-
Рецепт Ніжне тірамісу з ромом
Рецепт Ніжне тірамісу з ромом Складові Сир маскарпоне 250 г Печиво савоярді 100 г Цукор ½ склянки Яйце куряче 3 штуки Еспрессо 1 стакан Ром 50 мл Какао 50 г Інструкція приготування 25 хвилин 1. У середніх розмірів мисці збити жовтки з цукром. 2. В іншій мисці збити білки до міцної піни. 3. Додати до збитим жовтків маскарпоне і збиті білки. Змішати в однорідну масу. 4. Влити ром в каві. Швидко укласти печиво, вмочуючи його в суміш рому з кавою. Укладати щільно один до одного на дно блюда. 5. Залити печиво кремом із сиру і збитих яєць. 6. Повторити все 2-3 рази. 7. Поставити на кілька годин в холодильник. 8.…
-
Рецепт Швидкі порційні тірамісу
Рецепт Швидкі порційні тірамісу Складові Сир Рікотта 120 г Ванільний екстракт ½ чайної ложки Цукрова пудра 2 столові ложки Мелена кориця 0,125 чайної ложки Печиво савоярді 12 штук Еспрессо 4 столові ложки Шоколадні чіпси 2 столові ложки Інструкція приготування 45 хвилин 1. У невеликій мисці збийте рикотту, цукор, ваніль і корицю. 2. 6 штук печива збризніть 2 ложками кави і зверху намажте сирним кремом. Повторіть шари ще раз. 3. На водяній бані розтопіть шоколадні чіпси. 4. Полийте зверху розтопленим шоколадом і відправте в холодильник на 30 хвилин. Тірамісу з віскі Складові Яєчний жовток 5 штук Сир маскарпоне 500 г Какао-порошок 30 г Яєчний білок 3 штуки Цукрова пудра 80 г…
-
Рецепт Тірамісу з лікером «Амаретто» і апельсиновою цедрою
Рецепт Тірамісу з лікером «Амаретто» і апельсиновою цедрою Складові Яйце куряче 8 штук Сир маскарпоне 500 г Холодний еспресо 150 мл Печиво савоярді 200 г Лікер «Амаретто» 5 столових ложок Какао-порошок за смаком Сіль за смаком Цукрова пудра 200 г Цедра апельсина за смаком Обсмажені зерна кави за смаком Пшеничне борошно 75 г Цукор 75 г Інструкція приготування 25 хвилин 1. Розділити білки і жовтки. Жовтки збити з цукровою пудрою до стану білої кремоподібної маси (тут використовуємо 5 яєць). Можна використовувати цукровий пісок (4 столові ложки). 2. У цю суміш поступово додати маскарпоне, продовжуючи збивати. 3. Білки збити в густу піну в окремому салатнику (додати дрібку солі перед збивання). Додати…
-
Рецепт Тірамісу з маскарпоне і коньяком
Рецепт Тірамісу з маскарпоне і коньяком Складові Яйце куряче 3 штуки Сир маскарпоне 250 г Білий дрібний цукор 120 г Печиво савоярді 20 штук Коньяк 30 мл Свіжозварений кави 400 мл Какао-порошок за смаком Обсмажені зерна кави за смаком Інструкція приготування 30 хвилин + 8 годин 1. Щоб зняти білки від жовтків. Жовтки збийте з половиною цукру на водяній бані до тягучою консистенції крему і повного розчинення цукру. Зніміть з водяної бані і додайте маскарпоне, акуратно перемішуючи до однорідності. Окремо збийте білки кімнатної температури з дрібкою солі, поступово додаючи цукор, що залишився. Добре збиті білки додавайте по ложці до сирної маси, акуратно перемішуючи. 2. Змішайте холодну каву і коньяк. По…
-
Рецепт Тірамісу з сиром маскарпоне
Рецепт Тірамісу з сиром маскарпоне Складові Яйце куряче 2 штуки Сир маскарпоне 250 г Печиво савоярді 30 штук Цукрова пудра 75 г Міцна кава 200 мл Кавовий лікер 4 столові ложки Какао-порошок 80 г Інструкція приготування 30 хвилин 1. Викласти маскарпоне в широку миску і інтенсивно збити лопаткою або віночком до однорідного стану — консистенція сиру повинна стати майже такою ж ніжною, як у жирних вершків або густої сметани. 2. Відокремити білки від жовтків. В одній мисці збити жовтки і цукрову пудру до білого і масу поступово додати до маскарпоне, збиваючи все разом віночком. Окремо збити білки і потім — по одній ложці — акуратно вмішати в суміш жовтків і…