• Рецепти Свинини

    Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля

    Рецепт Гострі ковбаски для мангала або гриля Читайте также: Талісман Кажан Інгредієнти для «Гострі ковбаски для мангала або гриля»: Свинина — 2 кг Цибуля ріпчаста — 3 шт Паприка солодка — 4 ч. Л. Перець Кайєн — 3 ч. Л. Сіль — 2 ст. л. Перець чорний — 1 ч. Л. Часник — 4 зуб. Вода — 150 мл Соус (Гострий типу табаско) — 3 крапля. Кишки (Свинячі солоні) Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Гострі ковбаски для мангала або гриля»: Кишки беремо на ринку в м’ясному відділі. Вони просолені і заморожені. У мисці з водою замочуємо їх на 1-2 години. Потім добре промиваємо їх від солі під…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт М’ясо під шубою

    Рецепт М’ясо під шубою Читайте также: «Стрижка газона»: 8 особенностей эпиляции зоны бикини Інгредієнти для «М’ясо під шубою»: Свинина — 500 г Картопля — 4 шт Масло вершкове — 10 г Кетчуп — 70 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Сметана — 100 г Часник — 1 зуб. Сир твердий — 100 г сіль Перець чорний Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 7 Рецепт «М’ясо під шубою»: Зваріть картоплю в підсоленій воді і додайте трохи вершкового масла. Зробіть пюре. М’ясо відбийте, посоліть і поперчіть. Викладіть на пергамент змащений маслом. Змастіть кетчупом, викладіть тонко нарізану цибулю, потім картопляне пюре. Сметану змішайте з часником, можна підсолити трохи і змастіть картоплю. Випікайте в…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром»

    Рецепт Голубці «Кульочки з гарніром» See also: Ankole-Watusi Cattle Breed Information Інгредієнти для «Голубці« Кульочки з гарніром »»: Капуста білокачанна / Капустa — 1 кг Свинина — 500 г Картопля — 500 г Лук-порей — 1 шт Рис — 200 г Томатна паста — 3 ст. л. Сметана — 100 г Спеції — 2 ч. Л. Лист лавровий — 2 шт Сіль — 3 ч. Л. Вода — 1 л Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Голубці« Кульочки з гарніром »»: Капусту розм’якшуємо в мікрохвильовці хвилин 10. Листя ріжемо навпіл і звертаємо разом з фаршем в кульочки (Детально в відео). Фарш: прокручуємо м’ясо з цибулею і додаємо сіль,…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Буженина зі свинини

    Рецепт Буженина зі свинини Інгредієнти для «Буженина зі свинини»: маринад Сіль — 2 ст. л. Лист лавровий — 3 шт Перець духмяний — 4 шт Перець чорний — 5 шт Розмарин — 1 шт Імбир — 1 ст. л. соус Сіль — 1 ч. Л. Насіння гірчиці — 2 ч. Л. Горіх мускатний — 1 ч. Л. Лист лавровий — 2 шт Паприка солодка — 2 ч. Л. Коріандр — 1 ч. Л. Перець чорний — 1 ч. Л. Часник — 3 зуб. Олія соняшникова — 2 ст. л. Розмарин — 1 шт м’ясо Свинина — 1500 г Час приготування: 80 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Бажання зі свинини»: Перший…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Салат «Свинка»

    Рецепт Салат «Свинка» Інгредієнти для «Салат« Свинка »»: Шинка — 300 г Картопля — 2 шт Перець болгарський — 1 шт Огірок — 1 шт Горошок зелений (Маленька) — 1 бан. зелень Час приготування: 10 хвилин Кількість порцій: 5 Рецепт «Салат» Свинка »»: Нарізаємо дрібними кубиками варену картоплю, шинку, болгарський перець і огірок, додаємо майже всю банку зеленого горошку і укладаємо салатик у вигляді поросяти. Верхній шар для додання свинці рожевого кольору можна покрити майонезом, пробитим в блендері з болгарським перцем. Очки робимо з оливки, п’ятачок і вушка з шинки і боки прикрашаємо зеленню й того, хто горошком. (Детальніше у відео). Пригощайтеся!

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Мексиканська закуска «Такос»

    Рецепт Мексиканська закуска «Такос» Читайте также: Медіа-група «Our Ua» Інгредієнти для «Мексиканська закуска» Такос «»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 500 г Вода — 300 мл Сіль — 1 ч. Л. Цукор — 1 ч. Л. Приправа (прованські трави) — за смаком начинка Фарш м’ясний (свинячо-яловичий) — 400 г Капуста пекінська — 1 вилок Авокадо — 1 шт Лайм — 1 шт Кінза — 1 Пуч. Цибуля ріпчаста — 1 шт Оцет — 1 ст. л. Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Олія — ​​2 ст. л. Час приготування: 60 хвилин Кількість порцій: 8 Рецепт «Мексиканська закуска» Такос «»: У просіяне борошно влити воду, додати сіль, цукор,…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле»

    Рецепт Печінка в кефірі «Червоне і Біле» See also: Guide to Standard Kitchen Cabinet Dimensions Інгредієнти для «Печінка в кефірі» Червоне і Біле «»: Печінка свиняча — 500 г Кефір — 1 скл. Оцет (Обов’язково яблучний !!!) — 1 ч. Л. Помідори черрі — 9 шт Цибуля ріпчаста (Велика цибулина) — 1 шт Часник — 4 зуб. Хмелі-сунелі — 1 ч. Л. Сіль — 1 ч. Л. Сік лимонний — 2 ст. л. Суміш спецій — 1 ч. Л. Час приготування: 90 хвилин Кількість порцій: 3 Рецепт «Печінка в кефірі» Червоне і Біле «»: Печінку ріжемо і промиваємо під холодною водою. Заливаємо промиту печінку кефіром і вливаємо туди ж оцет.…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді

    Рецепт Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді Інгредієнти для «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»: Ребра свинячі (делікатесні 2 шт.) — 1 кг Апельсин (цедра і сік) — 2 шт Лимон (цедра і сік з половини лимона) — 1 шт Мед — 3 ст. л. Приправа — 2 ст. л. Сіль за смаком Час приготування: 50 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Свинячі реберця в медово-апельсиновому маринаді»: 1. Розрізати реберця на порційні шматочки вздовж ребер. 2. Зняти цедру з апельсинів і лимона за допомогою терки. 3. Видавити сік з апельсинів і половини лимона скориставшись соковижималкою для цитрусових. 4. Мед злегка розтопити в мікрохвильовці, щоб став рідким. Не кип’ятити. 5. Реберця залити свіжовичавленим соком,…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом

    Рецепт Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом Інгредієнти для «Свинячі ребра з яблучно-гірчичним соусом»: маринад Ребра свинячі — 1 кг Сидр — 0,5 л Яблуко (кисле) — 2 шт Гірчиця ( з медом) — 3 ч. Л. Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, лавровий лист, паприка, зіра.) Часник — 3 зуб. Цибуля ріпчаста — 1 шт маринад 2 Соєвий соус — 1 ст. л. Кетчуп — 1 ст. л. Гірчиця ( з медом) — 2 ч. Л. Спеції (Сіль, перець, кмин, коріандр, паприка, зіра.) Мед — 1 ст. л. соус Яблуко — 2 шт Гірчиця (Баварська) — 2 ст. л. Олія — ​​2 ст. л. Спеції (сіль, перець) Рецепт «Свинячі ребра з…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом

    Рецепт Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом Читайте также: Як боротися з попелицею народними засобами Інгредієнти для «Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом»: Основне Свинина (свинячі стейки без кістки) — 3 шт Олія — ​​3 ст. л. Сіль за смаком) Перець чорний (за смаком) соус Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 3 зуб. Гірчиця  — 3 ст. л. Сливки (10%) — 200 мл Сіль за смаком) Олія — ​​2 ст. л. Рецепт «Свинина-гриль з вершково-гірчичним соусом»: М’ясо заздалегідь дістати з холодильника, посолити, поперчити і залишити при кімнатній температурі, поки ми готуємо соус. Для соусу дрібно нарізаємо цибулю і часник. Обсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до золотистого кольору. Додаємо гірчицю, перемішуємо. Додаємо вершки,…

  • Рецепти Свинини

    Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі

    Рецепт Запечена свиняча грудинка в пряному соусі Інгредієнти для «Запечена свиняча грудинка в пряному соусі»: Грудинка — 1 кг Цибуля ріпчаста — 2 шт Сік лимонний — 2 ст. л. Часник — 3 зуб. Томатна паста — 1 ст. л. Кетчуп — 1 ст. л. Цукор — 1 ст. л. Оливкова олія — ​​3 ст. л. Гірчиця — 1 ст. л. Спеції (чебрець, паприка, коріандр, розмарин, мед, перець гострий, соус «Табаско») — 2 ст. л. Читайте также: Рецепт Говяжье рагу с зеленым горошком Рецепт «Запечена свиняча грудинка в пряному соусі»: Цибуля, часник, гірчицю і оливкове масло перемелює в блендері. Сумішшю намазуємо вимиту грудинку і залишаємо на 1 годину в холодному…

  • Рецепти Свинини

    Спагетті болоньєзе

    Спагетті болоньєзе Інгредієнти для «Спагеті болоньєзе»: Спагеті — 1 упак. Фарш м’ясний (яловичина і свинина навпіл) — 500 г Цибуля ріпчаста — 2 шт Перець болгарський — 1 шт Перець чилі (угорський слабожгучій) — 1 шт Помідори черрі — 300 г Селера черешкова — 1 шт Томатна паста — 50 г Оливкова олія — ​​50 мл Масло вершкове — 50 г Зіра — 1 ч. Л. сіль Читайте также: Снится Камуфляж Рецепт «Спагеті болоньєзе»: Лук очистити, порізати дрібними кубиками. Угорський перець порізати дрібно. Так само — болгарський перець. Черрі порізати навпіл. Селера порізати шайбочками. У сотейнику розігріти суміш оливкової і вершкового масла, пасерувати цибулю до прозорості. Викласти до нього фарш,…

  • Рецепти Свинини

    Сувлаки

    Сувлаки Інгредієнти для «Сувлаки»: м’ясо Свинина (безкісткова, можна взяти шию, або лопатку, або окіст) — 400 г Спеції (орегано, сушена м’ята, перець червоний і чорний мелений — за смаком) — 1.5 ч. Л. Лимон (для маринаду) — 1 шт Оливкова олія (для маринаду) — 3 ст. л. Читайте также: Сниться Каблучка соус Йогурт (В ідеалі — грецький натуральний, густий, без добавок) — 250 г Зелень (по кілька гілочок кінзи, петрушки і кропу) — 1 Пуч. Часник — 2 зуб. Огірок — 1 шт Сік лимонний (за смаком, я беру сік від половини середнього лимона) — 2 ст. л. салат Помідор (краще якщо різного кольору) — 2 шт Огірок — 2…

  • Рецепти Свинини

    Свинина з журавлиною і агрусом

    Свинина з журавлиною і агрусом Інгредієнти для «Свинина з журавлиною і агрусом»: Свинина — 1,5 кг Журавлина — 1 скл. Агрус — 0,5 скл. Оливкова олія (Можна рослинне) — 5 ст. л. сіль спеції Рецепт «Свинина з журавлиною і агрусом»: М’ясо порізати гармошкою, посолити. Журавлину розім’яти виделкою і змішати з маслом і спеціями. Змастити м’ясо, агрус вставити в розрізи, загорнути у фольгу і залишити маринуватися на ніч в холодильнику. Запікати при 200С * 1,5 години, відкрити фольгу за 30 хвилин до приготування і поливати м’ясо, соком, що виділяється. Подавати як в гарячому так і в холодному вигляді. Ну дуууже смачно!

  • Рецепти Свинини

    Свинина в обсипці з перцями і печерицями

    Свинина в обсипці з перцями і печерицями Інгредієнти для «Свинина в обсипці з перцями і печерицями»: Шийка свиняча — 800 г Соєвий соус  — 0,5 скл. Суміш спецій — 1,5 скл. Печериці — 1 горст. Перець болгарський — 2 шт сіль Рецепт «Свинина в обсипці з перцями і печерицями»: Свинячу шию промити, підготувати шприц-маринатор. Якщо спеціального немає, підійде аптечний з самої товстої голкою і великою діркою. Нашпріцевать м’ясо соусом, обкаливая його з усіх боків. Обваляти м’ясо в витеклих соусі і залишити на 6 годин, іноді мнучи м’ясо в соусі. Підготувати обсипання, у мене це — часник сушений грубого помелу, паприка різнокольорова сушена, грубого помелу, гірчиця (зерна), тмин, морква і цибуля…