• Рецепти Хліба

    Рецепт Хліб з гарбузом

    Рецепт Хліб з гарбузом Інгредієнти для «Хліб з гарбузом»: Вода (тепла) — 250 мл Дріжджі (сирі) — 5 г Сіль — 1.5 ч. л. Гарбуз (тертий) — 150 г Борошно пшеничне / Борошно — 500 г Масло рослинне (для змащування форми) Рецепт «Хліб з гарбузом»: Сьогодні печемо хліб з гарбузом, вітаміни ніколи нам не завадять. У каструлю наливаємо теплу воду, додаємо натертий на дрібній тертці гарбуз, дріжджі, сіль і все перемішуємо, до розчинення дріжджів і солі. Додаємо борошно і ложкою все перемішуємо, тісто має бути густіше, ніж на оладки, але пожиже пиріжкового. Це я пишу для орієнтиру, так як мука різна і може комусь потрібно буде її мало не досипати,…

  • Рецепти Хліба

    Рецепт Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями

    Рецепт Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями Інгредієнти для «Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями»: Пластівці гречані — 200 г Пластівці вівсяні — 100 г Сироватка — 450 мл Сіль — 1.5 ч. Л. Цукор — 2 ч. Л. Борошно пшеничне / Борошно — 350 г Дріжджі (сухі) — 8 г Рецепт «Хліб з гречаними і вівсяними пластівцями»: Змішати гречані та вівсяні пластівці. Влити сироватку кімнатної температури, додати сіль і цукор. Перемішати. Додати дріжджі і, поступово всипаючи борошно, замісити тісто. Вимісити тісто на поверхні, трохи присипати його борошном при необхідності. Шар тіста змастити олією і покласти в миску для вистоювання. Миску закрити харчовою плівкою і залишити в теплому місці для…

  • Рецепти Хліба

    Рецепт Картопляний хліб для пастуха

    Рецепт Картопляний хліб для пастуха Інгредієнти для «Картопляний хліб для пастуха»: Картопля (чистої ваги) — 700 г Молоко — 500 мл Шинка (можна замінити на варену ковбасу) — 250 г Сіль — 1,5 ч. Л. Кмин (мелений) — 1 ч. Л. Борошно пшеничне / Борошно — 500 г Дріжджі — 7 г Яйце куряче — 2 шт Часник — 2 зуб. Майоран — 1 ч. Л. Рецепт «Картопляний хліб для пастуха»: Картоплю помити, почистити і натерти на середній тертці. Нам необхідно 700 гр тертої картоплі З картоплі віджати воду. Я викладаю картоплю на друшляк і за допомогою руки отжимаю воду з картоплі. Віджату картоплю розділити на дві частини. До однієї…

  • Рецепти Хліба

    Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна

    Рецепт Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна Інгредієнти для «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»: Борошно житнє — 300 г Борошно гречане — 200 г Борошно пшеничне / Борошно — 300 г Сіль — 1 ч. Л. Дріжджі (сухі швидкодіючі) — 3 ч. Л. Пластівці вівсяні — 50 г Насіння льону — 2 ст. л. Насіння соняшнику — 2 г Морква — 2 шт Цукор тростинний  — 2 ст. л. Вода — 300 мл Оливкова олія — ​​5 ст. л. Сік яблучний — 220 мл Рецепт «Зерновий хліб з додаванням трьох видів борошна»: З’єднати 3 види борошна. Додати сухі дріжджі. Додати оливкове масло. А так же кип’ячену воду…

  • Рецепти Хліба

    Фокачча

    Фокачча Інгредієнти для «Фокачча»: Борошно пшеничне / Борошно — 567 г Вода — 454 г Сіль — 11 г Дріжджі (пресованих, у мене сухі швидкодіючі 4г.) — 12 г Оливкова олія (можна рослинне без запаху, + 30-40 мл для випічки) — 14 г Читайте также: Огляд автомобіля Hyundai FCEV 2018 — 2019 Рецепт «Фокачча»: Я замішувала тісто у великій каструлі і у мене подвійна норма продуктів. До просіяного борошна додати сіль, дріжджі, ледь теплу воду і масло. Якщо дріжджі пресовані, то їх розвести в зазначеній кількості води і вилити в борошно з сіллю, не треба чекати освіти пінної «шапочки». Слідом додати масло. Замісити тісто, я це роблю дерев’яною ложкою, мені…

  • Рецепти Хліба

    Рецепт Чіабатта від ciril hitz

    Рецепт Чіабатта від ciril hitz Інгредієнти для рецепта Чіабатта від ciril hitz Борошно пшеничне (хлібна мука з високим вмістом глютену) — 943 г Дріжджі (ПЛЮС невелику кількість на кінчику чайної ложки. Дріжджі — швидкодіючі (інстант)) — 2,6 г Сіль — 18 г Вода — 735 мл Спочатку робимо poolish за 8-16 годин до замісу тіста. Час залежить від температури навколишнього середовища. Для poolish нам потрібно: 330 г хлібної муки, 330 г води при температурі 21С, і щіпка швидкодіючих дріжджів Увечері дня перед випічкою змішуємо всі інгредієнти разом, накриваємо харчовою плівкою і залишаємо при кімнатній температурі (пам’ятаємо, що кімнатна температура -це 21-24 градуса). Poolish виглядає дуже вологим -так і має бути…

  • Рецепти Хліба

    Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи

    Рецепт Хліб з розмарином по-італійськи Інгредієнти для рецепта Хліб з розмарином по-італійськи Борошно пшеничне — 430 г Яйце куряче — 2 шт Цукор — 1 ст. л. Сіль — 1 ч. Л. Дріжджі (сухі, швидкодіючі) — 1 ч. Л. Оливкова олія — ​​4 ст. л. Розмарин (сушений) — 1,5 ст. л. Вода (нижче напишу скільки потрібно) Яйця злегка збити віночком в мірній склянці і додати води до позначки 260 мл. Скласти всі продукти в відерце ХП згідно з інструкцією. Вибираємо режим «Основний», розмір — М, колір скоринки — за бажанням. Натискаємо кнопку «Старт». Звільняємо хліб з відерця, загортаємо в рушник і даємо хлібу повністю охолонути.

  • Рецепти Хліба

    Рецепт М’ясний хліб з сирною начинкою

    Рецепт М’ясний хліб з сирною начинкою Інгредієнти для рецепта М’ясний хліб з сирною начинкою Фарш м’ясний (домашній класичний) — 500 г Сухарі (білі) — 3 ст. л. Цибуля зелена — 1/2 Пуч. Цукор — 1 ч. Л. сіль Перець чорний Шпинат (листочки) — 50 г Бринза — 50 г Сир адигейський — 50 г Сир твердий — 50 г Сметана — 1 ст. л. Паприка солодка — 1 ст. л. Яйце куряче — 4 шт Бекон — 3 … 4 скибки. Фарш — у мене домашній класичний з яловичини і свинини — змішати з меленими білими сухарями, крейда рубаним зеленою цибулею, спеціями і перцем. Дуже добре вимішати і кілька разів…