• Рецепти Маффіни

    Рецепт Закусочні мафіни з начинкою

    Рецепт Закусочні мафіни з начинкою Інгредієнти для «Закусочні мафіни з начинкою»: тісто: Яйце куряче — 2 шт Кефір (1 склянка) — 250 мл Борошно пшеничне / Борошно (1 склянка) — 140 г Майонез — 1 ст. л. Сода — 1 ч. Л. Сіль — 1/2 ч. Л. начинка: Грудка куряча (відварена) — 300 г Рис (відварений) — 180 г Олія соняшникова — 4 ст. л. Цибуля ріпчаста — 1 шт Сіль за смаком Базилік (сухий) — за смаком Перець чорний (мелений) — за смаком Час приготування: 40 хвилин Кількість порцій: 9 Рецепт «Закусочні мафіни з начинкою»: Тісто робити дуже швидко, тому спочатку займемося начинкою! Цибулю нарізаємо невеликими кубиками. М’ясо перекручуємо…

  • Рецепти Маффіни

    Мафіни з яблучним пюре

    Мафіни з яблучним пюре Інгредієнти для «Мафіни з яблучним пюре»: Білок яєчний — 2 шт Пюре фруктове (Яблучне) — 130 г Борошно пшеничне / Борошно — 210 г Олія — ​​50 мл Кефір — 120 мл Цукор — 5 ст. л. Розпушувач тіста — 2 ч. Л. Сода — 1/3 ч. Л. Сіль — 1 пучку. Кориця — 1 пучку. Імбир (мелений) — 1 пучку. Цукати — 2 ст. л. Горіхи — 2 ст. л. Пластівці вівсяні — 2 ст. л. Мед (рідкий) — 1..2 ст. л. Масло вершкове — 10 г Рецепт «Мафіни з яблучним пюре»: У мисці змішати просіяне борошно, цукор, розпушувач, соду, сіль і спеції. В окремій…

  • Рецепти Маффіни

    Вівсяні лимонно-макові мафіни

    Вівсяні лимонно-макові мафіни Інгредієнти для «Вівсяні лимонно-макові мафіни»: Для тесту Пластівці вівсяні  — 1/2 скл. Кефір (кисле молоко, пахта) — 1 скл. Борошно пшеничне — 1 … 1.5 скл. Розпушувач тіста — 2 ч. Л. Сода — 1/2 ч. Л. Сіль — 1/2 ч. Л. Мак — 2 ст. л. Цукор — 3/4 скл. Яйце куряче (кімнатної температури) — 1 шт Олія — ​​1/4 скл. Ванільна есенція — 1 ч. Л. Сік лимонний — 4 ч. Л. Цедра лимона — 1 ст. л. Читайте также: Кролики – акселераты для глазурі Сік лимонний — 1.5 … 2 ст. л. Цукрова пудра — 100 г Рецепт «Вівсяні лимонно-макові мафіни»:  Приготувати необхідні інгредієнти.…

  • Рецепти Маффіни

    Маффіни гречані з шоколадною начинкою

    Маффіни гречані з шоколадною начинкою Інгредієнти для «Мафіни гречані з шоколадною начинкою»: Яйце куряче — 2 шт Цукор коричневий — 4 ст. л. Кефір — 100 мл Олія — ​​2 ст. л. Борошно Черемхова — 1 ст. л. Розпушувач тесту — 10 г Висівки (вівсяні від Містраль) — 5 ст. л. Пластівці гречані (від Містраль) — 6 ст. л. Шоколад темний (у мене в кубиках гіркий 97,7%) — 5 дол. Вишня (у мене в’ялена) Рецепт «Мафіни гречані з шоколадною начинкою»: Нам знадобляться вівсяні висівки і гречані пластівці, — на мій смак гречані пластівці дуже добре поєднуються з шоколадом)  В одній мисці змішуємо цукор і яйця (можна відразу змішати всі рідкі…

  • Рецепти Маффіни

    Мафіни з варенням

    Мафіни з варенням Інгредієнти для «Мафіни з варенням»: Цукрова пудра — 130 г Борошно пшеничне — 250 г Масло вершкове (або маргарин кімнатної температури) — 60 г Яйце куряче — 1 шт Кефір — 250 мл Сода — 0.5 ч. Л. Розпушувач тіста — 2 ч. Л. Варення (кожне) — 4 ст. л. Рецепт «Мафіни з варенням»: Підготувати необхідні інгредієнти. Включаємо духовку на 200 градусів. Поки готується тісто, духовка розігріється Вбити яйце, додати цукрову пудру і масло (або маргарин) кімнатної температури Розмішати цю суміш. За мене це робить кухонна машина або міксер. Додати кефір. перемішати знову У борошно додати розпушувач і соду перемішати. І поступово додавати до нашої суміші. Тісто…

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Маффіни з чаєм матчу

    Рецепт Маффіни з чаєм матчу Інгредієнти для рецепта Мафіни з чаєм матчу Олія — ​​60 мл Цукор — 60 г Яйце куряче — 1 шт Екстракт (ванільний) — 1 ч. Л. Борошно пшеничне — 125 г Матчу — 1 ст. л. Сіль — 1/4 ч. Л. Молоко — 100 мл Насіння гарбузове — 50 г Розігріти духовку і підготувати форми для кексів. У миску просіяти борошно, порошок матчу, розпушувач і сіль. В іншій мисці збити масло, цукор, яйце і ваніль. Додати суміш борошняну суміш і молоко. Перемішати. Розкласти тісто по формах, посипати насінням гарбуза і випекти (ок.25-30 хв.). Смачного!

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Мафіни з морквою і чорною смородиною

    Рецепт Мафіни з морквою і чорною смородиною Складові Пшеничне борошно 100 г Толокно 100 г Яйце куряче 3 штуки Цукор 100 г Мед 2 столові ложки Рослинна олія 150 мл Морква 3 штуки Сіль ½ чайної ложки Розпушувач 2 чайні ложки Кориця на смак Чорна смородина 1,5 склянки Гречана мука 100 г Інструкція приготування 1 годину 1. Змішати всі види борошна з сіллю, розпушувачем і корицею. 2. В окремій мисці збити яйця з цукром, додати мед і рослинне масло. 3. Почистити і натерти моркву. 4. Змішати борошняну суміш з яєчно-цукрової, додати моркву і ягоди. 5. Перекласти у форми для випікання, прокладені одноразовими вкладками, випікати 20-25 хвилин в розігрітій до 200…

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни

    Рецепт Кокосово-мигдальні маффіни Складові Пшеничне борошно 1,5 склянки Солодка кокосова стружка 100 г Цукор ½ склянки Смажений мигдаль 40 г Розпушувач 1,5 чайні ложки Цедра апельсина ¾ чайної ложки Сіль ¼ чайної ложки Сода ½ чайної ложки Вершкове масло 50 г Яйце куряче 2 штуки Кокосове молоко ¾ склянки Ванільний екстракт 1 чайна ложка Інструкція приготування 1. Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть маслом 12 форм для маффінів. 2. Змішайте борошно, кокос, цукор, злегка подрібнений мигдаль, розпушувач, цедру, соду і сіль. В іншій мисці змішайте кокосове молоко, яйця, розм’якшене вершкове масло і ваніль. З’єднайте обидві суміші і добре перемішайте. 3. Розкладіть тісто по приготованим формам і випікайте до готовності приблизно…

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Ніжні шоколадні маффіни

    Рецепт Ніжні шоколадні маффіни Складові Вершкове масло 100 г Яйце куряче 1 штука Пшеничне борошно 7 столових ложок Розпушувач 2 чайні ложки Молоко ½ склянки Цукор 5 столових ложок сіль щіпка Какао-порошок 2 чайні ложки Інструкція приготування 20 хвилин 1. Змішати яйце, масло, молоко і нагріти на водяній бані, помішуючи. Краще спочатку в миску додати яйце і трохи збити. Масло можна топлене додати. 2. Додати цукор і сіль і збити до повного розчинення. 3. Всипати розпушувач, какао і борошно (до консистенції дуже густої сметани). У рецепті ПРИБЛИЗНО вказані 7 столових ложок борошна, у вас їх може бути і більше і менше — найголовніше, щоб консистенція була дуже густої сметани. 4.…

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Мафіни з чорницею

    Рецепт Мафіни з чорницею Складові Пшеничне борошно 375 г Розпушувач 1 столова ложка Коричневий м’який цукор 165 г Вершкове масло 125 г Яйце куряче 2 штуки Молоко 250 мл Чорниця 185 г Інструкція приготування 1. Розігрійте духовку до 210 градусів. Змастіть маслом 12 формочок для мафінів. 2. Просіяти борошно і розпушувач у велику миску. Перемішайте з цукром. 3. Вмішайте розм’якшене масло, злегка збиті яйця і молоко. Все добре перемішайте, але не міксером. 4. Додайте чорницю і акуратно перемішайте. Ложкою викладіть тісто в формочки і печіть 20 хвилин до золотистого кольору. Охолодіть, не виймаючи. Мафіни з бананом і згущеним молоком Складові Пшеничне борошно 1 склянка Цукор ½ склянки Молоко ½ склянки…

  • Рецепти Маффіни

    Рецепт Мафіни з булгуром

    Рецепт Мафіни з булгуром Дроблена пшениця булгур хороша тим, що не розварюється в кашу і в готовому стані впевнено тримає форму. У цих маффінів завдяки повторній тепловій обробці крупинки булгура набухають до своєї граничної, дивно ніжною кремовою консистенції і роблять тісто в буквальному сенсі слова соковитим. Зернова борошно, як і булгур, допомагає перетворити ці маффіни в максимально дієтичний сніданок. Читайте также: Мясо-яичные породы уток Складові Яйце куряче 2 штуки Молоко 1 стакан Рослинна олія 3 столові ложки Цільнозернових борошно 1,5 склянки Булгур 1 стакан Розпушувач 3 чайні ложки Сіль 1 чайна ложка Листя чебрецю 2 столові ложки Інструкція приготування 35 хвилин 1. У невеликій каструлі закип’ятити дві склянки води і…