнені, у мене фісташки. Але можна використовувати будь-які інші горіхи, наприклад волоські.) — 3 ст. л. Масло рослинне (для змащування форми) Тісто без сухої суміші Цукор — 1 скл. Масло вершкове — 100 г Яйце куряче — 2 шт ванілін Борошно пшеничне / Борошно — 1,5 скл. Сіль — 1/4 ч. Л. Молоко — 3/4 скл. Розпушувач тісту — 1,5 ч. Л. Горіхи (подрібнені, у мене фісташки. Але можна використовувати будь-які інші горіхи,…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Кекс з шампанським і виноградом

    Рецепт Кекс з шампанським і виноградом See also: The Most Durable Kitchen Flooring Options Інгредієнти для «Кекс з шампанським і виноградом»: Масло вершкове — 115 г Цукор — 100 г Виноград (дрібний, без кісточок) — 200 г Яйце куряче — 2 шт Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Шампанське — 100 мл Оливкова олія — ​​2 ст. л. Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л. Сода — 1/4 ч. Л. Ванілін  — 1/4 пакет. Сік лимонний — 1 шт Цедра лимона — 1 ч. Л. Цукрова пудра (з ароматом ванілі ) — 1 пакет. Сіль — 1/4 ч. Л. Час приготування: 50 хвилин Рецепт «Кекс з шампанським і виноградом»: Вершкове…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Соковитий шоколадний кекс на йогурті

    Рецепт Соковитий шоколадний кекс на йогурті Інгредієнти для «Соковитий шоколадний кекс на йогурті»: тісто Яйце куряче — 3 шт Йогурт (натуральний, у мене 3,5%) — 110 г Цукор — 75 г Масло рослинне (без запаху) — 50 г Розпушувач тіста — 10 г Какао-порошок — 15 г Пластівці шоколадні — 40 г Мус яблучний (у мене солодкий) — 45 г Борошно пшеничне / Борошно — 180 г глазур Шоколад білий — 75 г Шоколад темний — 75 г Масло рослинне (без запаху) — 2 ч. Л. Рецепт «Соковитий шоколадний кекс на йогурті»: У чаші міксера збити яйця з цукром на високій швидкості 2-3хв. до пишного стану. Додати йогурт, яблучний мус…

  • Рецепти Кексів

    Рецепт Танзанійський пряний кекс

    Рецепт Танзанійський пряний кекс Читайте также: Лечение в Израиле не помогло Николаю Караченцову Інгредієнти для «Танзанійський пряний кекс»: Масло вершкове (м’яко, півсклянки — це, приблизно, 90 грам) — 1/2 скл. Цукор — 1,5 скл. Яйце куряче — 4 шт Борошно пшеничне / Борошно — 3 скл. Розпушувач тіста — 1 ч. Л. Гвоздика (мелена) — 1 ч. Л. Кориця — 1 ч. Л. Горіх мускатний — 1/2 ч. Л. Молоко — 1 скл. Шоколад темний (подрібнений, можна використовувати шоколадні краплі) — 2/3 скл. Рецепт «Танзанійський пряний кекс»: М’яке вершкове масло збити з цукром. Додати жовтки, збити ще раз. Додати молоко, перемішати. Зміщувати всі сухі інгредієнти. Змішати рідку і суху масу.…

  • Рецепти Кексів

    Апельсиновий кекс з шоколадом

    Апельсиновий кекс з шоколадом Інгредієнти для «Апельсиновий кекс з шоколадом»: Цукор — 200 г Борошно пшеничне / Борошно — 200 г Крохмаль кукурудзяний — 100 г Олія — ​​120 мл Яйце куряче — 3 шт Розпушувач тесту — 10 г Ванілін — 1 г сіль Апельсин — 1 шт Вода — 100 мл Шоколад темний — 40 г Масло вершкове (змастити форму) Читайте также: Обзор автомобиля Chery Tiggo 8 2018 Рецепт «Апельсиновий кекс з шоколадом»: З апельсина зняти цедру і вичавити сік. Соку повинно вийти 25 мл. З’єднати воду і сік. Яйця з цукром і дрібкою солі збити міксером. Влити сік розбавлений водою і масло. Збити міксером. У борошно додати…

  • Рецепти Кексів

    Апельсиновий Ревані

    Апельсиновий Ревані Інгредієнти для «Апельсиновий Ревані»: Яйце куряче — 3 шт Цукор (0,5 — в тісто, 2,5 — в щербет) — 3 скл. Крупа манна — 1 скл. Апельсин — 2 шт Розпушувач тесту — 1 пакет. Ароматизатор (ваніль) — 0,5 мл Борошно пшеничне / Борошно — 1,5 скл. Вода — 2,5-3 скл. Лимон — 0,5 шт Горіхи — 1-2 ст. л. Стружка кокосова — 1-2 ст. л. Рецепт «Апельсиновий Ревані»: Збиваємо яйця з 0,5 склянкою цукру за допомогою міксера 3-4 хвилини. Борошно просіяти, змішати з розпушувачем і манною крупою. Додати суміш з борошном до збитих яєць. додати цедру 2-х апельсинів і сік 1-ого апельсина. Акуратно перемішати. Під кінець додати…

  • Рецепти Кексів

    Різдвяний кекс з мандаринами

    Різдвяний кекс з мандаринами Інгредієнти для «Різдвяний кекс з мандаринами»: тісто Масло вершкове (м’яке) — 100 г Цукор — 150 г Яйце куряче — 3 шт Борошно пшеничне / Борошно — 150 г Розпушувач тесту — 10 г начинка Сухофрукти — 150 г Мандарин — 2 шт Масло вершкове — 20 г Коньяк — 30 мл Цукор — 2 ч. Л. Рецепт «Різдвяний кекс з мандаринами»: Сухофрукти залити коньяком, мандарини обчистити і просушити 30 хвилин. Збити масло, цукор, яйця, борошно і розпушувач. Мандарини карамелізовану, з сухофруктів випарити алкоголь. У тісто додати остиглі сухофрукти. У форму вилити половину тіста, розкласти мандарини і залити другою половиною тіста. Випікати 30 хвилин при температурі…

  • Рецепти Кексів

    Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю

    Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю Інгредієнти для «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»: кекс Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Цукор — 200 г Какао-порошок — 50 ст. л. Молоко сухе — 50 г Ванільний цукор — 1/2 ч. Л. Розпушувач тесту — 1/2 ч. Л. Вода — 250 мл Олія — ​​100 мл Яйце куряче — 3 шт Горіхи волоські — 50 г глазур Цукор — 100 г Масло вершкове — 50 г Сік (половини апельсини) — 1 // 2 шт Молоко сухе — 50 г Рецепт «Шоколадний кекс з апельсинової глазур’ю»: Змішуємо всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, какао-порошок, цукор, сухе молоко, ванільний цукор і розпушувач. Горіхи подрібнюємо в…

  • Рецепти Кексів

    Чайні кекси з журавлинним курдом

    Чайні кекси з журавлинним курдом Інгредієнти для «Чайні кекси з журавлинним курдом»: кекси Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Цукор — 160 г Яйце куряче — 2 шт Вершкове масло Розпушувач тесту — 1 ч. Л. Чай чорний (за рецептом-з журавлиною, у мене суниця з вершками) — 3 ст. л. Джем (малиновий) — 160 г Журавлина — 150 г Вода (для заварювання чаю, окріп) — 150 мл Читайте также: Вышивание, вязание крючком и спицами, схемы, полное описание, выкройки крем Сир (однорідний, в оригіналі маскарпоне) — 180 г Сливки (не менше 33%) — 80 мл Цукрова пудра (регулюйте на свій смак) — 30 г курд Журавлина — 300 г Масло…

  • Рецепти Кексів

    Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці

    Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці Інгредієнти для «Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці»: Пластівці вівсяні (ТМ «Містраль») — 80 г Масло вершкове — 40 г Молоко — 6 ст. л. Яйце куряче (невеликі) — 2 шт Цукор (за смаком) — 40 г Какао-порошок — 2 ст. л. Сіль — 1 пучку. Розпушувач тесту — 0,5 ч. Л. Ванільна есенція (кілька крапель) Чорниця (свіжа або заморожена) — 60 г Рецепт «Вівсяно-шоколадні кекси в мікрохвильовці»:  Цільнозернові вівсяні пластівці змолоти. Не обов’язково молоти в борошно, нехай залишаться і великі шматочки пластівців.  Вершкове масло розтопити, додати молоко, цукор, сіль, ванільну есенцію і яйця, перемішати. Змелене вівсяні пластівці  змішати з рахрихлітелем і какао.  Змішати мокрі і сухі інгредієнти…