• Рецепти Булочки

    Рецепт Закусочні рогалики з печерицями та брокколі

    Рецепт Закусочні рогалики з печерицями та брокколі Читайте также: Консервирование Інгредієнти для «Закусочні рогалики з печерицями та брокколі»: Тісто Тісто листкове (4 листа) — 400 г Начинка Печериці — 125 г Брокколі — 125 г Цибуля ріпчаста — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Білок яєчний — 1 шт Олія соняшникова — за смаком Мастило Жовток яєчний — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Кількість порцій: 12 Рецепт «Закусочні рогалики з печерицями та брокколі»: Печериці обтерла паперовими серветками і нарізала. Сковороду нагріла, налила соняшникове масло. Гриби поклала в киплячу олію і обсмажити їх з цибулею. Брокколі і гриби подрібнити в подрібнювачі. Додала сіль, перець,…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Булочки з черемшею і брокколі

    Рецепт Булочки з черемшею і брокколі Читайте также: Новости города Сумы Інгредієнти для «Булочки з черемшею і брокколі»: Тісто Тісто листкове — 400 г Начинка Черемша — 100 г Брокколі (сира) — 180 г Селера листова — 10 г Білок яєчний — 1 шт Сіль за смаком Перець чорний — за смаком Цибуля ріпчаста (середня) — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Мастило Жовток яєчний — 1 шт Олія соняшникова — 1 ст. л. Кількість порцій: 8 Рецепт «Булочки з черемшею і брокколі»: Черемшу подрібнити в подрібнювачі з цибулею. Також подрібнити, селеру і брокколі. Додати масло, сіль, перець і білок. Начинку перемішати. Листкове тісто розморозила, трохи припудрила борошном…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Дріжджові булочки

    Рецепт Дріжджові булочки Інгредієнти для «Дріжджові булочки»: Для тіста Яйце куряче (Попередньо вимити з милом і осушити) — 2 шт Цукор (близько 180 г) — 1 скл. Молоко — 250 мл Вода — 50 мл Ванілін — 1 пакет. Сіль — 1 пучку. Дріжджі (Приблизно 10 г) — 1 пакет. Масло вершкове — 70 г Борошно пшеничне / Борошно (Борошно добре просіяти. Може знадобитися більше або менше — залежно від інших інгредієнтів.) — 6 скл. Начинка Ізюм (Начинку можна вибрати іншу) — 2 горст. Для змазування форми Олія — ​​1 ст. л. Для змазування булочок Молоко — 2 ст. л. Цукрова пудра — 1 ч. Л. Рецепт «Дріжджові булочки»: Підготуйте…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Булочки з курячим філе і кунжутом

    Рецепт Булочки з курячим філе і кунжутом Інгредієнти для «Булочки з курячим філе і кунжутом»: Філе куряче — 500 г Тісто листкове бездріжжове — 500 г Сіль за смаком Паприка солодка — за смаком Яйце куряче — 1 шт Кунжут — 2 ст. л. Час приготування: 45 хвилин Кількість порцій: 4 Рецепт «Булочки з курячим філе і кунжутом»: Розрізаємо вздовж куряче філе, роблячи його більш плоским. Накриваємо харчовою плівкою і добре відбиваємо. М’ясо має стати тонким і м’яким. Розкачуємо листкове бездріжжове тісто завтовшки 3-4 мм, викладаємо зверху куряче філе і вирівнюємо його однорідним шаром. Зверху м’ясо приправляем солодкою паприкою, сіллю і перцем за смаком. Скручуємо в щільний рулет і нарізаємо…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Хлібні булочки з сиром

    Рецепт Хлібні булочки з сиром Інгредієнти для «Хлібні булочки з сиром»: Молоко — 160 мл Дріжджі (Сухі) — 5 г Цукор — 1 ст. л. Сіль — 1 ч. Л. Олія — ​​80 мл Яйце куряче — 1 шт Борошно пшеничне / Борошно — 420 г Сир твердий — 50 г Масло вершкове (Розтоплене) — 30 г Рецепт «Хлібні булочки з сиром»: Приготуємо опару. У теплому молоці розчинити дріжджі і цукор. Залишити на 15 хвилин. Приготуємо тісто. У миску насипати борошно, додати сіль, рослинне масло і яйце. Перемішати. Додати опару, що підійшла. Замісити не липке еластичне тісто. Накрити рушником і залишити підходити на 1 годину. Тісто, що підійшло обмять, розділити…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Сирні булочки

    Рецепт Сирні булочки Інгредієнти для «Сирні булочки»: Борошно пшеничне / Борошно — 400 г Вода (окріп) — 200 мл Олія — ​​50 мл Сіль — 0,5 ч. Л. Цукор — 1 ч. Л. Дріжджі — 1 ч. Л. Сир твердий — 100 г Кріп — 1 Пуч. Яйце куряче — 1 шт Час приготування: 90 хвилин Кількість порцій: 6 Рецепт «Сирні булочки»: Заваріть в окропі 2 ст ложки борошна, додайте сіль і цукор, рослинна олія. Добре перемішайте, тим самим трохи остудивши масу. Додайте дріжджі і решту борошна. Замісити тісто. Залиште його на 30 хвилин на столі накривши плівкою. Наріжте зелень і натріть сир. Розкачайте тісто в прямокутник присипавши стіл борошном.…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Плетінка зі згущеним молоком

    Рецепт Плетінка зі згущеним молоком Інгредієнти для «Плетінка зі згущеним молоком»: Творог — 100 г Молоко — 100 мл Вода — 100 мл Борошно пшеничне / Борошно (+ — 20 г) — 400 г Олія кукурудзяна (соняшникова рафінована) — 2 ст. л. Цукор — 50 г Сіль — 1 пучку. Дріжджі (сухі швидкорозчинні) — 1 ч. Л. Молоко згущене (варене) — 3 ст. л. Мак — 1 ст. л. Ванілін — 1,5 г Рецепт «Плетінка зі згущеним молоком»: Змішати молоко, теплу воду, кукурудзяна (соняшникова) масло, цукор, сіль, ванілін і творог. Творог попередньо краще протерти через сито. Борошно просіяти, змішати з дріжджами. Замісити тісто. Борошно буває різне, тому не варто всипати…

  • Рецепти Булочки

    Булочки «Красуні»

    Булочки «Красуні» Інгредієнти для «Булочки «Красуні»: тісто Борошно пшеничне / Борошно — 500 … 550 г Дріжджі (сухі) — 11 г Цукор — 80 г Сіль — 10 г Ванільний цукор (10 г) — 1/2 пакет. Молоко (можна взяти сироватку, кефір або кисле молоко) — 250 мл Яйце куряче — 2 шт Масло вершкове (або маргарин кімнатної температури) — 60 г додатково Яйце куряче — 1 шт Повидло (у мене яблучне, домашнє) — 100 г Цукрова пудра Рецепт «Булочки «Красуні»: Закладаємо в відерце ХП продукти для тіста, згідно з інструкцією. Вибираємо режим «Основне тісто» (у мене це 2 ч. 20 хв). Перебиваємо тісто і викладаємо його в змащену маслом чашку,…

  • Рецепти Булочки

    Хмарний хліб

    Хмарний хліб Інгредієнти для «Хмарний хліб»: Жовток яєчний — 3 шт Білок яєчний — 3 шт Сир вершковий (Крем-чіз вершковий) — 3 ст. л. Сіль — 1 пучку. Рецепт «Хмарний хліб»: Розділіть курячі яйця на білки і жовтки. Білки збийте до стійких піків. Жовтки змішайте з крем-чіз, посоліть. Додайте білки, акуратно перемішайте. Приготуйте деко і пекарські папір або антипригарний килимок. Викладіть «тісто» невеликими порціями. Випікайте в духовці при 150 С всього 30 хвилин. Наші «булочки» готові! Дайте їм трохи охолонути і швидше пробуйте! Намажте варенням, покладіть сир або червону рибу, все, на що вистачить вашої фантазії! Легкі, що не шкідливі, дуже незвичайні хлібці-булочки. Тоненькі! Зовсім не зашкодять вашій фігурі! Смачного!

  • Рецепти Булочки

    Пиріг з апельсинових булочок

    Пиріг з апельсинових булочок Інгредієнти для «Пирог з апельсинових булочок»: тісто Молоко — 150 мл Борошно пшеничне / Борошно — 250 г Дріжджі (сухі) — 1 ч. Л. Цукор — 25 г Сіль — 1/4 ч. Л. Масло вершкове — 25 г Цедра апельсина — 1 ч. Л. просочення Сік — 60 мл Цукор — 1 ст. л. глазур Шоколад білий — 100 г Вершки — 2 ст. л. Цедра апельсина — 1 ч. Л. додатково Вершки — 2 ст. л. Масло вершкове — 1 ч. Л. Рецепт «Пиріг з апельсинових булочок»: З апельсина знімаємо теркою цедру. Тісто я довіряю хлібопічці. Закладаю інгредієнти згідно з інструкцією, включаю режим замісу, після…

  • Рецепти Булочки

    Булочки на картопляному пюре

    Булочки на картопляному пюре Інгредієнти для «Булочки на картопляному пюре»: тісто Пюре картопляне — 180 г Борошно пшеничне — 500 г Вода — 200 мл Дріжджі (сухі) — 1,5 ч. Л. Сіль — 1 ч. Л. Цукор — 1 ст. л. Олія — ​​2 ст. л. Яйце куряче — 2 шт додатково Яйце куряче — 1 шт Кунжут — 1 ст. л. Рецепт «Булочки на картопляному пюре»: Просіяти в миску борошно, додати сухі дріжджі, цукор, сіль, картопляне пюре, воду, яйця і рослинна олія. Вимісити як слід тісто. Це можна зробити вручну, або в тістомішалки, або навіть в хлібопічці. Зібрати тісто в кулю. Викласти в миску і накрити її плівкою. Прибрати…

  • Рецепти Булочки

    Парові булочки «Гриби»

    Парові булочки «Гриби» Інгредієнти для «Парові булочки» Гриби «: тісто Борошно пшеничне — 250 г Цукор тростинний (Містраль) — 70 г Дріжджі (сухі швидкодіючі, без гірки) — 1 ч. Л. Олія соняшникова — 7 г Вода — 140 г Сіль — 1 пучку. начинка Мигдаль — 20 г Цукор — 40 г посипання Какао-порошок Рецепт «Парові булочки» Гриби «»: Для тесту змішати воду (близько 40 градусів), масло, сіль і цукор. Потім додати просіяне борошно і дріжджі. Ретельно вимісити тісто. Накрити форму рушником і залишити в теплому місці до збільшення тесту вдвічі. Для начинки: подрібнити в блендері попередньо обсмажений на сухій сковороді до золотистого кольору мигдаль і цукор. Тісто, що підійшло…

  • Рецепти Булочки

    Рулетики з баклажанною начинкою

    Рулетики з баклажанною начинкою Інгредієнти для «Рулетики з баклажанною начинкою»: Тісто листкове бездріжджове (450-500 г) — 1 упак. Баклажан (2-3) Цибуля ріпчаста — 1 шт Часник — 1 зуб. Сир твердий — 50 г Сметана — 1 ст. л. Олія — ​​2 ст. л. зелень сіль спеції Горіхи волоські (при бажанні) Рецепт «Рулетики з баклажанною начинкою»: Баклажани очистити від шкірки і порізати дрібними кубиками. Так само порізати цибулю, часник пропустити через прес. Обсмажити овочі на рослинному маслі, в кінці посолити і додати сметану. Покласти тертий сир і нарізану зелень. Остудити. Начинка готова. Тісто підготувати до роботи за інструкцією на упаковці. Розрізати на трикутники. Покласти начинку і сформувати рогалики. Деко викласти…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Сирні конвертики з начинкою

    Рецепт Сирні конвертики з начинкою Інгредієнти для рецепта Сирні конвертики з начинкою тісто Масло вершкове — 200 г Сир (м’який) — 250 г Борошно пшеничне — 400 г Яйце куряче (1-в тісто 1-для змащування) — 2 шт сіль Мигдаль (для посипання порубати ножем) — 50 г начинка Сир (м’який) — 150 г Молоко — 200 мл Цукор — 60 г Пудинг ванільний (37гр) — 1 пач. Масло розтопити в мікрохвильовці і остудити. Змішати сир, масло, сіль, яйце і борошно. Швидко вимісить тісто. Прикрити і поставити в холодильник на 30 хвилин. У молоці розмішати Пудингову порошок і цукор. Поставити на вогонь і зварити густий пудинг. Остудити, постійно помішуючи. У повністю остиглий…

  • Рецепти Булочки

    Рецепт Булочки з сиром

    Рецепт Булочки з сиром Інгредієнти для рецепта Булочки з сиром Молоко — 150 мл Вода — 150 мл Яйце куряче (0,5 в тісто, 0,5 для змащування) — 1 шт Цукор — 2 ч. Л. Сіль — 1 ч. Л. Олія — ​​2 ст. л. Борошно пшеничне — 500 г Дріжджі (у мене сухі) — 1 ч. Л. Сир напівтвердий (голландський) — 200 г Зелень — 0,5 Пуч. Часник — 3 зуб. Масло вершкове — 50 г З’єднати молоко, масло рослинне і воду. Потім розчинити цукор, сіль, дріжджі. Збити виделкою яйце. Влити половину яйця. Половину я залишила для змащення. Ввести просіяне борошно. Замісити тісто. Щільно накрити і прибрати на расстойку в…