• Рецепти Курча тютюну

    Рецепт Курча тютюну з топленим маслом

    Рецепт Курча тютюну з топленим маслом Складові Топлене масло 2 столові ложки Курча 1 штука Часник 1 головка Морська сіль за смаком Перець мелений чорний за смаком Інструкція приготування 1. Беремо випотрошеного молодого курчати і робимо надріз вздовж черевця, щоб тушка прийняла плоску форму. Солимо, перчимо по обидва боки. У Грузії курчати смажать або на кеци або на решітці над відкритим вогнем, але нам підійде і будь-яка досить широка сковорода з товстим дном. 2. На сковороді розігріваємо олію. Якщо немає топленого, можна взяти вершкове і додати трохи соняшникової. Вважається, втім, що для смаження краще підходить топлене. У Грузії топлене масло є в кожному будинку. 3. Кладемо курчати на сковороду і…