• Рецепти Печінковий торт

    Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею

    Рецепт Печінковий торт з морквою і цибулею Складові Яловича печінка 1 кг Яйце куряче 3 штуки Пшеничне борошно 350 г Молоко 500 мл Лук 2 штуки Морква 2 штуки Сіль за смаком Майонез 1 банка Перець мелений чорний за смаком Інструкція приготування 1 година 30 хвилин 1. Печінка перейдіть на м’ясорубці (в комбайні), щоб вийшов фарш. Додаємо в нього яйця, молоко, сіль / перець і борошно. Після кожного інгредієнта ретельно перемішуємо. Консистенція повинна вийти як на млинці — текуча. 2. На добре розігріту сковорідку (попередньо змащену олією) ополоником виливаємо печінку. Процес той же, що і при випіканні млинців. Робимо коржі — в ідеалі товщина коржа не повинна бути більше 5…